Съндърланд - Ливърпул 10.01.2015 | 14:45 | 0-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Съндърланд - Ливърпул 10.01.2015 | 14:45 |
Гол от плажна топка и някой друг автогол на Шкъртел и поредното доказателство какво се случва в клуба.

Доиграваме сезона. Моята прогноза е Х (за да се запази серията   ).
 ).

).
 ).Re: Съндърланд - Ливърпул 10.01.2015 | 14:45 |
Според слуховете от днес утре Борини ще е титуляр, а Стърлинг е възможно дори да не е в групата...но засега само слухове  

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
						- 

suareshampion
Gil-galad написа:Според слуховете от днес утре Борини ще е титуляр, а Стърлинг е възможно дори да не е в групата...но засега само слухове
Пълен абсурд. Днес цял ден пише ,че Стърлинг е близо до нов договор ,но нищо повече . Рахим ще играе утре и ще смачкаме черните котенца .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Gil-galad написа:Според слуховете от днес утре Борини ще е титуляр, а Стърлинг е възможно дори да не е в групата...но засега само слухове
Пълен абсурд. Днес цял ден пише ,че Стърлинг е близо до нов договор ,но нищо повече . Рахим ще играе утре и ще смачкаме черните котенца .
Едното не виждам какво общо има с другото. Аз също мисля, че няма никаква истина и логика в това, но приемам, че има и по-добре информирани от мен хора. Интересно ми е, ако аз съм прав и информацията, която съм прочел се окаже вярна, а твоето "решение" за това какво ще стане е грешно, какво ще говориш тогава.

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
						- 

suareshampion
Gil-galad написа:suareshampion написа:Gil-galad написа:Според слуховете от днес утре Борини ще е титуляр, а Стърлинг е възможно дори да не е в групата...но засега само слухове
Едното не виждам какво общо има с другото. Аз също мисля, че няма никаква истина и логика в това, но приемам, че има и по-добре информирани от мен хора. Интересно ми е, ако аз съм прав и информацията, която съм прочел се окаже вярна, а твоето "решение" за това какво ще стане е грешно, какво ще говориш тогава.
Защо трябва да говоря нещо на някой си ? Няма да кажа нищо .През оная работа ми е .Просто ще съм разочарован ,че Стърлинг няма да играе .Но пак казвам ,не виждам никаква логика а и не съм прочел нищо за евентуална негова контузия.
Разберете ,мен ме интересува единствено любимия ми отбор да побеждава във всеки мач !!! Нищо друго не ме интересува в този форум !!
Не съм влязъл тук да се мерим пишките с някой от вас ,не съм тук да се правя на някой ,има къде да се доказвам .Любопитно ми е ,да чета неща за Ливърпул и нищо повече .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
						- superspiro
- Контакти:
Стърлинг получи почивка и мисля, че все още е Ямайка.

When you walk through a storm, hold your head up high...
						- KOPScousers
- Контакти:
Тия ще ги бием. Крайно време е да започнем да играем както можем. Имаме играчи с голям потенциал, които могат да ни спечелят този мач - визирам най-вече Коутиньо и Морено, щом Стърлинг няма да играе. И е крайно време тоя да се спира с глупостите и да пуска Балотели. Той си прави та*ак с него, как очаквате да направи нещо, като играе веднъж на 3 мача, и то като резерва за 15 минути? Да не говорим, че беше и контузен и няма как от ряз да влезе в оптимална форма. За мен човека е класа, просто му е нужно повече игрово време и повече самочувствие на терена, защото всички знаем, че извън него самочувствието му е в изобилие. Противно на очакванията, не мисля, че този слаб отбор ще ни вкара гол, 0:3!

:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Стърлинг едва вчера се е прибрал от Ямайка, така че абсурд да почне.
Миньоле - Джан, Шкъртел, Сако - Морено, Лукас, Джерард, Хендо - Лазар, Борко и Коутиньо
Сега дали Хендо или Лазар ще е десен халф-бек е друг въпрос, но това са очакванията за състава.

Миньоле - Джан, Шкъртел, Сако - Морено, Лукас, Джерард, Хендо - Лазар, Борко и Коутиньо
Сега дали Хендо или Лазар ще е десен халф-бек е друг въпрос, но това са очакванията за състава.
- 

suareshampion
superspiro написа:Стърлинг получи почивка и мисля, че все още е Ямайка.
Това е несериозно .Ако наистина е така ,Роджърс е за трепане. Няма право да се лишава от един от най добрите си играчи във мач от ВЛ ! Та ние нямаме точки ? Какви са тия почивки ? Една седмица си е починал ,това е достатъчно . Очаквам Стърлинг да започне мача ..