Ливърпул - Нюкасъл 13.04.2015 |22:00|2-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Нюкасъл 13.04.2015 |22:00|

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
-
suareshampion
E kво стана пак със Стъридж бе ???????????? Е не ,това не е истина . Аз вече тотално се отчаях за тоя играч. Задължително да се купува класен нападател през лятото !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Една контузия ,втора ,трета ,пета ,десета ееееееееееееееееееееееееее бах му майката аз

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- slash1912
- Контакти:
Като гледам състава не съм оптимист за мача.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Мартинез от Порто е нашият човек, поне според мен 
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- Lubaka1892
- Контакти:
Би трябвало да контролираме мача и дано си вкараме положенията. Надявам се Айб да избухне и да открие головата си сметка за Ливърпул.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]
-
john barnes
suareshampion написа:E kво стана пак със Стъридж бе ???????????? Е не ,това не е истина . Аз вече тотално се отчаях за тоя играч. Задължително да се купува класен нападател през лятото !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Една контузия ,втора ,трета ,пета ,десета ееееееееееееееееееееееееее бах му майката аз![]()
![]()
е кой класен ще иска да идва,като не играем във ШЛ? а и ние не се славим със даването на високи заплати...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
suareshampion
john barnes написа:suareshampion написа:E kво стана пак със Стъридж бе ???????????? Е не ,това не е истина . Аз вече тотално се отчаях за тоя играч. Задължително да се купува класен нападател през лятото !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Една контузия ,втора ,трета ,пета ,десета ееееееееееееееееееееееееее бах му майката аз![]()
![]()
е кой класен ще иска да идва,като не играем във ШЛ? а и ние не се славим със даването на високи заплати...
Стига и ти с тая лига бе .То като играхме пък ,кой дойде ?
Да идва там някой ,който и да е ,щото тоя ми скъса нервите .Ебати стъкления ????????? Кво е тва бе ? Възможно ли е това ? Ми я му виж визитката ? Ми той перманентно е контузен бе Барнс ? Еееееееееееее ,еба ми майката ,цял сезон го няма ????? Суарес си тръгна ,тоя цял сезон контузен и после що сме били зле ? Е как да сме ??? Кво е виновен Брендън Роджърс бе ??????????????????????????????????????????????????? Ей ши го намразя тоя Стъридж ей .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
john barnes
тренер,виновен е,че като го знае че е чуплив,не купи негов достоен заместник или партньор,ами ми домъкна балотели,чики рики и остави борини...е кви са тия нападатели бе?

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Срещу Блекбърн е получил някаква контузия....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.