john barnes написа:iznenada написа:Смешно ми е ,как сега се притеснявате за липсата на Лукас а лятото всички искахте да го продавате

аз лично,никога не съм го харесвал...но поради липса на друг чист дефанзивен халф,се надявах да не се контузва докрая на сезона.тренер,питай твоичкия защо не го пускаше в началото на сезона и защо нямаме друг дефанзивен? тоя алън въобще не ми го брой,то няма такава мишка.

също така е редно да попитаме лебеда,защо налагаше капитана на този пост сума ти и време,като се виждаше че не става...ти даже сам ги отчете тия негови грешки,все пак си технически запознат с тая игра.

Еми явно ,имам по добър поглед от моичкия .

Той наистина ,като че ли не вярваше в качествата на Лукас и аха аха да го продаде .Добре ,че в последния момент размисли и го остави .Аз виждах ,че Лукас може да помогне на Ливърпул .Както и Туре . Това са опитни играчи .Лукас много добре чете играта . Иска топката от защитата ,търси я в празни пространства и я изнася бързо и точно към халфовата линия . Това за мен е много важно .Освен това ,добре пресира ,бие за първа топка и се стреми да отнема без фаул . Като правим постепенна атака ,участва активно в разиграването на топката в другата половина на терена .Какво да искам повече от един дефанзивен халф ?
Виждам ги нещата мой човек .Както и за възстановяването и контузиите .Аз съм играл футбол ,минал съм през почти всички контузи за съжаление ,правил съм сумати пъти възстановяване в тренировъчен процес ,учил съм спортна медицина,физиология,биомеханика ,анатомия и в следващия момент ,се появява Кольо Дадурамчето -20 годишен тинейджър от форума на гонг.бг и тръгва да ми обяснява за възстановяване и контузии ?

Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.