Проблема е че когато и да пишеш нещо в нашия форум винаги е базирано на това че някак си ти се иска да се провалим.Никога не даваш някаква прогноза или коментар базиран на някаква логика изключвайки омразата ти и очевидното желание да дразниш.
Както ти казах жребия не е теглен и е трудно да се даде прогноза между неясни съперници.Оставям настрана факта че с 11 точки вероятността да не излезеш от групата е доста нищожна.
Чакал,за съжаление доста се бъркаш,приятелю!
1.Винаги съм се стремял да бъда максимално обективен,още повече в анализите и изследването на конкуренцията.
2.Относно подчертаното:Абсолютен двоен стандарт и преиначаване на нещата.
От една страна,за всеки един от топ отборите и косвено за Висшата лига,е важно да има силна конкуренция,защото в крайна сметка тя определя и качеството/прогреса.
От друга страна,аз като фен на Манчестър Юнайтед не мога да се радвам(което обаче не ми пречи да адмирирам,когато е необходимо) на успехите на Челси,Ливърпул,Сити,Арсенал(що се отнася до Висшата лига),докато в Шампионската лига нещата са на една малко по-различна платформа,която е провокирана най-вече от отношението на УЕФА към английския футбол.
В случая обаче говорим за Шампионската лига,където Манчестър Юнайтед не участва тази година.
И в този ред на мисли,няма как да бъда настроен контра-конкурентно към нито един английски отбор,което косвено означава,че това ще ми и позволи да бъда още по-обективен към същността на събитията и процесите.
Разбира се акцентът тази година е завръщането на Ливърпул и точно поради тази причина ще е страшно интересно да се наблюдават най-вече динамиката и подходите на Брендън Роджърс в една доста по-различна и устойчива среда,каквато е Шампионската лига.
Този турнир се явява
нещо като лакмус,който ще даде адекватен отговор за нивото на прогрес и развитие в отбора.
4.На практика е така(въпреки,че в последните години имаше няколко изключения),но все пак аз никъде не съм коментирал,че Ливърпул ше спечели точно 11-точки.
Казах,че
максимумът за Ливърпул са 11-точки! Моля,вниквайте по-внимателно в същността на нещата.