Karsa Orlong написа:mitko9311 написа: Няма да може да се подоготви с отбора Лалана което пак не е добре, но за мен няма кой да измести от титулярните 11
Ако играч, дошъл за такава трансферна сума не може да измести никой от сегашните ни титуляри ... тъжно.
Не всичко е от сумата много играчи са взете за огромни пари и не са титуляри в много отбори имаше и такива играчи дори и в Ливърпул просто пазара вече стана нереално скъп и това което се плати за Лалана е една нормално сума за един добър футболист и затова вече не трябва да се очаква за такава сума да вземеш класа или сигурен титуляр за жалост.... Ако решиш даа купуваш КЛАСА ти трябват 50+ милиона за 1 играч вече .......За Лалана ако махнем 4-мата в защита + Джерард и Минъоле не виждам как ще измести Хендо, Коу, Стърлинг и Стъридж който са сработени заедно и са гърба на отбора.... И остава една свободна позиция в титулярите която я остави Суарес и там има голяма конкуренция Джан, Алън Лалана, Ламбърт, Реми, Маркович и младите таланти на отбора ..... И точно аз това виждам като титулярен отбор Минъоле - Глен - Ловрен - Сако - Енрике/нов ляв бек(Морено) Джерард - Хендо - Коу - Стърлинг - Стъридж - Маркович, а останалите може да станат титуляри при контузия, наказание, умора или ротация

Схемата ще бъде 4-3-3, 4-2-3-1 или 4-1-2-1-2 като с тези изпълнители може да се използва всяка една от тях

И ще има добри резерви като Шкъртел, Агер, Енрике, Флано, Алън, Джан, Сусо, Ламбърт, Лалана и Реми за промяна на мача или запазване на резултата и ще чакаме да добавим към резервите един добър вратар + десен бек и един класен халф поне това искам аз.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]