Karsa Orlong написа:Не мога да повярвам, че има хора, които прогнозират победа. НИКОЙ, ама НИКОЙ няма да ни позволи точно на нас да счупим домашната серия без загуба на Моуриньо. Видяхте срещу УБА какво стана. Видяхте и как се свири срещу нас, ако случайно се опитаме да победим някой от богатите отбори като гост. Така че аз ще съм доволен и на точката, за победа просто трябва мачът да не се играе на някой друг свят. Иначе Челси не са нищо особено, срещу Суонси поведоха и цял мач пазиха резултата. Нищо чудно още Галатасарай да ги разкрият.
Да и аз очаквам ,мъжките курвички в черно ,да ни забият нож в гърба и срещу Челси. Те са много долни и безкрупулни. Могат и майка си да продадат за пари. Аз си мисля ,че отново пръст в тая работа има ония дърт манаф-машинатор. Манафите имат най голям интерес ,от това ние да губим,тъй като ,както е тръгнало ще изтърват топ 4 .
Незнам дали щъркела е дърпал Компани ,но Компани му разкъса фанелката да я дърпа при всеки корнер. Можете да гледате пак мача и да видите за какво става въпрос . Да не говорим и за засадата .Айде да кажеш ,че е била спорна на една линия и съдията да не е преценил в бързината ок ,но Рахим е на половин метър зад него ?! Трепането им е малко да тия мъжки курвички . Ебат ни от 23 години и продължават да го правят.
Ние сме силни в момента ,особено в офанзивен план .Но колкото и да сме силни ,колкото и да вкарваме и да мачкаме ,СМЕ БЕЗСИЛНИ ПРЕД ФАКТОРА СЪДИЙСТВО .
Ся ще вида ,ако ни наебат и срещу Челси ,значи ,така ще е до края на сезона.