Gil-galad написа:От Билд тази сутрин гърмят, че Ройс е отказал подновяване на договора си.
Teзи сериозен източник ли бяха?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Gil-galad написа:От Билд тази сутрин гърмят, че Ройс е отказал подновяване на договора си.
Alonso_Massa написа:Gil-galad написа:От Билд тази сутрин гърмят, че Ройс е отказал подновяване на договора си.
Teзи сериозен източник ли бяха?
bez-nick написа:suareshampion написа:bez-nick написа:Другите нека ги освобождават, но Фланаган???Точно от такива играчи има нужда всеки отбор, останалите ще ме разберат за какво говоря, в днешно време са малко футболистите, които имат такова желание и хъс да играят, цяло богатсво са такива футболисти, които не мислят за джоба си и са готови да си счупят краката във всеки един момент в името на отбора, той е наше момче освен всичко друго и знае какво е Ливърпул, така че такива приказки за освобождаване на Фланаган - ''на боклука''. Виж в Манчестър Сити - скъпоплатените им звездички, дават си зор от време на време, така е и по другите отбори, където хвърлят луди пари за футболисти. Ако ни вземе някой шейх или някой олигарх като Абрама и можем да си позволим едни от най-добрите футболисти по постове в света, лично на мен това ще ми доскучее...
А не ти ли доскуча 25 годишната суша ?
Не, има много фенове на отбори, които никога не са виждали отбора си шампион, но това не им пречи да обичат отбора си, да се вълнуват от него, а през тези 25 години, мисля че Ливърпул беше всичко друго, но не е скучен, малко отбори могат да се похвалят с такива успехи и такива големите мачове, в които са участвали, ще ти кажа какво щеше да ми е скучно, това което става в Реал М, ПСЖ, Манчестър Сити и Челси, много по-интересни са ми отбори като Ливърпул, Борусия Д, Наполи и Рома, а последния сезон на Ливърпул ако не е бил интересен, добре, с такава скромна селекция и състав, да се бориш за титлата с мултимилионните селекции на Манчестър Сити и Челси, това изуми целия свят, една грешка лиши Ливърпул от заслужена титла, но за това тази ''игра'' е интересна, защото е непредвидима, създава жажда за реваншизъм като това, което стана с Моуриньо и Челси, следващия сезон мачовете на Ливърпул и Челси ще са много много интересни и вярвам неприятни за Моуриньо...
suareshampion написа:bez-nick написа:suareshampion написа:bez-nick написа:Другите нека ги освобождават, но Фланаган???Точно от такива играчи има нужда всеки отбор, останалите ще ме разберат за какво говоря, в днешно време са малко футболистите, които имат такова желание и хъс да играят, цяло богатсво са такива футболисти, които не мислят за джоба си и са готови да си счупят краката във всеки един момент в името на отбора, той е наше момче освен всичко друго и знае какво е Ливърпул, така че такива приказки за освобождаване на Фланаган - ''на боклука''. Виж в Манчестър Сити - скъпоплатените им звездички, дават си зор от време на време, така е и по другите отбори, където хвърлят луди пари за футболисти. Ако ни вземе някой шейх или някой олигарх като Абрама и можем да си позволим едни от най-добрите футболисти по постове в света, лично на мен това ще ми доскучее...
А не ти ли доскуча 25 годишната суша ?
Не, има много фенове на отбори, които никога не са виждали отбора си шампион, но това не им пречи да обичат отбора си, да се вълнуват от него, а през тези 25 години, мисля че Ливърпул беше всичко друго, но не е скучен, малко отбори могат да се похвалят с такива успехи и такива големите мачове, в които са участвали, ще ти кажа какво щеше да ми е скучно, това което става в Реал М, ПСЖ, Манчестър Сити и Челси, много по-интересни са ми отбори като Ливърпул, Борусия Д, Наполи и Рома, а последния сезон на Ливърпул ако не е бил интересен, добре, с такава скромна селекция и състав, да се бориш за титлата с мултимилионните селекции на Манчестър Сити и Челси, това изуми целия свят, една грешка лиши Ливърпул от заслужена титла, но за това тази ''игра'' е интересна, защото е непредвидима, създава жажда за реваншизъм като това, което стана с Моуриньо и Челси, следващия сезон мачовете на Ливърпул и Челси ще са много много интересни и вярвам неприятни за Моуриньо...
Така ,като ме слушаш ,дали съм спрял да се вълнувам ? И Борусия,Наполи ,Рома не са грандове а ние сме Гранд ,който няма титла вече 25 години ? Има разлика ,нали ?
Liverpool transfer boost as Marco Reus rejects new Borussia Dortmund contract
[/offtopic]Alonso_Massa написа:Абе, колега, то хубаво да са интересни, ама идва един момент, в който трябват и успехи, защото последните години Челси и Арсенал ни минаха по брой фенове... Фланагън никога не може да бъде нещо повече от резерва в Ливърпул.
Потребители, разглеждащи този форум: Gil-galad, Udoji90 и 4 госта