Ponko написа:И какво стана сега?
- оказва се, че 7:0 и 1:0 биха могли да бъдат исторически, нали?
- Постоянство? Какво е това? нещо за ядене ли беше?
- в отпуска ли бяха Гакпо, Дарвин и Салах или си вкараха всички голове в предния кръг?
- екипите? Помня, че имахме едни много приятни прасковени екипи... тогава Мане и Салах се вихреха и беше всичко много хубаво!
- Голямата атака на Ливърпул беше Мане-Фирмино-Салах... сега е шит. Да се надяваме, че до 1-2 сезона холандецът, колумбиецът и уругваецът да влязат в час и да се доближат поне микроскопично до голямата тройка.
- малко научна фантастика? Дано вземем някак Мбапе, след като е нужно обновяване поне да е цялата атака. Може да пратим Салах да рита при Меси и Неумар и да атакуват ШЛ в големия звезден пенсионерски отбро на БДЖ. (Салах залужава да си отиде като Мане... без официано изпращане!)!!!
- г-н Салахов е на принципът ако стане-стане! Важното е че подписах за големите пари и сега го няма Мане да ме дразни! Типичен мач за къдравелкото както онези срещу Нотингам, Лийдс, Брайтън, Брендорд и т.н.
- положителното е, че може Евертън да изпадне, но пчеличките са решили да продадат мача.
- нормално ли е според вас да шием манафите, а да не можем да вкараме на изброените по-горе? Според
мен не.
- числото 129 сега топли ли ви?Относно Юнайтед... този сезон имат загуби от рода на 7:0, 6:3 (МС) и 3:1 (АВ), но поне бият рибоците и ще завършат сезона с трофей.
- ми тва е.
Понко вие отписвачите сте ясни, само вие може да помните загуба от Борнемут повече от разгрома над Юнайтед със 7:0.
Я кажи от коя дънна риба паднахме през 2016, че аз забравих, пък ти ги помниш тия значими мачове с години. Kажи кой неутрален фен помни например титлата на Байерн през 2017? А всички помнят като разпраха Барса с 8:2. На теб е трудно да ти се обяснят тези неща. Ти си зает с прическата на Салах. Не с фитилите на Трент, със светкавицата на Мане или къдриците на Елиът. А да, забравих, нали няма проблем Салах да не вкарва, стига отбора да върви. Я сега виж колко върви отбора в мачовете в които не е вкарал и поумувай над разсъждението си!!!!!
- Иди обратно там къде нямаше обхват, че това е единственият начин да не се излагаш:))))))))
- Ти специално сигурно завиждаш на самочувствието и на кварталното куче :DDDDDDDDDDDDD