Силно се надявам ,за тоя мач Роджърс да прогледне най накрая и да не пусне Хендерсън. Предния мач , Хендерсън се включи ужасаващо слабо. Колкото пъти пипна топката ,толкова я обърка. Джо Алън показа ,че заслужава повече титулярното място от тоя некадърник .
Тейшейра също е интересен играч ,който заслужава да запише минути,особено при добър резултат на полувремето а защо не и при лош.
Лошо е отсъствието на Сако ,очаквах ,че ще се върне ,но предполагам няма да е фатално за тоя мач .
Трябва да ги сгазим тия и да им върнем за първия мач ,още ме е яд. Мача беше наш ,но тоя убиец Уилямс контузи Коутиньо , нашите се изплашиха и допуснаха изравняване.
Моя човек ,вече ще вкара .Сигурен съм.
Ливърпул - Суонзи 23.02.2014 |15:20| 4-3 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
suareshampion
Re: Ливърпул - Суонзи 23.02.2014 | 15:20
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- KOPScousers
- Контакти:
suareshampion написа:Силно се надявам ,за тоя мач Роджърс да прогледне най накрая и да не пусне Хендерсън. Предния мач , Хендерсън се включи ужасаващо слабо. Колкото пъти пипна топката ,толкова я обърка. Джо Алън показа ,че заслужава повече титулярното място от тоя некадърник .
Тейшейра също е интересен играч ,който заслужава да запише минути,особено при добър резултат на полувремето а защо не и при лош.
Лошо е отсъствието на Сако ,очаквах ,че ще се върне ,но предполагам няма да е фатално за тоя мач .
Трябва да ги сгазим тия и да им върнем за първия мач ,още ме е яд. Мача беше наш ,но тоя убиец Уилямс контузи Коутиньо , нашите се изплашиха и допуснаха изравняване.
И аз на това се надявам, но дори миналата година, когато ги бихме 5:0 мисля, че не вкара.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
suareshampion написа:Силно се надявам ,за тоя мач Роджърс да прогледне най накрая и да не пусне Хендерсън. Предния мач , Хендерсън се включи ужасаващо слабо. Колкото пъти пипна топката ,толкова я обърка. Джо Алън показа ,че заслужава повече титулярното място от тоя некадърник .
Алън не показа нищо повече от Хендо,защо да не пусне Алберто вместо тях?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Alonso_Massa
- Контакти:
HoUs4oOL написа:suareshampion написа:Силно се надявам ,за тоя мач Роджърс да прогледне най накрая и да не пусне Хендерсън. Предния мач , Хендерсън се включи ужасаващо слабо. Колкото пъти пипна топката ,толкова я обърка. Джо Алън показа ,че заслужава повече титулярното място от тоя некадърник .
Тъй като Алберто няма да се върне да помогне в защита за разлика от Алън и ще трябва да се остави Джерард сам да помага на защитата. Пък и Алберто играе на мястото на Коутиньо, а пък шанса Алберто да влезе на мястото на Коутиньо е същия като моя шанс утре да пусна фиш и да спечеля от тотото.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Alonso_Massa написа:HoUs4oOL написа:suareshampion написа:Силно се надявам ,за тоя мач Роджърс да прогледне най накрая и да не пусне Хендерсън. Предния мач , Хендерсън се включи ужасаващо слабо. Колкото пъти пипна топката ,толкова я обърка. Джо Алън показа ,че заслужава повече титулярното място от тоя некадърник .
Тъй като Алберто няма да се върне да помогне в защита за разлика от Алън и ще трябва да се остави Джерард сам да помага на защитата. Пък и Алберто играе на мястото на Коутиньо, а пък шанса Алберто да влезе на мястото на Коутиньо е същия като моя шанс утре да пусна фиш и да спечеля от тотото.
Ако пуснеш фиш може и да спечелиш , но за Алберто и Коутиньо работата е повече от сигурна
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
-
suareshampion
HoUs4oOL написа:suareshampion написа:Силно се надявам ,за тоя мач Роджърс да прогледне най накрая и да не пусне Хендерсън. Предния мач , Хендерсън се включи ужасаващо слабо. Колкото пъти пипна топката ,толкова я обърка. Джо Алън показа ,че заслужава повече титулярното място от тоя некадърник .
Напротив ,Алън показа повече от Хендерсън.Определено е по грамотния футболист от двамата. Но Роджърс ,предпочита сина си ,пред него и аз отдавна съм се примирил .Исках нов халф през зимата ,който да играе на тоя пост,но не се взе такъв.
Алберто ,няма как да играе вместо тях ,тъй като поста му е различен. Освен това ,както виждаме ,дори Тейешейра е предпочитан вариант ,вече пред Алберто.
Алберто е добър футболист,но явно не може да свикне със силовата и динамична ВЛ. Малко по инертни(мудни) са му действията на терена и може би това е причината ,да не е от любимците на Роджърс. Неговия стил е по различен,той е техничен и по мек футболист .Но това не е проблем ,надявам се ,че ще свикне с ВЛ и другия сезон ,ще играе много повече.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Брендън вчера доста ласкаво се изказа за Глен, каза че е тренирал цялата седмица,най-вероятно ще играе утре, иска да го задържи и е готов да му предложи нов договор. Ако наистина играе, въпроса е къде ще е Флано - на пейката или от ляво
Всеки си има мнение, обаче БР решава.
Всеки си има мнение, обаче БР решава.
По принцип съм съгласен с твойте коментари обаче да твърдиш че Джо Алън играе по добре от Хендерсън,с това не мога да се съглася.От началото на сезона не спря да плюеш момчето,а той е можеби най-постоянния играч,ок него харесваш ама с тия ти писания се излагаш,а си личи че разбираш играта за разлика от повечето тука дето само пишат колкото да си запълват времето
[youtube]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3B3OBZ6OO1c[/youtube]
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- Electro7fusion
- Контакти:
Ще бием с нещо от сорта на 3-0.Ще се радвам ако Коутиньо се разпише пак.Надявам се да видя и Глен Джонсън в игра отново.