Ливърпул продаден!!!!!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
emarkon
Контакти:

Re: Ливърпул продаден!!!!!

Мнениеот emarkon » 06 окт 2010 11:31

От едни янки на други...малко съм раздвоен-да се радвам ли,да плача ли?Надявям се нещата да потръгнат :P

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 06 окт 2010 11:40

deepblue1963 написа:Това е възможно най-тъпия въпрос:какви успехи имал досегашния(предишния) клуб на новите собственици(собственик) на отбора,че да направим прогноза за бъдещето.Какви успехи имаше клубът на Абрамович,преди да купи Челси?Упс,той,май нямаше такъв!

Е не е точно така.Ако си бил собственик на отбор по нещо си и си го провалил чисто финансово е важен детайл нали.Тия вирусите ако си купят примерно Евертън би било доста смущаващо за феновете им.

Потребителски аватар
Leooo
Контакти:

Мнениеот Leooo » 06 окт 2010 11:50

Да не се бърза с радоста , първо да се видят новите хора !!!
[center]Изображение[/center]
ИзображениеИзображение

haha

Мнениеот haha » 06 окт 2010 12:11

Няма как да не се радвам,че двамата галоши вече нямат нищо общо с отбора!Новите собственици са американци-да,но нека да не бързаме да ги плюваме от началото,дано нещата да потръгнат нагоре с тяхното идване ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
karekaa
Контакти:

Мнениеот karekaa » 06 окт 2010 12:49

Времето ще покаже дано да е за добро

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 06 окт 2010 13:00

deepblue1963 написа:Това е възможно най-тъпия въпрос:какви успехи имал досегашния(предишния) клуб на новите собственици(собственик) на отбора,че да направим прогноза за бъдещето.Какви успехи имаше клубът на Абрамович,преди да купи Челси?Упс,той,май нямаше такъв!

Само информативно преди Абрамович , Челси спечели 1 титла на Англия , 2 пъти КНК , 1 път Суперкупата на Европа , 3 пъти ФА къп , 2 пъти (както може би вие я знаете) Карлинг къп , 2 пъти имат Суперкупа на Англия (a.k.a Charity or Community Shield) Поздрави: Fabinho :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Ливърпул продаден?

Мнениеот TristaNNN » 06 окт 2010 13:02

Liverpool forever_95 написа:Пичове, от американци до американци има разлика. Дано тия да са по-свестни и да дават повече пари. ;)

Американците разбират от бизнес. Не вярвам новите собственици да са толкова глупави и да купят отбор от Европа с близо 300 млн. дългове без някакъв план ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 06 окт 2010 13:19

Вярно - пак Хамериканци, което малко ме притеснява, но поне тези са поели задължението да изплатят борчовете на клуба, което си е голямо постижение, предвид гимиите, които техните сънародници сътвориха.Така че за сега и това ме поуспокоява.Това значи, че напрежението ще спадне и играчите ще могат да си вършат работата на спокойствие вместо да треперят дали няма да ги продадат на пожар за чужда печалба.
поживем - увидим
YNWA

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 06 окт 2010 13:46

zaqwsxd написа:

Само информативно преди Абрамович , Челси спечели 1 титла на Англия , 2 пъти КНК , 1 път Суперкупата на Европа , 3 пъти ФА къп , 2 пъти (както може би вие я знаете) Карлинг къп , 2 пъти имат Суперкупа на Англия (a.k.a Charity or Community Shield) Поздрави: Fabinho :)

Имам предвид клубът(който и да е той),който Абрамович е(НЕ Е) притежавал ПРЕДИ да купи Челси.А не колко трофея е имал Челси преди покупката.Четете по-внимателно.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

zaqwsxd
Контакти:

Мнениеот zaqwsxd » 06 окт 2010 13:50

deepblue моя грешка .. но все пак инфото е полезно..

Върни се в “Ливърпул”