Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

bez-nick

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот bez-nick » 29 юли 2014 10:12

Според Хари Реднап трансферът на Реми не се е провалил заради физическото му състояние и играчът е абсолютно здрав, а Ливърпул се е отказал в последния момент от този трансфер, да се надяваме, че е заради успешни преговори с някое голямо име в атака или поне да помечтаем :mrgreen:

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 юли 2014 10:14

Gil-galad написа:От Билд тази сутрин гърмят, че Ройс е отказал подновяване на договора си.

отказал е,така е...но гьотце беше казал,че любимия му отбор бил манаф унитед... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 29 юли 2014 10:22

john barnes написа:
Gil-galad написа:От Билд тази сутрин гърмят, че Ройс е отказал подновяване на договора си.

отказал е,така е...но гьотце беше казал,че любимия му отбор бил манаф унитед... :)

Е те ако играчите играеха само в любимите си отбори....сега Бейнс щеше да ни е ляв бек, а халфовата ни линия да е Джерард - Бартън - Нолан :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 юли 2014 10:35

john barnes написа:жалко не жалко,ако дават 15млн. да го продаваме,че хем е чуплив,хем е на възраст вече...обаче любимеца на тренера ще остане. :)

Да бе ,някои неща не мога да ги разбера в Роджърс. Какво още трябва да се случи ,за да разбере ,че човека-автогол не става за голям отбор ??
Аз го казах много отдавна ,докато играчи ,като Шкъртел,Джонсън,Агер,Енрике,Хендерсън,Рейна са в отбора ,Ливърпул шампион не може да стане.И така и става .Те просто са доказани ГУБЕЩИ играчи. Нямат шампионски манталитет,за качества няма да говоря.
Ето ,вчера и аз му четох коментара за Робинсън .Ние чакаме Морено ,той готви Енрике и Робинсън за леви бекове ?! Иска да налага таланти от школата ..аз одобрявам ..но някои момчета от километри се вижда ,че не стават .Защо ги мъчи и им дава празни надежди ,незнам ? Ся за Ибе какво да говорим ? Ми момчето е талант отвсякъде .Нека му дава шанс ,надежди ,няма проблем .
В Ливърпул не харесвам нито един бек !!! Играчи ,като Джонсън,Фланаган,Кели,Енрике,Робинсън,Уисдъм трябва да се освободят веднага и да се влагат пари в бекове .Какво се чуди толкова за Морено не мога да разбера ? Да ги дава тия 20 млн и поне един бек да имаме ,като хората.Не че и той е завършен .И той има трески за делане ,все пак е само на 21 г ..но се вижда класата ,потенциала,от момчето лъха голям футбол ... а Фланаган ,Робинсън и Енрике ,само като им вида начина ,по който тичат и ще ми се пръсне смешката от смях . Приличат ми на всичко друго само не и на футболисти.
Иначе исках Ловрен ,взе го ..супер.Със Сако двамата ще заключат отзад.
За по напред исках Кроос ,исках Коща ,Куардадо,той взе Чан ,Маркович ,Лалана ,ок няма проблем пак става ...но трябва и Ройс ...длъжен е да сложи подходящ човек до Стъридж за да се повтори убийствения тандем ,който беше в основата на победите ни .И бекове ,трябват бекове . Бекове ,които да са стабилни отзад ,да са на "ти" с техниката ,с воденето на топката ...и да имат афинитет към атаката ,както и добро чуство за центриране и удар.Стила го изисква. Офанзивния и нападателен стил ,който той налага.
От новите засега най доволен съм от Чан .Момчето играе повече с ляв крак в лявата зона пред Джерард докато Хендерсън е по вдясно .Много ми напомня по стойката и по стил на Кедира. Ще стане играч от него ,вижда се ,че може веднага да влезе и да помогне ,нищо че е само на 20.
Ще видим ,остава още един месец ,но задължително трябват бекове и нападатели за да продължаваме да мачкаме. Аз съм оптимист ,въпреки ,че Незаменимия вече го няма. Аз видях едно израстване от както Брендън е начело ..видях един много силен Ливърпул през миналия сезон ,особено в офанзивен план...видях шампионския манталитет в повечето играчи ,предаден им от треньора и очаквам тая година титлата ! Но пак казвам ,трябва ни още малко ..трябват ни бекове и Ройс ,останалото си го имаме .
Последна промяна от suareshampion на 29 юли 2014 10:37, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 29 юли 2014 10:36

john barnes написа:

Ако избере манафите пред нас, ок, няма да ревем, като му се играят контроли с шотландски и ирландски отбори, вместо мачове в Шампионска лига, негова си работа ;)

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 29 юли 2014 10:43

Gil-galad написа:
john barnes написа:

Е те ако играчите играеха само в любимите си отбори....сега Бейнс щеше да ни е ляв бек, а халфовата ни линия да е Джерард - Бартън - Нолан :lol:

И напред Уолкът ;)

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 29 юли 2014 10:47

suareshampion написа:
john barnes написа:жалко не жалко,ако дават 15млн. да го продаваме,че хем е чуплив,хем е на възраст вече...обаче любимеца на тренера ще остане. :)

В Ливърпул не харесвам нито един бек !!! Играчи ,като Джонсън,Фланаган,Кели,Енрике,Робинсън,Уисдъм трябва да се освободят веднага и да се влагат пари в бекове.

Другите нека ги освобождават, но Фланаган???Точно от такива играчи има нужда всеки отбор, останалите ще ме разберат за какво говоря, в днешно време са малко футболистите, които имат такова желание и хъс да играят, цяло богатсво са такива футболисти, които не мислят за джоба си и са готови да си счупят краката във всеки един момент в името на отбора, той е наше момче освен всичко друго и знае какво е Ливърпул, така че такива приказки за освобождаване на Фланаган - на ''боклука''. Виж в Манчестър Сити - скъпоплатените им звездички, дават си зор от време на време, така е и по другите отбори, където хвърлят луди пари за футболисти като ПСЖ, Челси, Реал Мадрид. Ако ни вземе някой шейх или някой олигарх като Абрама и можем да си позволим едни от най-добрите футболисти по постове в света, лично на мен това ще ми доскучее...
Последна промяна от bez-nick на 29 юли 2014 11:02, променено общо 1 път.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 юли 2014 11:01

bez-nick написа:Другите нека ги освобождават, но Фланаган???Точно от такива играчи има нужда всеки отбор, останалите ще ме разберат за какво говоря, в днешно време са малко футболистите, които имат такова желание и хъс да играят, цяло богатсво са такива футболисти, които не мислят за джоба си и са готови да си счупят краката във всеки един момент в името на отбора, той е наше момче освен всичко друго и знае какво е Ливърпул, така че такива приказки за освобождаване на Фланаган - ''на боклука''. Виж в Манчестър Сити - скъпоплатените им звездички, дават си зор от време на време, така е и по другите отбори, където хвърлят луди пари за футболисти. Ако ни вземе някой шейх или някой олигарх като Абрама и можем да си позволим едни от най-добрите футболисти по постове в света, лично на мен това ще ми доскучее...

А не ти ли доскуча 25 годишната суша ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 29 юли 2014 11:09

suareshampion написа:
bez-nick написа:Другите нека ги освобождават, но Фланаган???Точно от такива играчи има нужда всеки отбор, останалите ще ме разберат за какво говоря, в днешно време са малко футболистите, които имат такова желание и хъс да играят, цяло богатсво са такива футболисти, които не мислят за джоба си и са готови да си счупят краката във всеки един момент в името на отбора, той е наше момче освен всичко друго и знае какво е Ливърпул, така че такива приказки за освобождаване на Фланаган - ''на боклука''. Виж в Манчестър Сити - скъпоплатените им звездички, дават си зор от време на време, така е и по другите отбори, където хвърлят луди пари за футболисти. Ако ни вземе някой шейх или някой олигарх като Абрама и можем да си позволим едни от най-добрите футболисти по постове в света, лично на мен това ще ми доскучее...

Не, има много фенове на отбори, които никога не са виждали отбора си шампион, но това не им пречи да обичат отбора си, да се вълнуват от него, а през тези 25 години, мисля че Ливърпул беше всичко друго, но не е скучен, малко отбори могат да се похвалят с такива успехи и такива големите мачове, в които са участвали, ще ти кажа какво щеше да ми е скучно, това което става в Реал М, ПСЖ, Манчестър Сити и Челси, много по-интересни са ми отбори като Ливърпул, Борусия Д, Наполи и Рома, а последния сезон на Ливърпул ако не е бил интересен, добре, с такава скромна селекция и състав, да се бориш за титлата с мултимилионните селекции на Манчестър Сити и Челси, това изуми целия свят, една грешка лиши Ливърпул от заслужена титла, но за това тази ''игра'' е интересна, защото е непредвидима, създава жажда за реваншизъм като това, което стана с Моуриньо и Челси, следващия сезон мачовете на Ливърпул и Челси ще са много много интересни и вярвам неприятни за Моуриньо...
Последна промяна от bez-nick на 29 юли 2014 11:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 29 юли 2014 11:13

bez-nick написа:
suareshampion написа:

Не, има много фенове на отбори, които никога не са виждали отбора си шампион, но това не им пречи да обичат отбора си, да се вълнуват от него, а през тези 25 години, мисля че Ливърпул беше всичко друго, но не е скучен, малко отбори могат да се похвалят с такива успехи и такива големите мачове, в които са участвали, ще ти кажа какво щеше да ми е скучно, това което става в Реал М, ПСЖ, Манчестър Сити и Челси, много по-интересни са ми отбори като Ливърпул, Борусия Д, Наполи и Рома...

Абе, колега, то хубаво да са интересни, ама идва един момент, в който трябват и успехи, защото последните години Челси и Арсенал ни минаха по брой фенове... Фланагън никога не може да бъде нещо повече от резерва в Ливърпул.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”