Саутхямптън - Ливърпул 01.03.2014 | 19:30

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doni89cska
Контакти:

Re: Саутхямптън - Ливърпул 01.03.2014 | 19:30

Мнениеот doni89cska » 24 фев 2014 09:24

JBF написа:Хора, ако погледнете програмата на Тотнъм...последните им 6 мача са ужасно леки, може и само победи. Виждам ги почти сигурни за топ4, освен ако не бием тях и не вземем поне 4 точки от Сити и Челси общо и нещи от МЮ, поне хикс там.
Нашата програма изглежда много трудна. Другия вариант е да бием всички задължително идните 3 мача, за да им дръпнем значително, предвид тяхната програма - играят с Арсенал и Челси поред

Ужасно леки 6 мача във Висшата лига на Англия :) - тва не е "А" Група бе човек, да не говорим че снощи паднаха от колуса Норич. Принципно не ги отписвам Тотнъм, но са доста далеч от нас, като представяне.
ИзображениеИзображениеИзображение

milesder
Контакти:

Мнениеот milesder » 24 фев 2014 09:32

кво наляхте гипса бе.С това нападение все ще мушнем поне един гол повече на тия.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 фев 2014 10:15

Сега пак ще ме псувате, ама личната ми прогноза за тоя мач е 2-1 за домакините :roll: Гледал съм ги няколко пъти у дома и мога да кажа, че мача с Челси не е меродавен - там им липсваха доста играчи. Но в пълен състав, те залагат на мощна преса в центъра и е много трудно да се изнесе топката. Отделно са доста опасни на високите топки. Предвид гърчавата защита на Пуул, единицата е доста резонна тук.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 фев 2014 10:24

На два пъти се измъкваме и бием с един гол разлика, но в този мач мисля, че ще изгубим точки...дано да не са всичките.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 24 фев 2014 10:33

2-2 или 3-3 ще завърши този мач. Саутхямптън не вярвам да направят дубъл и за разлика от началото на сезона и те започнаха да пускат доста голове. От друга страна са опасни напред и особено при статични положения и центрирания, които пък са слабост на Ливърпул, така че голове ще има, освен ако и дваат отбора неги гони някакъв карък. За мен мястото на Ливърпул в топ 4 не подлежи на съмнение, а мачовете, в които ще се решава титлата ще покажат дали отборът е готов (психологически) за следващия сезон да атакува върха. Преди две години написах, че Роджърс ми изглежда човекът, който ще върне титлата на Анфийлд и продължавам да държа на това мнение, независимо от грешките, които допуска.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 фев 2014 11:05

boabbb написа:Сега пак ще ме псувате, ама личната ми прогноза за тоя мач е 2-1 за домакините :roll: Гледал съм ги няколко пъти у дома и мога да кажа, че мача с Челси не е меродавен - там им липсваха доста играчи. Но в пълен състав, те залагат на мощна преса в центъра и е много трудно да се изнесе топката. Отделно са доста опасни на високите топки. Предвид гърчавата защита на Пуул, единицата е доста резонна тук.

Е няма какво да те псуваме Боянчо ,ти си гледаш по предното класиране на твоя отбор и е нормално да ти се иска ,силен конкурент ,като Ливърпул да губи . Но ,ще бием и отново ,ще ти развалим настроението. :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 фев 2014 11:12

suareshampion написа:
boabbb написа:Сега пак ще ме псувате, ама личната ми прогноза за тоя мач е 2-1 за домакините :roll: Гледал съм ги няколко пъти у дома и мога да кажа, че мача с Челси не е меродавен - там им липсваха доста играчи. Но в пълен състав, те залагат на мощна преса в центъра и е много трудно да се изнесе топката. Отделно са доста опасни на високите топки. Предвид гърчавата защита на Пуул, единицата е доста резонна тук.

Е няма какво да те псуваме Боянчо ,ти си гледаш по предното класиране на твоя отбор и е нормално да ти се иска ,силен конкурент ,като Ливърпул да губи . Но ,ще бием и отново ,ще ти развалим настроението. :)

То ми се струва, че ще е развалено от мача с грънчарите :lol: Иначе мача се очертава да е стабилен, така че - какво по-хубаво от як мач в събота ;) Имате шанс ако успеете да разпилеете яката преса на Лалана, Уаниама и Шнайдерлин в средата - тия налитат като оси, в мача с нас ни направиха мазало първото полувреме ;)

iliyan

Мнениеот iliyan » 24 фев 2014 11:16

boabbb написа:То ми се струва, че ще е развалено от мача с грънчарите :lol: Иначе мача се очертава да е стабилен, така че - какво по-хубаво от як мач в събота ;) Имате шанс ако успеете да разпилеете яката преса на Лалана, Уаниама и Шнайдерлин в средата - тия налитат като оси, в мача с нас ни направиха мазало първото полувреме ;)

Те цяло полувреме,ние само за 20 мин ви размазахме ;) Дано и тези за 20 мин да ги размажем и да се успокоят ;) И да станат послушни мушички ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 фев 2014 11:18

iliyan написа:
boabbb написа:То ми се струва, че ще е развалено от мача с грънчарите :lol: Иначе мача се очертава да е стабилен, така че - какво по-хубаво от як мач в събота ;) Имате шанс ако успеете да разпилеете яката преса на Лалана, Уаниама и Шнайдерлин в средата - тия налитат като оси, в мача с нас ни направиха мазало първото полувреме ;)

Те цяло полувреме,ние само за 20 мин ви размазахме ;) Дано и тези за 20 мин да ги размажем и да се успокоят ;) И да станат послушни мушички ;)

Мача е навън, а там е друго, повярвай ми ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 фев 2014 11:18

boabbb написа:
suareshampion написа:

Имате шанс ако успеете да разпилеете яката преса на Лалана, Уаниама и Шнайдерлин в средата - тия налитат като оси

А видя ли как налита осата Алън ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”