Хъл Сити - Ливърпул 01.12.2013 | 16:05 | 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: Хъл Сити - Ливърпул 01.12.2013 | 16:05

Мнениеот gogovcite » 28 ное 2013 21:52

PeterForsberg написа:Умирам от смях,като чета поредните дози оптимизъм,които впоследствие прерастват в драматизъм,след като срещаме сериозен отпор от добре подредени и надъхани тимове.Някой да ми припомни за някоя убедителна наша победа като гост от началото на сезона,та да сме чак такива оптимисти и да си говорим за победи с 3,4 или 5 гола?!?Халфовете ни в момента трудно доминират,играем слабо през вторите полувремена,трагични сме при статични положения,а точно тва е била силата на отборите,водени от Брус през годините,а защитата ни се пропуква твърде лесно.Хъл са кофти съперник,който от началото на сезона сериозно измъчи Шити и спърс като гост и заслужават някакъв респект,а като домакин има една загуба.
Няколко неща са ми интересни за този доста тежък мач.
1.Кой ще играе ляв бек.
2.Ще има ли промени в двойката Шкъртел-Агер/в центъра на защитата трябва да се спре с тези ротации и да се избере една постоянна двойка,но не съм убеден в точно тази и способността и да бъде на високо ниво в продължителен период от време/.
3.Ще стартира ли Алън след многото критики,които отнесе заради пропуска си/по мое мнение Джо игра солидно и заслужава да остане титуляр.
4.Ще стартира ли Стъридж след неочакваната и сериозна критика от БР за физическото му състояние,а и последвалия отговор от него.

Аз също мисля, че ще е доста труден мач. Относно левия бек, на база на представянето до сега, предпочитам Фланагън пред Сисоко. Очаквах повече от него. Ако ще играем с човек, към който ще трябва да имаме търпение, предпочитам да е 20-годишен младеж, а не някой, който е играл години наред на високо ниво и сега изведнъж го хвана страх да играе за Ливърпул и ще трябва да го чакаме цяла година. За това време по-добре да опитаме да развием Фланагън, а ако и той не стане, ще се търси нов футболист. Иначе във Фланагън има футбол - такъв грозноват, ама е рипалка :)
Hala Madrid

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 ное 2013 22:26

И аз лично предпочитам Фланагън пред Сисоко. Хареса ми Флано срещу Евертън, докато Сисоко хич не ми харесва, с колбливата си игра в защита и нулевия принос в атака.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 ное 2013 23:17

Alonso_Massa написа:И аз лично предпочитам Фланагън пред Сисоко. Хареса ми Флано срещу Евертън, докато Сисоко хич не ми харесва, с колбливата си игра в защита и нулевия принос в атака.

Подкрепям напълно!
Явно и Роджърс е на това мнение. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 28 ное 2013 23:27

PeterForsberg написа:Умирам от смях,като чета поредните дози оптимизъм,които впоследствие прерастват в драматизъм,след като срещаме сериозен отпор от добре подредени и надъхани тимове.Някой да ми припомни за някоя убедителна наша победа като гост от началото на сезона,та да сме чак такива оптимисти и да си говорим за победи с 3,4 или 5 гола?!?Халфовете ни в момента трудно доминират,играем слабо през вторите полувремена,трагични сме при статични положения,а точно тва е била силата на отборите,водени от Брус през годините,а защитата ни се пропуква твърде лесно.Хъл са кофти съперник,който от началото на сезона сериозно измъчи Шити и спърс като гост и заслужават някакъв респект,а като домакин има една загуба.
Няколко неща са ми интересни за този доста тежък мач.
1.Кой ще играе ляв бек.
2.Ще има ли промени в двойката Шкъртел-Агер/в центъра на защитата трябва да се спре с тези ротации и да се избере една постоянна двойка,но не съм убеден в точно тази и способността и да бъде на високо ниво в продължителен период от време/.
3.Ще стартира ли Алън след многото критики,които отнесе заради пропуска си/по мое мнение Джо игра солидно и заслужава да остане титуляр.
4.Ще стартира ли Стъридж след неочакваната и сериозна критика от БР за физическото му състояние,а и последвалия отговор от него.

Ако визираш мен ,оптимизмът ми зависи от стартовия състав. Преди Евъртън бях голям оптимист,но като видях състава и ми стана лошо .
Излезем ли с тоя състав ,който аз искам ,още до 20 минута ще е 0-2 .
За мен Сисоко ще влезе в час ,рано или късно. Ай стига бе ,има сумати мачове за ШЛ ,игра в силни отбори като Лион и Валенсия ,изключитлено опитен играч ...няма как да не влезе в час.
Аз ако съм ,Шкъртел не само ,че няма да го пусна в тоя мач ,ами и до края на годината и януари го продавам . Агер нека остане .Агер до Туре или до Сако ,ще е много по спокоен и стабилен . Но за титулярна двойка ,по принцип ,аз отдавна съм за Туре -Сако.
Алън трябва задължително да е титуляр. Алън в момента е много по добре от Джерард и Хендерсън . Повече движи от Джерард и е по креативен от Хендерсън . Заедно с Лукас зад гърба му и Коутиньо пред него ще задържаме повече топката и определно ще изглеждаме по добре .
Стъридж ако е напълно здрав ,ще стартира. Тук няма място за сърдене от треньора . Сезона е може би най важния от много години насам ! Целта е задължителна и винаги трябва да излиза с най доброто ,без да обръща внимание на странични фактори.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 ное 2013 14:17

Над 2.5 дали ще излезе?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 29 ное 2013 14:57

ralka_levskarka написа:Над 2.5 дали ще излезе?

Бих го играл Ливърпул да отбележи над 1.5 гола, но все пак да не те подведа.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 ное 2013 14:58

LFC1892 написа:

Бих го играл Ливърпул да отбележи над 1.5 гола, но все пак да не те подведа.

По принцип любими отбори не играя, като закон ми е, но ще видим.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 29 ное 2013 15:00

Любими отбори не играй ... от личен опит ти го казвам :)

Потребителски аватар
The Crow

Мнениеот The Crow » 29 ное 2013 18:26

0:2 :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 ное 2013 19:49

http://www.sportal.bg/news.php?news=460349
йес бе, няма да го гледаме тоя олигофрен.

Върни се в “Ливърпул”