Hohohoho написа:Биете и Мартинес поема да треньорства някъде във втора, трета девизия, където му е мястото и го влече вече втори клуб да прати там..
Недей така бе ,повечето наши фенове ,предпочитаха Мартинес пред Брендън .
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Hohohoho написа:Биете и Мартинес поема да треньорства някъде във втора, трета девизия, където му е мястото и го влече вече втори клуб да прати там..
iznenada написа:Hohohoho написа:Биете и Мартинес поема да треньорства някъде във втора, трета девизия, където му е мястото и го влече вече втори клуб да прати там..
Недей така бе ,повечето наши фенове ,предпочитаха Мартинес пред Брендън .Ама верно вкара Уигън във чемпиъншип и Евъртън са близо до зоната на изпадащите. Спокойно ,ще го бием и ще го засилим към дъното
crimson написа:iznenada написа:Hohohoho написа:Биете и Мартинес поема да треньорства някъде във втора, трета девизия, където му е мястото и го влече вече втори клуб да прати там..
Недей така бе ,повечето наши фенове ,предпочитаха Мартинес пред Брендън .Ама верно вкара Уигън във чемпиъншип и Евъртън са близо до зоната на изпадащите. Спокойно ,ще го бием и ще го засилим към дъното
Приятелю, тогава се молих да е Брендън, а не бях гледал сериозно Суонзи. После специално им обърнах внимание и като видях, дори година след като го няма какъв почерк е оставил Роджърс, бях сигурен, че това е нашият човек. Е, признавам и мен ме е изнервял с грешките, които допускаше, но бързо си ги поправя в общи линии. Чакам с търпение първия му от поредицата трофеи с Ливърпул.
За мача утре искам победа и чиста мрежа. Нека 14-те поредни победи, който не успяхме да запишем миналата година, да ги направим през този сезон!
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта