Дано не отиде в Юнайтед, че ще ми е тъпо да го гледам там, не че в Мадрид ми е по-приятно де

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:П.П. Не ме разбирайте грешно за Суарез и Анхел и двамата са супер футболисти, мен Ди Мария винаги ми е бил любимец, смея да твърдя, че е на-доброто крило в момента в света(ако броим, че Ройс не е крило)
Дано не отиде в Юнайтед, че ще ми е тъпо да го гледам там, не че в Мадрид ми е по-приятно де
paceto написа:Ди Мария ако се продава ще е в посока ПСЖ и парите ще се използват за Хамес Родригес.
Това за Манчестър е просто несериозно в момента, а и никой от Англия не би извадил 70+ млн. евро за него, освен може би Сити.
Именно...последните информации бяха, че Ман Ю предлагат 50 милиона евро за него и е бил договорил личните си условия, но в момента ПСЖ са предложили 60 милиона и по-добри лични условия от Юнайтед и най-вероятно отива там, а Реал искат Хамес и Фалкао и уж са ги договорили.
Иначе това за Ройс набира скорост, но засега нищо сериозно, така че нека спокойно да изчакаме да видим как ще се развият нещата.
iliev72 написа:kingofpop написа:П.П. Не ме разбирайте грешно за Суарез и Анхел и двамата са супер футболисти, мен Ди Мария винаги ми е бил любимец, смея да твърдя, че е на-доброто крило в момента в света(ако броим, че Ройс не е крило)
Отново пропускаш нещата ! Анхел вече е отказал на МЮ защото няма да играят в ШЛ ! Така , че ако го продадат ще е в ПСЖ !
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Angel Di Maria will reject a move to Manchester United as he wants to play Champions League football next season. The Argentina international was keen on a move to Old Trafford but has had a change of heart.
Source: Metro
Saturday, 12 July
Liverpool close in on Alberto Moreno as supremo Ian Ayre flies to Spain to clinch £18million deal
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта