Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот wolf » 26 юли 2014 16:54

http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... al-for-20m
Да се посмеем заедно на глас. И Кроос е 2 години по-малък.
Lallana: £25m, 1 Johnson's Paint Trophy with Southampton. Kroos: £24m, 12 trophies with Bayern Munich & a World Cup. pic.twitter.com/DtcGx5kNi4

Убеден съм че Ловрен ще струва повече от Хумелс

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 юли 2014 16:59

фетишът към британските играчи ни е завладял напълно...тони кроос играч отвсякъде,но не можем да се мерим със реал мадрид,за съжаление.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

bez-nick

Мнениеот bez-nick » 26 юли 2014 17:11

john barnes написа:фетишът към британските играчи ни е завладял напълно...тони кроос играч отвсякъде,но не можем да се мерим със реал мадрид,за съжаление.

Аз така като гледам не сме се скъсали да привличаме английски играчи - Чан, Ловрен, Маркович, все солидни покупки, просто играчи като Кроос не искат в Ливърпул. Искахме Санчес, беше опряло всичко до желанието на самия футболист, той предпочете Арсенал, какво да говорим повече, така че ще се търсят алтернативни варианти за подсилване на отбора. Големите имена искат в Реал М, Барса, те разполагат неограничен ресурс когато решат да привлекат най-актуалните имена в света, същото важи и за Челси, ПСЖ, Ман Сити, които донякъде Уефа успя да ги ограничи, но при Реал М и Барса това никога няма да стане, лобито им е огромно в Уефа...
Последна промяна от bez-nick на 26 юли 2014 17:21, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 26 юли 2014 17:13

Karsa Orlong написа:
mitko9311 написа: Няма да може да се подоготви с отбора Лалана което пак не е добре, но за мен няма кой да измести от титулярните 11

Ако играч, дошъл за такава трансферна сума не може да измести никой от сегашните ни титуляри ... тъжно.

Не всичко е от сумата много играчи са взете за огромни пари и не са титуляри в много отбори имаше и такива играчи дори и в Ливърпул просто пазара вече стана нереално скъп и това което се плати за Лалана е една нормално сума за един добър футболист и затова вече не трябва да се очаква за такава сума да вземеш класа или сигурен титуляр за жалост.... Ако решиш даа купуваш КЛАСА ти трябват 50+ милиона за 1 играч вече .......За Лалана ако махнем 4-мата в защита + Джерард и Минъоле не виждам как ще измести Хендо, Коу, Стърлинг и Стъридж който са сработени заедно и са гърба на отбора.... И остава една свободна позиция в титулярите която я остави Суарес и там има голяма конкуренция Джан, Алън Лалана, Ламбърт, Реми, Маркович и младите таланти на отбора ..... И точно аз това виждам като титулярен отбор Минъоле - Глен - Ловрен - Сако - Енрике/нов ляв бек(Морено) Джерард - Хендо - Коу - Стърлинг - Стъридж - Маркович, а останалите може да станат титуляри при контузия, наказание, умора или ротация :) Схемата ще бъде 4-3-3, 4-2-3-1 или 4-1-2-1-2 като с тези изпълнители може да се използва всяка една от тях ;) И ще има добри резерви като Шкъртел, Агер, Енрике, Флано, Алън, Джан, Сусо, Ламбърт, Лалана и Реми за промяна на мача или запазване на резултата и ще чакаме да добавим към резервите един добър вратар + десен бек и един класен халф поне това искам аз.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 26 юли 2014 17:29

mitko9311 написа:
Karsa Orlong написа:
mitko9311 написа: Няма да може да се подоготви с отбора Лалана което пак не е добре, но за мен няма кой да измести от титулярните 11

Ако играч, дошъл за такава трансферна сума не може да измести никой от сегашните ни титуляри ... тъжно.

Не всичко е от сумата много играчи са взете за огромни пари и не са титуляри в много отбори имаше и такива играчи дори и в Ливърпул просто пазара вече стана нереално скъп и това което се плати за Лалана е една нормално сума за един добър футболист и затова вече не трябва да се очаква за такава сума да вземеш класа или сигурен титуляр за жалост.... Ако решиш даа купуваш КЛАСА ти трябват 50+ милиона за 1 играч вече .......За Лалана ако махнем 4-мата в защита + Джерард и Минъоле не виждам как ще измести Хендо, Коу, Стърлинг и Стъридж който са сработени заедно и са гърба на отбора.... И остава една свободна позиция в титулярите която я остави Суарес и там има голяма конкуренция Джан, Алън Лалана, Ламбърт, Реми, Маркович и младите таланти на отбора ..... И точно аз това виждам като титулярен отбор Минъоле - Глен - Ловрен - Сако - Енрике/нов ляв бек(Морено) Джерард - Хендо - Коу - Стърлинг - Стъридж - Маркович, а останалите може да станат титуляри при контузия, наказание, умора или ротация :) Схемата ще бъде 4-3-3, 4-2-3-1 или 4-1-2-1-2 като с тези изпълнители може да се използва всяка една от тях ;) И ще има добри резерви като Шкъртел, Агер, Енрике, Флано, Алън, Джан, Сусо, Ламбърт, Лалана и Реми за промяна на мача или запазване на резултата и ще чакаме да добавим към резервите един добър вратар + десен бек и един класен халф поне това искам аз.

Не ме разбра. На мен ми е ясна логиката ти и я одобрявам, но просто в момента не можем да си позволим да похарчим 25млн паунда за играч, на който още преди да е изиграл и една минута вече ще се гледа като на резерва. Ако Роджърс мисли като теб, то този трансфер си е направо престъпление. Аз обаче считам, че Лалана не е никак лош футболист и има потенциала да се включва в една доста голяма част от сезона на мястото на застаряващия капитан, Хендерсън (който каквото и да говори статистиката аз не харесвам) или Коутиньо (през миналия сезон на моменти откровено си изпадаше в дупки и единствено липсата на адекватен заместник не му изяде титулярното място), в зависимост от това как БР ще реши да ротира състава. За мен най-големият проблем до тук е, че вече похарчихме много пари, а реално не сме си осигурили сигурна класа - Лалана е недоказан в голям отбор англичанин, Джан май ще е следващият Алберто, Маркович засега чисто и просто си е един голям талант и нищо повече, от Ламбърт едва ли някой очаква нещо повече от мачове за купите и влизане на пожар с надеждата да се превърне в "златна резерва". Общо - взето предстоящите трансфери са тези, които ще покажат за какво ще се бори Ливърпул през тази кампания. Ако приемем, че Ловрен и Реми са сигурни, това е чудесно, но трябва да се привлекат и качествени бекове (дори за мен десният трябва да е с много по-голям приоритет, но се притеснявам, че тук за сериозно име не се говори) + адекватен заместник на Суарес, защото при една евентуална контузия на Стъридж (недай си Боже, но се случва често) нито Ламбърт, нито Реми са хора, които можеш да пуснеш срещу Сити примерно и да си спокоен за изхода от мача.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 26 юли 2014 17:58

Liverpool make late Gaitan swoop

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 26 юли 2014 18:27

wolf написа:http://www.dailystar.co.uk/sport/football/390289/Liverpool-MOCKED-for-spending-25m-on-Adam-Lallana-days-after-Kroos-joins-Real-for-20m
Lallana: £25m, 1 Johnson's Paint Trophy with Southampton. Kroos: £24m, 12 trophies with Bayern Munich & a World Cup. pic.twitter.com/DtcGx5kNi4

Точно пък Реал са най-много за подигравка заради трансферите си. Сега направиха удар с Кроос, но аз лично не съм забравил 40-те милиона за Иляраменди. Ами Бензема? И за него толкова, а вече 5 години не може да докаже, че и половината е струвал. Да не говорим за издънки в миналото като Юда, Касано, Кака, Баптища, Савиола, Негредо ... и още поне 5-6 човека, които не ми идват на ум в момента. Общо - взето си е лотария, просто Реал могат да си позволят да губят много пъти, а при нас не е така. Иначе аз не споделям мнението ти, че Лалана е чак толкова зле, но 16-17млн си му е максималната цена за мен. Друг е въпросът, че добрите играчи от отбори извън Англия, които реално си струват парите просто не искат при нас ... нито Ди Мария, нито Кроос можехме да вземем, дори Алексис Тексас ни пренебрегна. Ако направим силен сезон и догодина пак играем в ШЛ положението може би ще се промени, но засега повечето звезди се чудят дали старият Ливърпул е на път да се завърне или е направил еднократно толкова силен сезон най-вече заради гения на Суарес. В което, няма как да се отрече, има доста логика.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 юли 2014 18:31

Karsa Orlong написа:
wolf написа:http://www.dailystar.co.uk/sport/football/390289/Liverpool-MOCKED-for-spending-25m-on-Adam-Lallana-days-after-Kroos-joins-Real-for-20m

Точно пък Реал са най-много за подигравка заради трансферите си. Сега направиха удар с Кроос, но аз лично не съм забравил 40-те милиона за Иляраменди. Ами Бензема? И за него толкова, а вече 5 години не може да докаже, че и половината е струвал. Да не говорим за издънки в миналото като Юда, Касано, Кака, Баптища, Савиола, Негредо ... и още поне 5-6 човека, които не ми идват на ум в момента. Общо - взето си е лотария, просто Реал могат да си позволят да губят много пъти, а при нас не е така. Иначе аз не споделям мнението ти, че Лалана е чак толкова зле, но 16-17млн си му е максималната цена за мен. Друг е въпросът, че добрите играчи от отбори извън Англия, които реално си струват парите просто не искат при нас ... нито Ди Мария, нито Кроос можехме да вземем, дори Алексис Тексас ни пренебрегна. Ако направим силен сезон и догодина пак играем в ШЛ положението може би ще се промени, но засега повечето звезди се чудят дали старият Ливърпул е на път да се завърне или е направил еднократно толкова силен сезон най-вече заради гения на Суарес. В което, няма как да се отрече, има доста логика.

Касано и Баптища да, не се наложиха в Испания. Негредо е поредната отритната тяхна юноша, но Савиола и Оуен получиха страшно малко време за игра. Оуен беше номер 1 по минути/голове в единствения си сезон там.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 юли 2014 19:20

john barnes написа:тренер,ама боринката не щял да заминава бе...искал да се доказва при нас.иначе лоик реми ще ги шие,усещам го-хич не е лош нападател.

Според мен ,се чака първо да се осъществи трансфера на Реми и след това Борини ще премине в Съндърланд. Да ,не е лош ,но не е и като Марко Ройс.
Един тандем Стъридж-Ройс ми звучи убийствено и ще ми оправи настроението донякъде за Незаменимия.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 юли 2014 20:39

suareshampion написа:
john barnes написа:тренер,ама боринката не щял да заминава бе...искал да се доказва при нас.иначе лоик реми ще ги шие,усещам го-хич не е лош нападател.

Според мен ,се чака първо да се осъществи трансфера на Реми и след това Борини ще премине в Съндърланд. Да ,не е лош ,но не е и като Марко Ройс.
Един тандем Стъридж-Ройс ми звучи убийствено и ще ми оправи настроението донякъде за Незаменимия.

аз съм със двете ръце ЗА марко ройс...обаче имам съмнения,че ще го вземем.иначе това е най-адекватния заместник на суарес,също донякъде и тевес,ама той е вече на 30 години.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”