ЛИВЪРПУЛ сезон 2024/25

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ЛИВЪРПУЛ сезон 2024/25

Мнениеот Liverpool_EC » 20 авг 2024 17:31

Ponko написа:Никъде не съм се оплаквал, че съм правил теми ти яде лайна че сте били гласували да няма теми. Ами ето няма. Проблеми няма. В крайна сметка обсъждаш мене и плюеш мене, а не отговаряш личните рекорди ли на Салах са важни или отборните постижения. Като го няма второто ще се задоволиш и с първото няма начин де ще ходиш. Ся който не харесва Салах не е фен и е идиот разбрахме ти логиката. Нищо че арабина се звереше и на човека който го направи това което е. Ама му е простено щото е Салахов.

Гласували сме да няма теми ХАХАХАХАХАХА Умирам от смях, за пореден път сам доказваш, колко си неадекватен :lol: Даже не си разбрал за какво беше гласуването. А другите глуспости дето си ги вадиш от г.ЗЪ даже няма смисъл да ги коментирам и да продължавам да цапам темата с теб.
А Нюкясъл, като не ставаха шампиони по твоята логика значи Шиърър им беше виновен, понеже чупеше лични голови рекорди. Понковска логика ще му викам на това :mrgreen: На Салах, който е трябвало му е простил, това е разликата между умните хора, като Клоп и селския омразник Понко, който не прощава на Салах :lol:
Последно, като няма проблеми с темите...кво още дириш и не можеш да излезеш от обяснителен режим вече дни наред?

Ponko

Мнениеот Ponko » 20 авг 2024 17:53

Ти освен да обиждаш този който не е на твоето мнение друго не можеш. Нямаш аргументи. Ти се опитваш да смачкаш като обиждаш другия колко е тъп, а на мен не ми пука. Все ми е тая. Щом това те устройва няма проблем. Я да питаме фенове на Нюкясъл с някоя друга титла ли искат да бъдат запомнени или с Ширър... Аз на драго сърце бих заменил 100 от головете на Салах за още 2 титли и още 50 за още 2 ШЛ, ама нищо де важното е че има 300, а че не сме вдигали нищо значимо от титлата насам не е важно. Ще си разказваме на внуците.. ех чето да знаеш какъв играч имахме с най-много голове срещу Юнайтед и колко титли спечели дедо... ами 1 чедо, но то достатъчно.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 21 авг 2024 23:21

Ponko написа:Ти освен да обиждаш този който не е на твоето мнение друго не можеш. Нямаш аргументи. Ти се опитваш да смачкаш като обиждаш другия колко е тъп, а на мен не ми пука. Все ми е тая. Щом това те устройва няма проблем. Я да питаме фенове на Нюкясъл с някоя друга титла ли искат да бъдат запомнени или с Ширър... Аз на драго сърце бих заменил 100 от головете на Салах за още 2 титли и още 50 за още 2 ШЛ, ама нищо де важното е че има 300, а че не сме вдигали нищо значимо от титлата насам не е важно. Ще си разказваме на внуците.. ех чето да знаеш какъв играч имахме с най-много голове срещу Юнайтед и колко титли спечели дедо... ами 1 чедо, но то достатъчно.

Да ти кажа честно и на мен ми е все тая, колко си тъп. Аргументи срещу Понковската логика не са нужни. Не съм видял един да те подкрепи и съгласи с теб. А с тези смени на голове за титли за пореден път показа детското си мислене. Само лапетата си фантазират, че със 100 гола по-малко ще спечелят 4 титли :lol:

Ponko

Мнениеот Ponko » 22 авг 2024 08:52

Това е образно казано ама ти нали си много умен приемаш всичко буквално. Е ся с 300 Г/А стой и се радвай на 1 титла! Стига ти толкоз. Като гледам подкрепата за теб по всички теми които засягаш валят отвсякъде. Отгоре, отдолу, отляво и отдясно.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 авг 2024 13:35

Ponko написа:Това е образно казано ама ти нали си много умен приемаш всичко буквално. Е ся с 300 Г/А стой и се радвай на 1 титла! Стига ти толкоз. Като гледам подкрепата за теб по всички теми които засягаш валят отвсякъде. Отгоре, отдолу, отляво и отдясно.

Образно казано, само дето тези образно казано
лапешки фантазии ти си ги броиш за аргумент. Щото друго нямаш и само това дъфчеш и си вярваш, че си се обосновал по темата.

Ponko

Мнениеот Ponko » 22 авг 2024 14:29

За разлика от теб се аргументирам. При теб аргументите са нулеви. Твоята аргументация е обиждането. И си се вземал за голям капацитет във някакъв пропаднал форум... :lol: Тая година да не се реве пак за липсата на трофей и измъченото 4-то място? Важното е Салахов да има добра лична статистика и някой друг рекорд. Самият факт, че няма спечелен значим трофей след напускането на ония двамата и оня третия в средата както би казал Димитър Пенев... доказва твърдението ми. Още тогава казах, че само той няма да е достатъчен, защото я няма класата на Маньо и Фирминьо в преките им заместници и Салахов сам по себе си няма да е достатъчен. Ся като грохне след януари месец както последните 3 години пак ще се вайкате.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 авг 2024 23:07

Ponko написа:За разлика от теб се аргументирам. При теб аргументите са нулеви. Твоята аргументация е обиждането. И си се вземал за голям капацитет във някакъв пропаднал форум... :lol: Тая година да не се реве пак за липсата на трофей и измъченото 4-то място? Важното е Салахов да има добра лична статистика и някой друг рекорд. Самият факт, че няма спечелен значим трофей след напускането на ония двамата и оня третия в средата както би казал Димитър Пенев... доказва твърдението ми. Още тогава казах, че само той няма да е достатъчен, защото я няма класата на Маньо и Фирминьо в преките им заместници и Салахов сам по себе си няма да е достатъчен. Ся като грохне след януари месец както последните 3 години пак ще се вайкате.

Казах ти, че с теб нямам абсолютно никакво намерение да ползвам аргументи. Пак ли не разбра? Не знам, кое си мислиш, че е аргумент от твоите два лафа на кръст, които дъвчеш до невменяемост? Подчертай го, да видим аргумента ти. Не само, че сънуваш аргументи, ами даже си и противоречиш, заявявайки че няма същата класа в заместниците, но пак Салах ти е виновен? Толкова си зомбиран, че сам не знаеш какво пишеш. Ами освен да я подаде на Нунез ЗАД гол линията, да сме сигурни, че онзи ще уцели празната врата...ама и тогава за теб Салах ще е виновен :lol:

Ponko

Мнениеот Ponko » 23 авг 2024 07:47

Продължаваш да се правиш на луд. Казвам ти ,че заради Салах напусна Мане. Салах искаше всичко да се върти около него и успя, но нещата не се получават така. Щото той не е достатъчен и няма кой да го покрие когато е в дупка. Диаз има ниска успиваемост, а Нунез никаква. Единствено Жота може да го замени, ако е ЗДРАВ. Именно той го замени когато Салах беше контузен в ония 6 мача миналия сезон и накрая Жота пак се контузи...
А и ти не си по-малък лицемер навсякъде постваш онази снимка на състава от финала на ШЛ с Тотнъм и обяснаваш как никога не са се събрали отново същата 11-торка. Дори твоя мозък в дълбините си осъзнава, че онова което имахме тогава беше най-доброто -Crème de la crème и че сегашния състав дори и със Салах в него не е достатъчно добър.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 23 авг 2024 16:05

Ponko написа:Продължаваш да се правиш на луд. Казвам ти ,че заради Салах напусна Мане. Салах искаше всичко да се върти около него и успя, но нещата не се получават така. Щото той не е достатъчен и няма кой да го покрие когато е в дупка. Диаз има ниска успиваемост, а Нунез никаква. Единствено Жота може да го замени, ако е ЗДРАВ. Именно той го замени когато Салах беше контузен в ония 6 мача миналия сезон и накрая Жота пак се контузи...
А и ти не си по-малък лицемер навсякъде постваш онази снимка на състава от финала на ШЛ с Тотнъм и обяснаваш как никога не са се събрали отново същата 11-торка. Дори твоя мозък в дълбините си осъзнава, че онова което имахме тогава беше най-доброто -Crème de la crème и че сегашния състав дори и със Салах в него не е достатъчно добър.

Абе, замаен, поне темите да можеше да нацелиш, в общата пишеш за мача с Ипсуич, а тук за общата тема? Объркващи ли са заглавията :mrgreen: Мане се махна за пари и още пари :!: И пак си противоречиш само 2 мнения по-късно, дали Салах е виновен или че няма кой да го покрие са 2 различни неща. Както и това със снимката, качвам го като любопитен факт, че всички тези играчи за толкова години имат 1 мач започнат заедно, като титуляри. Да ги сравняваш така, като отбор е нелепо, те какво спечелиха в "първия си сезон" заедно? Айде сети ме 17-18 колко купи дигнахме, Аргументе :lol: Всичко е един процес, който твоя процесор не може да асимилира, понеже само знаеш да псуваш.

Върни се в “Ливърпул”