Шампионска лига 2014/2015 - Ливърпул (Група "В")

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chakalat
Контакти:

Re: Шампионска лига 2014/2015 - Ливърпул

Мнениеот chakalat » 26 авг 2014 14:51

smoothc написа:
На базата на какво даваш прогноза, нямаш грам идея с какви отбори ще сме в една група?

На база дългогодишното Ви отсъствие от (5+ сезона) в турнира!
Отделно,че сте разпределени в трета урна и отделно,че Брендън Роджърс няма абсолютно никакъв опит в Шампионската лига.

То и вие отсъствахте 25 години от футболната карта ама ей на сега са ви големи устите и силни прогнозите.Май забравяш че отбора за който говориш е 5 звезден а по твоята логика Реал М трябваше да е перманентен победител и турнира отдавна да се е обезмислил.Прогнозата ти е безмислена преди да е изтеглен жребия а само от любопитство - днес гледам имате някакъв странен мач доста троен ми се вижда :Х

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 авг 2014 15:15

Скаузъри,какъв ви е проблемът изобщо?
Така виждам нещата при Ливърпул,така съм ги прогнозирал!
А вече страшно наивно и дори глупаво от ваша страна,е да замесвате Манчестър Юнайтед в естеството на тази тема.
Отборът тази година не участва в турнира,така че...за какъв чеп изобщо са тези аналогии?
Акцентът тук е,че вашият любим отбор ще участва...или за вас е по-важно,че Манчестър Юнайтед го няма тази година в турнира? Ако е така,много жалко за вас.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 26 авг 2014 15:31

Проблема е че когато и да пишеш нещо в нашия форум винаги е базирано на това че някак си ти се иска да се провалим.Никога не даваш някаква прогноза или коментар базиран на някаква логика изключвайки омразата ти и очевидното желание да дразниш.Ако някои от нас всеки ден отваря вашия форум и го пълни с прогнози с колко ще паднете и ще успеете ли да се завърнете във ВЛ от първи опит с оглед представянето и играта ви няма да ви е приятно.Както ти казах жребия не е теглен и е трудно да се даде прогноза между неясни съперници.Оставям настрана факта че с 11 точки вероятността да не излезеш от групата е доста нищожна.Чудно ми как бихте реагирали ако сега отида във вашия форум и дам прогноза от сорта "труден мач между равностойни отбори с оглед домакинството,слабата форма на гостите и нулевата идея за какво са на терена 2:0"?!?
И на мен би ми било неприятно ако отбора ми изглежда като твоя, но не го компенсирам като обикалям форумите да изливам ядът си че нещата по една или друга причина не стават както ми се иска.

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 26 авг 2014 18:05

С 11 точки в групата няма как да отпаднем. Иначе страхотни аргументи вадиш - Роджърс без опит в ШЛ = провал, а ЛВГ без опит във ВЛ = нова ера. Някак си едни и същи аргументи ги тълкуваш по различен начин, както ти отърва. И като не искаш хората да те хранят си пиши във вашия форум. Вече си изградил такова мнение за себе си, че дори и нормален коментар да напишеш хората ти скачат. Направете си тема "други отбори" или нещо такова и си пишете там.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 авг 2014 18:08

Проблема е че когато и да пишеш нещо в нашия форум винаги е базирано на това че някак си ти се иска да се провалим.Никога не даваш някаква прогноза или коментар базиран на някаква логика изключвайки омразата ти и очевидното желание да дразниш.
Както ти казах жребия не е теглен и е трудно да се даде прогноза между неясни съперници.Оставям настрана факта че с 11 точки вероятността да не излезеш от групата е доста нищожна.

Чакал,за съжаление доста се бъркаш,приятелю!
1.Винаги съм се стремял да бъда максимално обективен,още повече в анализите и изследването на конкуренцията.
2.Относно подчертаното:Абсолютен двоен стандарт и преиначаване на нещата.
От една страна,за всеки един от топ отборите и косвено за Висшата лига,е важно да има силна конкуренция,защото в крайна сметка тя определя и качеството/прогреса.
От друга страна,аз като фен на Манчестър Юнайтед не мога да се радвам(което обаче не ми пречи да адмирирам,когато е необходимо) на успехите на Челси,Ливърпул,Сити,Арсенал(що се отнася до Висшата лига),докато в Шампионската лига нещата са на една малко по-различна платформа,която е провокирана най-вече от отношението на УЕФА към английския футбол.
В случая обаче говорим за Шампионската лига,където Манчестър Юнайтед не участва тази година.
И в този ред на мисли,няма как да бъда настроен контра-конкурентно към нито един английски отбор,което косвено означава,че това ще ми и позволи да бъда още по-обективен към същността на събитията и процесите.
Разбира се акцентът тази година е завръщането на Ливърпул и точно поради тази причина ще е страшно интересно да се наблюдават най-вече динамиката и подходите на Брендън Роджърс в една доста по-различна и устойчива среда,каквато е Шампионската лига.
Този турнир се явява нещо като лакмус,който ще даде адекватен отговор за нивото на прогрес и развитие в отбора.
4.На практика е така(въпреки,че в последните години имаше няколко изключения),но все пак аз никъде не съм коментирал,че Ливърпул ше спечели точно 11-точки.
Казах,че максимумът за Ливърпул са 11-точки! Моля,вниквайте по-внимателно в същността на нещата.

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 26 авг 2014 18:11

smoothc написа:Скаузъри,какъв ви е проблемът изобщо?
Така виждам нещата при Ливърпул,така съм ги прогнозирал!
А вече страшно наивно и дори глупаво от ваша страна,е да замесвате Манчестър Юнайтед в естеството на тази тема.
Отборът тази година не участва в турнира,така че...за какъв чеп изобщо са тези аналогии?
Акцентът тук е,че вашият любим отбор ще участва...или за вас е по-важно,че Манчестър Юнайтед го няма тази година в турнира? Ако е така,много жалко за вас.

Какво виждаш? Бъдещето ли? Кажи с кои отбори сме в групата?
When you walk through a storm, hold your head up high...

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 26 авг 2014 18:19

Аз съм от скоро във форума и не мога да разбера, защо всяко мнение, което не е в полза Ливърпул се тълкува, като заяждане, обиждане и др. Какво и да си говорим, ние феновете на Ливърпул, а и не само, винаги сме пристрастни спрямо отбора си. Аз адмирирам всяко конструктивно мнение за клуба и това как се развива той. В мненията на "smoothc" аз не виждам, нищо лошо, дори точно обратното, той така вижда отбора, така го е написал и да си призная, доста е близо до моето мнение. Ясно е, че има закачки между Ман Ю и Ливърпул, няма нищо лошо в това, но си има граница. Коментари от типа "вие 5 години няма да видите ШЛ" или "Гледайте си битката за изпадане", освен че са напълно излишни и водят до същото отношение към нас, не бих казал че спомагат за нормалните дискусии във форума. Да доста вероятно е Ливърпул да не минат групите на ШЛ, особено с играта показана в последните 2 срещи и все още не до край обиграният отбор, НЕЗАВИСИМО в коя група сме.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 авг 2014 18:22

Роджърс без опит в ШЛ = провал, а ЛВГ без опит във ВЛ = нова ера.

"Нова ера" е за клуба на база преходния период :)
Отделно,че реномето и успехите на Ван Гаал на практика и го превръщат в един от най-мащабните мениджъри за последните 20-25 години,докато Брендън Роджърс тепърва изгражда своята кариера и реноме в съвременния футбол.
Говорим за различни категории равнище на мениджмънт и успехи.
На този етап във Висшата лига,единствено Жозе Моуриньо и Арсен Венгер могат да се сравняват с Луис ван Гаал като рейтинг и престиж.
Разбира се всеки един от тях има своите предимства и недостатъци,но като цяло това е реалността към този момент.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 авг 2014 18:34

smoothc написа:
Роджърс без опит в ШЛ = провал, а ЛВГ без опит във ВЛ = нова ера.

"Нова ера" е за клуба на база преходния период :)
Отделно,че реномето и успехите на Ван Гаал на практика и го превръщат в един от най-мащабните мениджъри за последните 20-25 години,докато Брендън Роджърс тепърва изгражда своята кариера и реноме в съвременния футбол.
Говорим за различни категории равнище на мениджмънт и успехи.
На този етап във Висшата лига,единствено Жозе Моуриньо и Арсен Венгер могат да се сравняват с Луис ван Гаал като рейтинг и престиж.
Разбира се всеки един от тях има своите предимства и недостатъци,но като цяло това е реалността към този момент.

Венгер освен дългогодишната си работа има 3 титли на Англия и няколко ФА. Нулеви успехи в Европа. Моуриньо не постигна нищо в Европа с Челси и дори с Реал. Миналата гоина с Челси стигна пак там където и предните няколко пъти - 1/2 финал. Ван Гаал може да е добър, но ако не си спомняш беше изгонен от Барселона /2 пъти/ и от Байерн преди няколко години. Значи все пак и на него му куцат определени неща, най-вече отвратителния характер де.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 26 авг 2014 18:35

Какво виждаш? Бъдещето ли? Кажи с кои отбори сме в групата?

Абстрахирайки се от факта,че мнението ти е абсолютно неконструктивно...ще кажа следното:
Сега се сещам,че в периода 2008-2010(когато се случиха трансферите на Кака в Реал и Ето'о в Интер) по ирония на съдбата се паднаха:Милан и Реал в една група,а година след това Барселона и Интер.И в този ред на мисли и по-конкретно "на база" тези съвпадения,бих прогнозирал,че Ливърпул ще се падне с Барселона.

Върни се в “Ливърпул”