Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

quakes
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот quakes » 27 юли 2014 12:57

В тоя форум толкова черногледи хора да има... Има ли опция да игнорирам мненията на даден потребител (или да го блокирам?)?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 юли 2014 13:04

quakes написа:В тоя форум толкова черногледи хора да има... Има ли опция да игнорирам мненията на даден потребител (или да го блокирам?)?

От кога я търся тая опция ,ако знаеш ? :) Тук единствената опция е ,да поискаш от модераторчето бан за мен и той винаги ще ти уважи желанието.
В тоя форум ,всеки обижда ,но бан се слага само и единствено на мен ...и то за по един месец.Явно ,умението ,което имам да бъркам надълбоко в дупенцата ,прекалено много дразни някои хора .Но никой не може да избяга от истината .Много боли тая пуста истина :)
Последна промяна от suareshampion на 27 юли 2014 13:08, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 юли 2014 13:04

quakes написа:В тоя форум толкова черногледи хора да има... Има ли опция да игнорирам мненията на даден потребител (или да го блокирам?)?

Слагаш го враг и вече не му четеш мненията :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 юли 2014 13:06

Gil-galad написа:Говори се, че Роджърс харесва Ройс, а от Борусия са намекнали, че ще трябват 40-45 милиона паунда, за да го продадат, но Роджърс първо ще пробва с 15 милиона за Шакири.
.

Роджърс вече се пробва с 15 млн за Шакири ,но Байерн го отрязаха.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 27 юли 2014 13:10

Има опция '' добави враг'' 8-) :roll:
Иначе докато се ослушваме за Ройс дано само някой не го вземе.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 юли 2014 13:21

suareshampion написа:
Gil-galad написа:Говори се, че Роджърс харесва Ройс, а от Борусия са намекнали, че ще трябват 40-45 милиона паунда, за да го продадат, но Роджърс първо ще пробва с 15 милиона за Шакири.
.

Щом ти казваш, сигурно е така ;)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 юли 2014 13:34

Gil-galad написа:
suareshampion написа:
.

Mного ясно бе тинейджъра -слух. Ти броил ли си ,колко слухчета си изредил ,които не са станали ? Аз лично ,не мога да броя до толкова :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 юли 2014 13:45

suareshampion написа:
Gil-galad написа:
suareshampion написа:
.

Mного ясно бе тинейджъра -слух. Ти броил ли си ,колко слухчета си изредил ,които не са станали ? Аз лично ,не мога да броя до толкова :)

Не знаех, че трябва всички слухове да стават реалност....вече ще пускам само такива, които със сигурност ще станат.... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 юли 2014 13:48

Gil-galad написа:Не знаех, че трябва всички слухове да стават реалност....вече ще пускам само такива, които със сигурност ще станат.... :)

Обещаваш ли ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 юли 2014 13:48

Gil-galad написа:
suareshampion написа:
Gil-galad написа:
suareshampion написа:
.

Не знаех, че трябва всички слухове да стават реалност....вече ще пускам само такива, които със сигурност ще станат.... :)

Абе пускай каквото искаше бе тийн...дреме ми на средния ....само внимавай някой да не те изпревари ,че след това знаем ,че не можеш да заспиш :)

Върни се в “Ливърпул”