Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Говори се, че Кени Далглиш е бил на Рийбок Стейдиъм тази вечер 

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
suareshampion написа:Gil-galad написа:Слух, че Ливърпул ще предложат Давид Н'Гог и Сотириос Кирякос + 10 милиона паунда на Болтън за Гари Кейхил![]()
![]()
Идеална сделка,дано да е истина и да се стане факт,много харесвам Гари Кейхил а тия двамата не искам да ги видя и на картинка.
Не ми казвайте, че Гари Кейхил струва 17-18 милиона паунда.
LFC1892 написа:suareshampion написа:Gil-galad написа:Слух, че Ливърпул ще предложат Давид Н'Гог и Сотириос Кирякос + 10 милиона паунда на Болтън за Гари Кейхил![]()
![]()
Идеална сделка,дано да е истина и да се стане факт,много харесвам Гари Кейхил а тия двамата не искам да ги видя и на картинка.
Не ми казвайте, че Гари Кейхил струва 17-18 милиона паунда.
Ми търсят му около 15-17 милиона

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Мен ме притеснява факта, че се напълнихме с играчи от средняшки отбори във ВЛ и то за големи суми. Не съм сигурен доколко ще оправдаят очакванията. 

- benquick
- Контакти:
Swansea may be bracing themselves for a shock bid from Liverpool for Nathan Dyer, after clinching the signing of Wayne Routledge.
Това момче за първи път го чувам,даже не знам и на какъв пост играе
Ето ви и още малко за Азар:
Liverpool are ready to hijack Arsenal's potential move for Belgian playmaker Eden Hazard.
А дано прецакаме Венгер,който в статията казва,че ще трябва да продадат Фабрето или Насри за да го купят,така че докато чакаме да ги продадат нашите да не спят а да го взимат бързо
Това момче за първи път го чувам,даже не знам и на какъв пост играе

Ето ви и още малко за Азар:
Liverpool are ready to hijack Arsenal's potential move for Belgian playmaker Eden Hazard.
А дано прецакаме Венгер,който в статията казва,че ще трябва да продадат Фабрето или Насри за да го купят,така че докато чакаме да ги продадат нашите да не спят а да го взимат бързо

Последна промяна от benquick на 06 авг 2011 04:15, променено общо 1 път.
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
- benquick
- Контакти:
Barca tell Reds forget about Afellay
Tottenham and Liverpool have been told to forget about signing Barcelona winger Ibrahim Afellay.
But the player's agent, Robert Jansen, is quoted in Italy as saying: "Afellay will remain in Spain because he is happy at Barcelona.
"It is normal to receive calls from clubs about players, but they do not amount to much because Barcelona have no doubts about the future of the player."
Italian side Juventus were also interested in signing the Dutch international star.
Tottenham and Liverpool have been told to forget about signing Barcelona winger Ibrahim Afellay.
But the player's agent, Robert Jansen, is quoted in Italy as saying: "Afellay will remain in Spain because he is happy at Barcelona.
"It is normal to receive calls from clubs about players, but they do not amount to much because Barcelona have no doubts about the future of the player."
Italian side Juventus were also interested in signing the Dutch international star.
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
-
LFC1892 написа:Мен ме притеснява факта, че се напълнихме с играчи от средняшки отбори във ВЛ и то за големи суми. Не съм сигурен доколко ще оправдаят очакванията.
Това ,че са от средняшки отбори не е проблем ,дъртия и той такива ги събира всяка година от такива и ги прай машини.Имат качества новите като индувидуалности ,мисля че и като колектив ще се сработят.И стига сте ги мислили тия суми ,той нека да дойде момчето и да ни свърши работа пък изобщо не ме интересува колко струва,въпреки ,че за мен си струват парите ,млад стабилен английски национал ти кво искаш? Нгог му искаме 4,5 млн а на Кирякос 2,5 млн не му ли са достатъчни според теб ? Толкова време се чудим как да са отървем от тия куци коне ,ся са намери някой да лапне въдицата вие пак ще недоволствате еее,знаете ли изобщо кво искате ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
абе оптималния вариант е:кейхил,енрике и азар.както и един резервен нападател,примерно капитана на южна корея...с това може да приключи селекцията и да скачаме за топ 4!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
john barnes написа:абе оптималния вариант е:кейхил,енрике и азар.както и един резервен нападател,примерно капитана на южна корея...с това може да приключи селекцията и да скачаме за топ 4!
с тия тримата може да мислим и за нещо повече
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Aз лично си пожелавам 5 кръга преди края да сме в борбата за първото място пък квото ще да става от там нататък.....