Колко асистенции , колко отнети топки, колко гола , колко мин е играл ?! Това не е ли статистика
Астън Вила - Ливърпул 17.01.2015 | 17:00 |
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Астън Вила - Ливърпул 17.01.2015 | 17:00 |
Вълк все го плюете за тази статистика , но когато почне да се говори за представяне и трансфери не говорите ли само за нея а ?!
Колко асистенции , колко отнети топки, колко гола , колко мин е играл ?! Това не е ли статистика
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
suareshampion
Karsa Orlong написа:Така наречения "Браян" едва ли определя какви да са заплатите. Аз съм сигурен, че той иска да има Меси и Роналдо в състава си, но не той решава с какви пари да ги офертира. Отделно и американците ще ги сметнат за дърти и невписващи се в политиката им
Разбира се ,че не Роджърс определя заплатите .Който твърди обратното е смешник
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
Karsa Orlong написа:suareshampion написа:Суарес го няма .Стъридж го няма 5 месеца.Никой класен играч не иска при нас .Имаме 10 нови ,които искат време за адаптация .... ееее вие кво искате ?
Аз лично искам клубът да се управлява по начин, който ще кара класните играчи да ИСКАТ при нас. Нелепо е сме втори в Англия, да играем ШЛ и някакъв латино-дрисльо да не иска да подпише с нас, защото искал да живее в Лондон? Това е нелепо в 21 век, приятелю. Което не става с пари, става с много пари - нали знаеш, че при големи заплати класни играчи отидоха да живеят и в Санкт Петербург, и в Махачкала? Ей това не мога да проумея, че ако американците искат да са собственици на гранд, трябва да помагат за това Ливърпул да се върне като такъв. Гледай манафите - седми и пак много големи имена подписаха с тях, дадоха сума милиони за трансфери, днес чета и, че плащали най-големите заплати. Всичко това собствениците им го правят, за да не тръгнат по пътя именно на Ливърпул, нищо че и те са американци, нищо, че са затънали в дългове. На мен ми е много болно от това, което и ти казваш, че Роджърс е принуден да купува втори или трети избор на даден пост, че изпаднали в немилост в Барселона и ПСЖ не искат при нас. Едните преди 5-6 години ги отстранявахме на 1/4-финал в ШЛ, другите преди 5-6 години не са чували какво е това ШЛ. И изведнъж резервите в тези отбори не искат в Ливърпул. Това е най-тъжното ...
Тъжно е да .Но това са фактите и ние нищо не можем да направим .
Абе незнам вече ,дали нещата опират и до многото пари. Ето виж ,на един Шакири му предложихме по голяма заплата от Интер ,но той не дойде .Незнам ,вече какво да си мисля.Просто класните играчи не им е кеф да играят в Ливърпул и това е .Това е истината . На арменеца да не му давахме по малко пари от Дортмунд ? Но и той не дойде .Смятай щом един арменец .не можем да привлечем ,за какво говорим ? Тъжно е .
Аз уважавах американците ,но след като продадоха Суарес и след като отпуснаха ,след това само 20 млн за нападатели ,не искам повече да говоря за тях .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Тренер нещата не опират само до повечето пари.Опират и да има къде да ги харчи жена му/приятелката му.
Да не скучае жена му/приятелката му докато играча е на тренировка.Да има къде да се покаже жена му/приятелката му.
Аз си мислех ,че само в БГ има путьовци , но явно това е световно явление.Малцина са които влизат в категория мъжкари и те решават и мислят само отбора в който играят без да им пука дали е Лондон или Горно Нанадолнище ! А и преди футболистите не се женеха за манекенки и други такива.
Но сега е рядкост някой футболист да е обвързан с жена която не е манекенка или не е някакъв измислен VIP.Вече всичко е показност.
Да не скучае жена му/приятелката му докато играча е на тренировка.Да има къде да се покаже жена му/приятелката му.
Аз си мислех ,че само в БГ има путьовци , но явно това е световно явление.Малцина са които влизат в категория мъжкари и те решават и мислят само отбора в който играят без да им пука дали е Лондон или Горно Нанадолнище ! А и преди футболистите не се женеха за манекенки и други такива.
Но сега е рядкост някой футболист да е обвързан с жена която не е манекенка или не е някакъв измислен VIP.Вече всичко е показност.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Истината е, че няма как да се вземат класни играчи, тренъори без да даваш пари ...... Американците искат само да получават ..... Няма как да стане хубаво е да имаш млади таланти ама не може само с млади таланти не може без вратар и защита да спечелиш нещо, така че докато не променят тавана на заплатите Ливърпул ще си седи между 6 и 8 място ....... Не може да си продаваш като мишка звездите при добра оферта и да искаш да печелиш титли ...... Сега лятото примерно ще е Стърлинг продадения ???? След това ще дойде реда на Стъридж и Коу след това на Джан и Морено после Маркович и така всеки който се развие и стане класа ще си ходи ........ Стига с това предлагали сме заплата колкото другите отбори никой не знае каква заплата предлагаме и като виждам в отбора ни играчите колкото взимат много слабо да сме предложили 140 000 или 150 000 паунда на седмица за Санчес ..... За Ливърпул и собствениците мишкари 80 000 вече е ГОЛЯМА ЗАПЛАТА, а за над 100 000 просто ужас ОГРОМНА и играча трябва да бъде махнат моментално ...... Е с тея заплати кво очаквате да дойде класен играч ли никога ние първо се пазарим като мишки за 3-4 милиона по-малко да дадем за играч и след това ако успеем с късмет да уговорим трансферната сума се обаждат и казват заплата 70 000 ееее кой ще дойде да играе за нас освен некви млади таланти да ни ползват като трамплин затова, че ще имат игрово време и после като се развият да се махнат ????? Примера със Стъридж човека си намали заплатата с около 20 000, защото му се играе редовно футбол и трябваше да се доказва е да ама сега като е почти доказан ако не се контузва толкова често какво си мислиш, че ще седи да играе в Ливърпул за 65 000 или ще чака супер циганене за дигане на заплатата ???? Не може в 21 век да разчиташ на тактика от бейзбола и компютърна статистика + да не даваш заплати над 80 000 и да искаш да печелиш ВЛ няма как да стане
Както виждате извадиш ли голямата заплата играча идва примери Ето'о и Фабрегас как се заклеваха, че няма да играят в Челси как еди кво си ама кво стана Фабрегас го взеха за пари почти колкото Лалана дадоха му заплата колкото на един класен играч и той мачка наред и води Челси с още 2-ма към титлата ???? Ние чакаме Лалана 5 месеца да се адаптира да свикне със стила да свикне с еди кво си да не е контузен и се оправдания ..... Класните играчи затова са класни влизат и правят това за което им е платено, а нашата нова звезда Лалана ще го чакаме една година да влезе в час да свикне с Браян Роджърд и други ама ще кажем той взима 45 000, а не 150 000 е какво от това Фабрегас за половин сезон мина 13-те асиста на Джерард който му дадоха 1-во място в тази класация миналия сезон и вкара доста голове какво повече може да искаш от един класен играч с голяма заплата
Да не говорим за Санчес за Арсенал е същото каквото беше Суарес за Ливърпул мъкне целия отбор и бележи наред вече има около 20 гола ???????? Затова вадиш заплатата идва класния играч и ти носи отбора на гръб пускаш няколко млади около него да се учат и градиш ама Ливърпул са мишки няма пари за класни играем с дечица който като станат КЛАСА си тръгват за по-голяма заплата и трофей 
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
iliev72 написа:Тренер нещата не опират само до повечето пари.Опират и да има къде да ги харчи жена му/приятелката му.
Я се стегни бе Илиев стига глупости жена му искала да ги харчи на хубаво място
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
mitko9311 написа:Я се стегни бе Илиев стига глупости жена му искала да ги харчи на хубаво място![]()
Махачкала хубав град ли е ама колко футболити отидоха там за заплати по 150 000 и нагоре и получаваха бентлита като подарък ????? Санкт Петербург да не перфектния град за живеене ама Зенит и те имат класни играчи и дават голями заплати ????? Манчестър да не е много по-голям и лъскав от Ливърпул, защото между Манчестър и Ливърпул не виждам голяма разлика както между Ливърпул и Лондон примерно ама виж какви звезди играят в Манчестър и за какви пари явно не е до града ???? Както някой по-нагоре ти каза и Тевес и Агуеро са имали желание да играят за Ливърпул, но са искали заплата която Ливърпул не е искал да им плаща еми къде е проблема тогава ?????? Ето виж Бони лятото се говореше, че ще го вземем искал голяма заплата и се отказахме еми Ман Сити си го купиха и повярвай ми няма да взима под 120 000 ама ще вкара повече голове от Борини и Ламбърт
![]()
Монако като се качиха от Лига 2 в Лига 1 помниш ли какви играчи купиха такива каквито Ливърпул цял живот няма да може Фалкао, Хамес, Моутинъо, Траоре, Кондобия, Тулалан, Абидал, Карвалъо и други еми тея да не играят за 70 000 евро според теб или пък са дошли в Монако, защото града е хубав(това е така) и защото отбора се е качил от 2-ра дивизия в 1-ва това ли е причината аз смятам, че е парите
????
Като гледам жълтите страници не виждам футболистите от Манчестър и Ливърпул да имат проблем с ходенето до Лондон и Париж да харчат пари
За клубни пристрастия може да се говори за Британци и то все по-рядко,логично е на едни Южноамериканец да не му пука особено дали ще е в Лондон или в Ливърпул,за него е абсолютно нормално фактор номер едно да са парите.Времената когато всеки отбор имаше футболисти които са и фенове на отбора отдавна минаха,има ги и сега но са много малко Лесно е да се каже но като се замисли човек които грам не му дреме за Ливърпул и Манчестър една разлика от 50-60 000 паунда на седмица е достатъчна причина при правенето на избор на отбор.
Митак и колко време изкараха в Мачкахала а ?! 1г. Също важи и за Монако.Макар , че там не заради града си тръгнаха 
За съжаление в Ливърпул няма модни икони и т.н. В Манчестър си имат.И как ще се почустват другите играчи ако дойде някой с 300к заплата и има резултатността на Фалкао в момента ?!
Ако ми кажеш , че Фалкао си оправдава заплатата - не съм съгласен с теб.Ди Мариа до някъде.Нещата вече не опират само до клуб и мениджър.Да не говорим , че някои въобще не искат да играят на острова.
За съжаление в Ливърпул няма модни икони и т.н. В Манчестър си имат.И как ще се почустват другите играчи ако дойде някой с 300к заплата и има резултатността на Фалкао в момента ?!
Ако ми кажеш , че Фалкао си оправдава заплатата - не съм съгласен с теб.Ди Мариа до някъде.Нещата вече не опират само до клуб и мениджър.Да не говорим , че някои въобще не искат да играят на острова.
Защо си тръгнаха от Анжи и Монако, защото се спряха парите ето ти логичния отговор не е важен града, а ПАРИТЕ ПАРИТЕ !!!!! Логично е Фалкао след такава контузия да не е толкова ефективен това си е грешка на Ман Ю ама Санчес, Фабрегас, Коща, Ди Мария не си ли оправдават парите дори и един Руни ??????? Агуеро, Туре, Силва и още хиляди играчи всичко е пари разбери не е къде жената ще си харчи парите или кой е града дай им пари и са твой спри парите и ги няма
Затова Ливърпул никога няма да има звезди и класни играчи и вечно ще е посредствен отбор колкото и да е жалко, защото един отбор като Ман Сити който беше паднал преди 7-8 години с 8:0 от Мидълзбро виж къде се намира сега ?????? Разбери го и не говори глупости, че жената иска голям град аз ако взимам 200 000 на седмица ще я пращам с личен шофъор ако трябва всеки ден до Лондон си купува парцалки
Последен път се опитвам да ти го кажа не е важен жалкия град, а парите и начина по който се дават, защото Ливърпул се цигани цигани и пак цигани докато идва Сити и казва искам Бони колко струва толко давам толкова или имамe сделка и готово идва играча и няма циганене взимаш парите който искаш и почвай да мачкаш това е !!!!! Ето ти го и Фабрегас няма да ходя в Челси никога тва онова ама извадиха парите човека отиде и мачка наред стига си ми обеснявал как е било в 90-те години ела в 21 век където всичко е пари, а не град или отбор който ми е любим ..... Затова и Ливърпул ще е средняшки отбор още дълги години, защото тези млади таланти като станатт КЛАСА ще си тръгнат и ще играят в отбор който ПЕЧЕЛИ ТИТЛИ И ДАВА ПАРИ ПАРИ ПАРИ !!!!! Забравих да добава, че тези големи играчи си избиват парите и заплатите от реклами, екипи и голове ако не играят добре това са класни играчи и винаги ще има кой да ги купи не като наш Борини, така че винаги си струва риска да вземеш КЛАСА и да му даваш ПАРИ !!!!
Затова Ливърпул никога няма да има звезди и класни играчи и вечно ще е посредствен отбор колкото и да е жалко, защото един отбор като Ман Сити който беше паднал преди 7-8 години с 8:0 от Мидълзбро виж къде се намира сега ?????? Разбери го и не говори глупости, че жената иска голям град аз ако взимам 200 000 на седмица ще я пращам с личен шофъор ако трябва всеки ден до Лондон си купува парцалки