Челси - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Челси - Ливърпул 29.12.2013 | 18:00

Мнениеот suareshampion » 27 дек 2013 20:11

Karsa Orlong написа:Не мога да повярвам, че има хора, които прогнозират победа. НИКОЙ, ама НИКОЙ няма да ни позволи точно на нас да счупим домашната серия без загуба на Моуриньо. Видяхте срещу УБА какво стана. Видяхте и как се свири срещу нас, ако случайно се опитаме да победим някой от богатите отбори като гост. Така че аз ще съм доволен и на точката, за победа просто трябва мачът да не се играе на някой друг свят. Иначе Челси не са нищо особено, срещу Суонси поведоха и цял мач пазиха резултата. Нищо чудно още Галатасарай да ги разкрият.

Да и аз очаквам ,мъжките курвички в черно ,да ни забият нож в гърба и срещу Челси. Те са много долни и безкрупулни. Могат и майка си да продадат за пари. Аз си мисля ,че отново пръст в тая работа има ония дърт манаф-машинатор. Манафите имат най голям интерес ,от това ние да губим,тъй като ,както е тръгнало ще изтърват топ 4 .
Незнам дали щъркела е дърпал Компани ,но Компани му разкъса фанелката да я дърпа при всеки корнер. Можете да гледате пак мача и да видите за какво става въпрос . Да не говорим и за засадата .Айде да кажеш ,че е била спорна на една линия и съдията да не е преценил в бързината ок ,но Рахим е на половин метър зад него ?! Трепането им е малко да тия мъжки курвички . Ебат ни от 23 години и продължават да го правят.
Ние сме силни в момента ,особено в офанзивен план .Но колкото и да сме силни ,колкото и да вкарваме и да мачкаме ,СМЕ БЕЗСИЛНИ ПРЕД ФАКТОРА СЪДИЙСТВО .
Ся ще вида ,ако ни наебат и срещу Челси ,значи ,така ще е до края на сезона.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 27 дек 2013 20:18

Ако Моу излезе така както игра с Арсенал ще е такъв резултата - 2-1,1-0, ако па ли не може и победа, може и загуба, всичко зависи как ще се стечат обстоятелствата.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 27 дек 2013 20:25

Какви обстоятелства, бе, пичага. Важно е ФА и Манчестърските Отбори ВЕЛИКИ какво са решили за този мач. ;)
Изображение

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Мнениеот venko 1984 » 27 дек 2013 20:25

2-2

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 27 дек 2013 20:25

Челси са слаби в атака с "невероятните" голмайстори Ба,Ето го и 50 милионния.Въпроса е нашата защита колко подаръка ще им направи.Напред Суарес очаквам да ги накаже (ако Хендерсън не е на голлинията да избива) и да победим.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 дек 2013 20:49

slash1912 написа:Челси са слаби в атака с "невероятните" голмайстори Ба,Ето го и 50 милионния.Въпроса е нашата защита колко подаръка ще им направи.Напред Суарес очаквам да ги накаже (ако Хендерсън не е на голлинията да избива) и да победим.

Така е ,имат един Азар и това е . Ах как исках да го вземем още през 2011 ,но легендата взе неутразимия Даунинг. Ся ако беше при нас тоя големец ,щеше да мачкат заедно със Суарес,Коутиньо и Стъридж.
Хендерсън става само да пасе кравите по поляните. Пълен нещастник . Бави атаката ,изпуска момента на паса ,често ги бърка ,няма един удар точен в очертанията на вратата от далечно разстояние. Няма един гол от далечно разстояние .А играе атакуващ халф ?! Предните два мача показа добри неща и викам айде тоя започна да влиза в час ,обаче вчера пак трагедия. Нищо не става от това момче. Пълен бездарник .Ще се родим с един Дракслер на негово място .
Защитата и тя много зле . Айде дебелия и щъркела ги знаем кви паляци са ,но вчера и Сако беш под всякаква критика ?! Незнам на какво се дължи това,но беше много зле ?! Играеше напрегнато ,бъркаше елементарни пасове ,не можеше да спира топката и то вътре в наказателното ?! Тръгва да я изнася и бавно взима решение и му я взимат а зад него няма никой ,освен умрелия щъркел . Аз по принцип ,както знаете ,много го харесвам. Но когато един играч играе слабо ,аз винаги ще го критикувам ,без значение кой е той . Суарес като играе слабо ,също отнася критиките ми . Но скоро това не се е случвало . Ако всчики бяха толковая постоянни, като него ,щеше да сме шампиони. Ето вчера пак ,раздаваше уникални извеждащи голови пасове .Не спираше да тормози защитата,ония Лескът му скъса фанелката и в наказателното и извън него .. и беше близо до гола ,но Хендерсън играеше вчера ,като защитник на Сити.
Миноле и той много зле. Как няма да го хванеш тоя слаб удар на Негредо бе алоуууууууу Симончо ????? Ебати как сам си я вкара. Кви бяха тия шоколадови ръчички ,не можах да разбера ???? И предните мачове не беше на ниво . Нещо излезе от ритъм .И той играе напрегнато от няколко мача насам.Роджърс трябва да поработи с тях в това отношение .И да пусне най накрая Туре. Няма право да не го пуска ? Никакво право. Пусна го в началото на сезона ,видя колко мача му изнесе и го заби незнайно защо на пейката ?! Ебати нещаститето .Незнам ,нека някой ми обясни за какво става въпрос ? Недоумявам .Освен това , Сако до Туре играе по спокойно и стабилно .
Вчера Сисоко игра най добре от цялата защита . Започна плахо ,поради дългото отсъствие ,но бързо влезе в час .Надявам се ,в неделя отново да е титуляр. Какво щеше да му стане на Брендън да пуска Сако ,Туре и Сисоко всеки мач ,от началото на сезона ???? Но не го прави и това е . Незнам ,явно аз не разбирам от футбол.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Liquidator
Контакти:

Мнениеот Liquidator » 27 дек 2013 20:54

HoUs4oOL написа:
sslevski написа:2:0 и още едно място напред.Това предвиждам за следващия кръг.Дано Суарез да е вечерял за неделя :)

Ти мачове на Челси гледаш ли? :shock:
Като гледаш как играе Челси как я виждаш тази победа,че и с 2 гола разлика? :o

:lol: :lol: :lol:
Чакай малко, кои бяхте вие :roll: Ми направо да не излизаме за мача, като ви чета на някои коментарите тук :lol:
В неделя ще видиш как играе Челси. Моята прогноза е 4:1, че да се чудиш още повече как е възможно някой да прогнозира победа за Челси :shock:
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/04/FE/2e0ce920fd7c04fe.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 27 дек 2013 20:59

HoUs4oOL написа:
sslevski написа:2:0 и още едно място напред.Това предвиждам за следващия кръг.Дано Суарез да е вечерял за неделя :)

Ако ще победа с 5:0 за Челси ще прогнозира,негов си е проблемът! Челси победи Сити у дома,побеждавал е и отбори в далеч по-добра моментна форма,та с вас ли няма да се справи :lol:
ПП Ебахти плача и рева,мачът не е започнал още,а съдиите са ви виновни,Моу също,както и глобалното затопляне,че даже и осъждате прогнозите на колегите :evil:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 27 дек 2013 21:00

Liquidator написа:
HoUs4oOL написа:

:lol: :lol: :lol:
Чакай малко, кои бяхте вие :roll: Ми направо да не излизаме за мача, като ви чета на някои коментарите тук :lol:
В неделя ще видиш как играе Челси. Моята прогноза е 4:1, че да се чудиш още повече как е възможно някой да прогнозира победа за Челси :shock:

Нещо не си ме разбрал,а може би аз не съм се изразил правилно,не изключвам победа за Челси,но не вярвам да е с 2 гола разлика.
В момента Челси играе защитно,това е неоспорим факт,затова съм написал,че СПОРЕД МЕН Челси няма как да бият с 2 гола разлика. ;)
Факт е,че срещу големите отбори Челси играе,за да не загуби,не е ли така?
Не беше нужно да ми се правиш на интересен с това ''Кой бяхте вие''...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”