TheMelodyInMyHeart написа:9:5 с 6 гола на Суарес и 3 на Шкъртел. Друга малко по-реалистична прогноза е 1:0 с гол на Агер.
Според мен честно казано втората е по-малко реалистична, но и на нея ще съм доволен

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
TheMelodyInMyHeart написа:9:5 с 6 гола на Суарес и 3 на Шкъртел. Друга малко по-реалистична прогноза е 1:0 с гол на Агер.
stefani написа:2:2
Gil-galad написа:TheMelodyInMyHeart написа:9:5 с 6 гола на Суарес и 3 на Шкъртел. Друга малко по-реалистична прогноза е 1:0 с гол на Агер.
Според мен честно казано втората е по-малко реалистична, но и на нея ще съм доволен
mahtava написа:Безпроблемна победа с повече от 3 гола в полза на Ливърпуул!!!!!!!!!!! Ако и катунарите отмъкнат точки от Сити ще е перфектно.
TheMelodyInMyHeart написа:Gil-galad написа:TheMelodyInMyHeart написа:9:5 с 6 гола на Суарес и 3 на Шкъртел. Друга малко по-реалистична прогноза е 1:0 с гол на Агер.
Бях се замислил дали да не кажа 3:0 с хет-трик на Миньоле, ама...Честно казано си мисля, че все един ден няма да успеем да вкараме много голове, дано е точно в този мач и прогнозата ми за поне 1:0 се изпълни. Трите точки са си 3 точки и при 1:0, а дали Агер или Аспас ще вкарат е все тая.
daniel875 написа:mahtava написа:Безпроблемна победа с повече от 3 гола в полза на Ливърпуул!!!!!!!!!!! Ако и катунарите отмъкнат точки от Сити ще е перфектно.
Аз искам и ние, и "Манчестър Сити" да спечелят. Е, ако "гражданите" завършат наравно, няма да е лошо. Не искам обаче да губят.
"Съндърланд" редовно ни спъваха години наред. Със сигурност ще играят много съсредоточено в защита. Дано да има победа с разлика, но не вярвам! Все пак този и следващият трябва да са победни.
След това вече мечтите ще започнат да стават съвсем реални. Шест точки - това се иска.
gogovcite написа:daniel875 написа:mahtava написа:Безпроблемна победа с повече от 3 гола в полза на Ливърпуул!!!!!!!!!!! Ако и катунарите отмъкнат точки от Сити ще е перфектно.
Аз искам и ние, и "Манчестър Сити" да спечелят. Е, ако "гражданите" завършат наравно, няма да е лошо. Не искам обаче да губят.
"Съндърланд" редовно ни спъваха години наред. Със сигурност ще играят много съсредоточено в защита. Дано да има победа с разлика, но не вярвам! Все пак този и следващият трябва да са победни.
След това вече мечтите ще започнат да стават съвсем реални. Шест точки - това се иска.
Това не го разбрах. Защо не искаш Сити да не губят?
wolf написа:gogovcite написа:daniel875 написа:mahtava написа:Безпроблемна победа с повече от 3 гола в полза на Ливърпуул!!!!!!!!!!! Ако и катунарите отмъкнат точки от Сити ще е перфектно.
Това не го разбрах. Защо не искаш Сити да не губят?
За да нямат манафите точки, но точно в случая е по-добре за нас да бият.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта