Стоук - Ливърпул 10.09.11 17:00

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ciao
Контакти:

Re: Стоук - Ливърпул 10.09.11 17:00

Мнениеот ciao » 11 сеп 2011 23:08

suareshampion написа:
ciao написа:Значи Хендерсън може да се плюе за тва, че не е вкарал, обаче Суарез не може? Не казвам, че ще обиждам наш играч или нещо подобно, ама суарез що не е мишка, отрепка и дървар като изтърва немалко положения 1на1?

Абе момче да не съм чул лоша дума за Суарес ...гледай малко положението накрая и ще видиш ,че вратаря почти му затвори ъгъла а и това не беше пас към него а топката дойде случайно...даже и кени го каза след мача ,че по телевизията изглежда по един начин а всъщност е друго..а ти видя ли колко пъти се мъчиха нашите палави халфчета да го уцелят и не можаха..няма кой един пас да му даде бе той тръгнал Суарес да ми плюе ...единствения ,който може да ти реши мач ..почти няма грешно отиграване ..не спира да тича и да търси топката ..чак в средата се връща да я изнася щото вижда ,че няма кой ..даже тъч тръгна да изпълнява накрая ..щото вижда ,че нашите не бързат ! а остава една минутка до края и губим ..непримирим до последно !!!....вчера ако тоя Шкъртел беше сложил здраво крака на онуй центриране в третата минута на мача ставаше 0-1 и тогава тия паляци щеше да се оголят отзад и щеше да има повече празни пространства за Суарес ..а то кво стана поведоха ни ,сложиха автобуса отзад и филма свърши ..срещу 8 защитника как да стане ? и въпреки всичко ако Хендерсън беше вкарал малко след почивката ставаше 1-1 и имахме шансове да обърнем ..отделно и съдията ни ...майката с тия неотсъдени дузпички

Абе кво лошо съм казал за него. Казах го и го повторих и ще го потретя. Мразя, когато един играч пропусне реакцията да е една, а когато друг го направи да е друга. И аз мога да ти кажа, че Бегович излезе и скъси дистанцията и не е толкова лесно колкото изглежда, ама това не прави пропуска по-малък нали? Много харесвам Суарез, но се дразня, когато един играч бива обиждан, щото е пропуснал, пък на друг видиш ли - случва се. Не съм казал лошо за Суарез, ако него бяхте почнали да обиждате, а да оправдавате Хендерсън пак щеше да ми е същата реакцията, но това и без това няма как да стане тук, щото един играч ако е британец веднага е характеризиран като дърво и неставащ за футбол.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 сеп 2011 23:23

Айде стига бе ,Хендерсън я изигра като защитник..още като го видях как страхливо я поведе и знаех ,че ще я изтърве..имаше много варианти пред него ..можеше още да напредне и тогава да търси удара,реакцията на вратяря става по слаба..можеше да пробва да го лъже ..можеше да я копне ..до последно се гледа вратаря в такива ситуации ..а той я ритна със затворени очи ..я виж на Агуеро головете вчера..без проблеми си я вкарва сам срещу вратаря ..ето това имаме предвид ние ,че за тия милиони трябваше да вземем не Керъл и Хендерсън а класните Агуеро и Мата и Мейрейлеш да беше оставил а да не взима бавния Адам и ето ти го отбора за титлата, но с тая политика за заплатите няма как да стане братле ..това е истината няма кво да се лъжем
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 11 сеп 2011 23:36

suareshampion написа:Айде стига бе ,Хендерсън я изигра като защитник..още като го видях как страхливо я поведе и знаех ,че ще я изтърве..имаше много варианти пред него ..можеше още да напредне и тогава да търси удара,реакцията на вратяря става по слаба..можеше да пробва да го лъже ..можеше да я копне ..до последно се гледа вратаря в такива ситуации ..а той я ритна със затворени очи ..я виж на Агуеро головете вчера..без проблеми си я вкарва сам срещу вратаря ..ето това имаме предвид ние ,че за тия милиони трябваше да вземем не Керъл и Хендерсън а класните Агуеро и Мата и Мейрейлеш да беше оставил а да не взима бавния Адам и ето ти го отбора за титлата, но с тая политика за заплатите няма как да стане братле ..това е истината няма кво да се лъжем

Вярно си е всичко, което каза.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 12 сеп 2011 00:48

абсолютно,аз го повтарях цяло лято,че ни трябваха мата и агуеро и мейрелеш да остане задължително...даже и азар ни трябваше за другия фланг,вместо тоя даунинг...тогава вече щяхме да борим за титла...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 12 сеп 2011 00:50

под голям срам разбирам-над 2.5 гола за сити...не съм сигурен,дали ще ги бием като домакини...даже абонатите ни мангала...и там вече не съм убеден,че ще ги бием.[/quote]
За мача ни като гости на Сити не бих се обзаложил. Просто е много далеч - сигурно след 6 месеца. До тогава много неща могат да се случат, а и ще преминем през още един трансферен прозорец и не се знае кой кого ще вземе там. Но дори и да загубим там, а да бием Анфийлд, не мисля, че е нещо чак толкова ненормално за отбори, борещи се за Топ 4, че даже и за титла.[/quote]
гостуваме на сити на 2 януари,така че никой няма да сме взели тогава...отсега ти казвам,че ще ни събуят гащите...гледай само мача със евреите-там си мисля,че също няма да бием...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 12 сеп 2011 00:56

въпрос-кой предпочитате:белами или форлан? гледам,че уруса мушка още във първия си мач за интер...

Потребителски аватар
CM Punk
Контакти:

Мнениеот CM Punk » 12 сеп 2011 01:04

Аз вече почвам да си мисля за кво гледате отбора като сте големи разбирачи и знаете, че всеки отбор ще ни бие и че щом за мач след 4-5 месеца знаете че ще го изгубим без значение от моментната форма на двата отбора. Задължително е да загубим щот некви разбирачи, чийто имена няма да спомена (john barns, liverpool96 и др.) са казали че нашите играчи яко sucks-ват и нямат опция да се развият в положителна посока.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 12 сеп 2011 01:56

CM Punk написа:Аз вече почвам да си мисля за кво гледате отбора като сте големи разбирачи и знаете, че всеки отбор ще ни бие и че щом за мач след 4-5 месеца знаете че ще го изгубим без значение от моментната форма на двата отбора. Задължително е да загубим щот некви разбирачи, чийто имена няма да спомена (john barns, liverpool96 и др.) са казали че нашите играчи яко sucks-ват и нямат опция да се развият в положителна посока.

гледам реално,за разлика от теб примерно...сити си имат два отбора от равностойни играчи,а ние пак ще чакаме на джерард и суарес...преди беше торес,сега е суарес...и каква е разликата?

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 12 сеп 2011 02:24

Вие сериозно ли продължавате да пишете тука....не си ли казахте всичко което може да кажете....вече по 2-3 пъти повторихте мненията си всички :) Забравете го тоя мач и да се концентрираме върху следващия...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 сеп 2011 10:48

john barnes написа:абсолютно,аз го повтарях цяло лято,че ни трябваха мата и агуеро и мейрелеш да остане задължително...даже и азар ни трябваше за другия фланг,вместо тоя даунинг...тогава вече щяхме да борим за титла...

Тия тримата ги отписваме вече по обясними причини,но тоя малкия Азар трябва да ни е приоритет ! Ония ден пак два гола е вкарал и обърнал мача ,няма такива голове ! особено първия им я навря на четирима и я вкара ,уникален талант !...дано Лил отпаднат от ШЛ и да го вземем още през януари ,защото тоя Каут вече четвърти мач ни е дупка,почва да издиша..
Последна промяна от suareshampion на 12 сеп 2011 11:02, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”