suareshampion написа:ciao написа:Значи Хендерсън може да се плюе за тва, че не е вкарал, обаче Суарез не може? Не казвам, че ще обиждам наш играч или нещо подобно, ама суарез що не е мишка, отрепка и дървар като изтърва немалко положения 1на1?
Абе момче да не съм чул лоша дума за Суарес ...гледай малко положението накрая и ще видиш ,че вратаря почти му затвори ъгъла а и това не беше пас към него а топката дойде случайно...даже и кени го каза след мача ,че по телевизията изглежда по един начин а всъщност е друго..а ти видя ли колко пъти се мъчиха нашите палави халфчета да го уцелят и не можаха..няма кой един пас да му даде бе той тръгнал Суарес да ми плюе ...единствения ,който може да ти реши мач ..почти няма грешно отиграване ..не спира да тича и да търси топката ..чак в средата се връща да я изнася щото вижда ,че няма кой ..даже тъч тръгна да изпълнява накрая ..щото вижда ,че нашите не бързат ! а остава една минутка до края и губим ..непримирим до последно !!!....вчера ако тоя Шкъртел беше сложил здраво крака на онуй центриране в третата минута на мача ставаше 0-1 и тогава тия паляци щеше да се оголят отзад и щеше да има повече празни пространства за Суарес ..а то кво стана поведоха ни ,сложиха автобуса отзад и филма свърши ..срещу 8 защитника как да стане ? и въпреки всичко ако Хендерсън беше вкарал малко след почивката ставаше 1-1 и имахме шансове да обърнем ..отделно и съдията ни ...майката с тия неотсъдени дузпички
Абе кво лошо съм казал за него. Казах го и го повторих и ще го потретя. Мразя, когато един играч пропусне реакцията да е една, а когато друг го направи да е друга. И аз мога да ти кажа, че Бегович излезе и скъси дистанцията и не е толкова лесно колкото изглежда, ама това не прави пропуска по-малък нали? Много харесвам Суарез, но се дразня, когато един играч бива обиждан, щото е пропуснал, пък на друг видиш ли - случва се. Не съм казал лошо за Суарез, ако него бяхте почнали да обиждате, а да оправдавате Хендерсън пак щеше да ми е същата реакцията, но това и без това няма как да стане тук, щото един играч ако е британец веднага е характеризиран като дърво и неставащ за футбол.