PeterForsberg написа:Умирам от смях,като чета поредните дози оптимизъм,които впоследствие прерастват в драматизъм,след като срещаме сериозен отпор от добре подредени и надъхани тимове.Някой да ми припомни за някоя убедителна наша победа като гост от началото на сезона,та да сме чак такива оптимисти и да си говорим за победи с 3,4 или 5 гола?!?Халфовете ни в момента трудно доминират,играем слабо през вторите полувремена,трагични сме при статични положения,а точно тва е била силата на отборите,водени от Брус през годините,а защитата ни се пропуква твърде лесно.Хъл са кофти съперник,който от началото на сезона сериозно измъчи Шити и спърс като гост и заслужават някакъв респект,а като домакин има една загуба.
Няколко неща са ми интересни за този доста тежък мач.
1.Кой ще играе ляв бек.
2.Ще има ли промени в двойката Шкъртел-Агер/в центъра на защитата трябва да се спре с тези ротации и да се избере една постоянна двойка,но не съм убеден в точно тази и способността и да бъде на високо ниво в продължителен период от време/.
3.Ще стартира ли Алън след многото критики,които отнесе заради пропуска си/по мое мнение Джо игра солидно и заслужава да остане титуляр.
4.Ще стартира ли Стъридж след неочакваната и сериозна критика от БР за физическото му състояние,а и последвалия отговор от него.
Аз също мисля, че ще е доста труден мач. Относно левия бек, на база на представянето до сега, предпочитам Фланагън пред Сисоко. Очаквах повече от него. Ако ще играем с човек, към който ще трябва да имаме търпение, предпочитам да е 20-годишен младеж, а не някой, който е играл години наред на високо ниво и сега изведнъж го хвана страх да играе за Ливърпул и ще трябва да го чакаме цяла година. За това време по-добре да опитаме да развием Фланагън, а ако и той не стане, ще се търси нов футболист. Иначе във Фланагън има футбол - такъв грозноват, ама е рипалка