Ся ,незнам кой е здрав и кой ще играе ,но Роджърс ще има големи проблеми в тоя мач. Хъл сити на ебаха преди няма и един месец ,имат самочуствието и от 6те гола в последния си мач ,така ,че ще скочат смело .
Освен това няма да играят Сако и Алън ,които бяха важни играчи за нашия отбор .
Алън беше страхотен в трудните мачове ,като гости на Тотнъм ,Сити и Евъртън !
Алън не игра много добре в последния мач , но аз го отдавам на умората и на факта ,че е играл на инжекции в тоя мач ,заради болки в адукторите .Аз също имам проблем с адукторите ,просто е невъзможно да се играе.
Алън се контузи още повече ,след тоя мач . Тук отново обвинявам Роджърс ,заради лошата ротация .
Джерард се връща най вероятно срещу Хъл.Но Джерард беше трагедия във важните мачове ,срещу Евъртън ,Арсенал и Хъл като гости .
Ливърпул игра много по добре без него . Срещу Челси просто видях една умора в отбора ,която беше логична ,предвид дългия сгъстен цикъл ..предвид липсата на ротация .Имаше и други фактори за загубата . Глупоста на Роджърс да пусне централен защитник,като бек ,при наличието на типичен бек на пейката ,плюс трагичната форма на Шкъртел,Джонсон и от скоро на Миноле . И разбира се ,смешната свирка на плешивия манаф Уеб ,която аз прогнозирах .Тоя доказан престъпник ,който за пари може да продаде и майка си ..за пореден път се подигра с Ливърпул .
И все пак ,аз винаги ще прогнозирам победа ,докато Суарес е на терена.
Ливърпул - Хъл Сити 01.01.2014 | 17:00 | 2-0 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
suareshampion
Re: Ливърпул - Хъл Сити 01.01.2014 | 17:00
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
Botev1912Forever
- Контакти:
Хъл вкараха 6 на мега-гига-супер-ултра-мулти гранда Фулъм,ама те бяха без Бербатката така че няма страшно
- 4:0.
Онзи младеж дето влезе срещу Челси,Брандън Смит или както там се казва,от къде го домъкнаха-наше производство ли е?
Онзи младеж дето влезе срещу Челси,Брандън Смит или както там се казва,от къде го домъкнаха-наше производство ли е?
Ако и утре Луис Алберто не играе, значи наистина има нещо. Или БР не го е искал, или има конфликт м/у двамата.
Все пак смятам че ще играе, хубаво е Щъркела и Глен да починат малко, Стиви ако е 100% фит нека играе, иначе на пейката.
Миньоле - Кели(ако е здрав, ако не Джонсън), Агер, Коло, Сисоко - Хендо, Лукас, Луис Алберто, Моузес( Коу малко да почине), Рахийм, Суарес
При добър резултат, Аспас да влезе за 30-тина митутки.
Все пак смятам че ще играе, хубаво е Щъркела и Глен да починат малко, Стиви ако е 100% фит нека играе, иначе на пейката.
Миньоле - Кели(ако е здрав, ако не Джонсън), Агер, Коло, Сисоко - Хендо, Лукас, Луис Алберто, Моузес( Коу малко да почине), Рахийм, Суарес
-
suareshampion
Botev1912Forever написа:Хъл вкараха 6 на мега-гига-супер-ултра-мулти гранда Фулъм,ама те бяха без Бербатката така че няма страшно- 4:0.
Да наше е ,не си ли личеше
За последните 10 години ,имаме излязъл само един добър доказал се играч от школата -Джерард и в същото време се наричаме Ливърпул .Смях.
Последна промяна от suareshampion на 31 дек 2013 13:31, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
suareshampion
LIMASSOL написа:Ако и утре Луис Алберто не играе, значи наистина има нещо. Или БР не го е искал, или има конфликт м/у двамата.
Не не .Айре абсурд да му прави селекцията .Той си няма хал хабер от футбол . Другаде е проблема. Нещо ,което се случва зад кулисите . Аз мога да ти кажа сумати предположения .Всеки ,който е играл футбол ,знае за какво става въпрос .Говоря за отношения, треньор-играч.
Искаш дебелия и щъркела да починат ,защо ? Нека чуя аргументите ти ,ако може.
Важни са само трите точки,без значение по какъв начин сме играли!
Време е Суарес да вземе наградата за 20 гола 3:1!
Време е Суарес да вземе наградата за 20 гола 3:1!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Botev1912Forever написа:Хъл вкараха 6 на мега-гига-супер-ултра-мулти гранда Фулъм,ама те бяха без Бербатката така че няма страшно- 4:0.
Наше момче е, австралиец, от 14 годишен е в академията. Беше контузен 10 месеца и октомври се завърна. Не е лош, но лош момент за дебют, гипса го беше хванал яко.
Интересно мнение относно Брад Смит и Стиви Джи,нещо като съпоставка:
От вчера чета биографията на Джерард и днес минах през главата за дебюта му - 5 минути преди края срещу Блекбърн. Твърди две неща. На загрявката публиката е ръкопляскала на всички резерви, без него, а когато са го изпратили да загрява последен, от Коп-а са подвиквали "кой е този, не сме го виждали" и "дано не влезе да играе". След като са го пуснали, твърди, че се е молил мачът да свърши по-бързо, по възможност без да играе с топката. Все пак, в първото си отиграване "passed the ball to the next red shirt", а в края излиза на позиция, която на тренировки е отигравал хиляди пъти и е правил страхотни центрирания от такава позиция, но този път - безобразно центриране на майната си. Следващият мач - титуляр срещу Тотмън като десен халф бек (при 3-5-2) и Жинола го прави крив. Веднага след това нов мач като титуляр срещу Селта и безумна грешка между него и Дани Мърфи, която води до гол, която никога не е коментирана след това в съблекалнята. За после знаем всички.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
В кофти мач го пусна , но нека не бързаме с оценки за този младеж ! След време ще разберем дали наистина си заслужава 
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
suareshampion написа:LIMASSOL написа:Ако и утре Луис Алберто не играе, значи наистина има нещо. Или БР не го е искал, или има конфликт м/у двамата.
Не не .Айре абсурд да му прави селекцията .Той си няма хал хабер от футбол . Другаде е проблема. Нещо ,което се случва зад кулисите . Аз мога да ти кажа сумати предположения .Всеки ,който е играл футбол ,знае за какво става въпрос .Говоря за отношения, треньор-играч.
Искаш дебелия и щъркела да починат ,защо ? Нека чуя аргументите ти ,ако може.
За щъркела ми е все тая, но съм фен на Глен, но този Глен който е във форма. Вижда се че го няма никакъв напоследък. Пък и 3 мача за 6 дни идват множко. Една почивка ще му се отрази добре, знаем ти мнението за него, то е футболист с качества.