suareshampion написа:dNelbandian написа:Относно топ 4 малко вероятно да сме там. А ФА къп ами тегаво ще бъде.
С оглед на похарчените пари сезона е провален.
С оглед ,липсата на двамата най добри нападатели от миналия сезон и нужното време за адаптация на многото нови играчи ,сезона не е провален .
Освен това ,какво значи похарчените пари ? Ти като не можеш да вземеш с тия пари един класен играч с голяма заплата ,кво толкова ми ги натъртвате тези пари ? Проумйете ,американците командват парада .Роджърс просто се съобразява с действителноста . И друг треньор да дойде и на него да му се дадат 100 млн и той няма да може да вземе играч с висока заплата.Факт.
250млн паунда изхарчени и няма двама читави равностойни футболисти. Аз ли купих Аспас, Борини, Алберто, Тешейра и още една дузина незнайни войни. Били му дали малко пари не знам си какво. За чий ни беше тоя олигофрен Лалана? Защо не изхарчи 16те млн за Балотели и 25те за дървото за един нападател световна класа. За какво му бяха гореизброените борчета? Може и още как, американците могат да дадат 250млн за трансфери ама не могат да дадат 200 000 за заплата на 2-3ма така ли? Айде не на мен тия. Суарес та Суарес, загубихме Оуен - спечелихме ШЛ с далеч далеч по-слаб отбор от сегашния. Торес беше перманентно контузен и отбора пак вървеше и печелеше. Загубихме Суарес свърши света. Първите сезон и половина на Суарес много прекрасни ли бяха, само на него ли разчитахме? Или той не пропускаше безумни положения и ти само се кефеше като ненормален. И да знаеш нещо от мен, тея положения Далглиш му ги изтърва, гредите пак той му ги удари. Той вина нямаше никога. Не не се контузи нито веднъж но пък пропусна към 30 мача само заради наказанията си и накрая при абсолютно идентичен период от време изкаран в клуба с Торес който беше постоянно контузен Суарес има СЪЩИЯ брой мачове. И аз мразя ей такива като теб, все много знаят, все всичко им е върховно и накрая с пръст в устата. Къде са титлите, купите, доброто класиране, привлечените играчи от най-висока класа. Факта че Юнайтед завършиха 7ми обаче купиха де що имаше класни имена говори ли ти нещо? Или то не зависи от треньора нали. Той Браян путьо за какво да го обвиняваме. Иначе като дойде господин високопарния беше - аз няма да позволя да ми редят трансферите, аз не искам директор, аз няма да допусна някой да ми се бърка... И накрая - ми то от него нищо не зависи. Страшно удобно - евала.