Onq написа:Поне радост за "реалистите" има, само да не вземем да обърнем мача

Иска ми се да се окажа в грешка приятелю, но не виждам изобщо как и какво може да направи Ливърпул в момента. Едно , че на сърбите им върви играта , както в началото казах , те излизат без никакви грижи и мисли, играят за играта и престижа и не им дреме за резултата... , и друго Клоп затвърди отдавна набиващото се у мен усещане , че не е никакъв тактик или стратег, може да го дава малко психолог,да умее да мотивира някак си,но в чисто футболен план издиша: Просто е , забележи какви са дървета и как безпомощно седят на едно място играчите , точно когато трябва да се движат да се откриват да търсят топката..., да не говорим , че няма креативни футболисти с идеи,такива които освен малко да поведат и позалъжат с топката , да умеят да я "мушнат" между линиите в дълбочина , извеждащи пасове нямаме , нямаме игра на "двойно" нямаме дори никаква пасове в тяхната половина... губим топката при всяко единоборство..... Та , иска ми се да не е така , иска ми се да се посъбудят , иска ми се топката дане отскача толкова от краката на Салах - така сякаш играе с дървени ботуши, но виждам ,че няма да стане ... !!! За голяма жалост -и второто полувреме футболистите на прославения ни любим тим ще гледат отблизо как се вихрят посредствените ни противници... Тия реално да си кажем - дори не сад обри колкото Левски и Лудогорец, но.... , просто в момента ние сме по-слабите и няма какво друго да си говорим !!!