Ливърпул-Болтън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Ливърпул-Болтън

Мнениеот styopa » 31 дек 2010 16:00

daredevil написа:и ние се чудихме как можа да победите гранда Съндерланд на своя терен..по такъв начин..какво остава за Касъл, Евертън и тн и за финал....Арсенал.
Иначе съдията повлия ест на резултата, като счетем и че чисто игрово Болтън заслужаваше да бие Челси (5-6 много чисти положения, срещу 2-3 набеза на Челси), но честно казано бях сигурен че така ще се развие мача, все още сте далече от това да демонстрирате постоянство и да се доближите до лидерите, непобедимите и най-добрите тоя сезон.

Поне на нова година стига с тези глупости.Бил сигурен че съдията щял да повлияе на мача(то даже не е и вярно).Всички знаем колко ти е акъла,няма смисъл всеки ден да показваш че може и по-зле да е.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 31 дек 2010 16:30

поне на нова година спри да си скоузър.
неотсъдена дузпа за ръка на Тери и засада на Дрогба при гола какво са бе, улвърхемптън ?

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 дек 2010 16:30

styopa написа:
daredevil написа:и ние се чудихме как можа да победите гранда Съндерланд на своя терен..по такъв начин..какво остава за Касъл, Евертън и тн и за финал....Арсенал.
Иначе съдията повлия ест на резултата, като счетем и че чисто игрово Болтън заслужаваше да бие Челси (5-6 много чисти положения, срещу 2-3 набеза на Челси), но честно казано бях сигурен че така ще се развие мача, все още сте далече от това да демонстрирате постоянство и да се доближите до лидерите, непобедимите и най-добрите тоя сезон.

Поне на нова година стига с тези глупости.Бил сигурен че съдията щял да повлияе на мача(то даже не е и вярно).Всички знаем колко ти е акъла,няма смисъл всеки ден да показваш че може и по-зле да е.

Хахахаххаа :lol: :lol: :lol: :lol: Браво колега. Както се казва-навря го на кучето в г*за. Браво пич. Ама аз викам да го игнорираме. Ти сам каза че му е малко акъла, може би колкото на една обелена семка :lol: :lol: :lol:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 дек 2010 16:35

daredevil написа:поне на нова година спри да си скоузър.
неотсъдена дузпа за ръка на Тери и засада на Дрогба при гола какво са бе, улвърхемптън ?

Поне в навечерието на Нова година ни отърви от присъствието си. Даже може и завинаги. Вече ти избирай вариантите. Или не пиши във форума на Ливърпул или се гръмни. По друг начин не виждам как може да ни отървеш от присъствието си. Засега това ми излиза на прима виста. :lol: :lol:

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 31 дек 2010 16:41

Ти какво си бе Господ ли ? Какъв се изявяваш. Непобедими добре, но може да включим и невероятния резил при гостуванията на Манчестръ кво сте непобедими вие имате 1 победа от 8 гостувания. Ливърпул си го знаем какво е Ливърпул ти си гледай Юнайтед и когато имате 5 купи в Шампионската Лига и когато изиграете токлкова драматични финали и полу-финали и всякакви срещи с обрати и всичко останало и когато сте на върха и няма кой да ви измести тогава можеш да коментираш Ливърпул ;)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 31 дек 2010 16:44

Значи можех още през 90-те да коментирам лузърпуул.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 дек 2010 16:45

KingKenny написа:

Ти какво си бе Господ ли ? Какъв се изявяваш. Непобедими добре, но може да включим и невероятния резил при гостуванията на Манчестръ кво сте непобедими вие имате 1 победа от 8 гостувания. Ливърпул си го знаем какво е Ливърпул ти си гледай Юнайтед и когато имате 5 купи в Шампионската Лига и когато изиграете токлкова драматични финали и полу-финали и всякакви срещи с обрати и всичко останало и когато сте на върха и няма кой да ви измести тогава можеш да коментираш Ливърпул ;)

Така колега. ;) Радваш ме с такива изказвания. ;) Браво.

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 31 дек 2010 16:46

daredevil написа:Значи можех още през 90-те да коментирам лузърпуул.

Опа тука прекали драги ми друже! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 31 дек 2010 16:48

А аз от създаването на Английския футбол до 90-те години мога да коментирам Юнайтед. 1990 - 2010 мисля са 20 години
1856 - 1990 мисля са 134 години. Ти си избери кой и колко да коментираш но ти си знаеш все Фъргюсън ще се махне нали го знаеш това :)
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 дек 2010 16:53

KingKenny написа:

А аз от създаването на Английския футбол до 90-те години мога да коментирам Юнайтед. 1990 - 2010 мисля са 20 години
1856 - 1990 мисля са 134 години. Ти си избери кой и колко да коментираш но ти си знаеш все Фъргюсън ще се махне нали го знаеш това :)

За 134 години имате едва 5 титли на Англия. Така че не се прави много. Ние нямаме трофей от 20 години, но вие сте имали период около 30 години без титла. Това ми го каза даскала ми по БЕЛ, който е фен на МЮ. Тей че си затваряй устата.

Върни се в “Ливърпул”