Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 04 авг 2011 22:27

дано се шегуваш за старокин....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 авг 2011 22:33

JalkiSte написа:
lfc_fan написа:Ето още 1 нещо което прочетох за Юнаитед :
За сблъсъка в събота сър Алекс е направил само една промяна в състава си – вместо Хауърд Уеб главен съдия ще бъде Фил Дауд

:lol:
Хора, гледам мача на Левски в момента и мога да кажа само едно - един е той левият бек, който си струва да вземем и той се казва Орлин Старокин! :lol: :lol: :lol:

уникален смешник :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 04 авг 2011 22:35

john barnes написа:дано се шегуваш за старокин....

Е ти как мислиш? :)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

john barnes

Мнениеот john barnes » 04 авг 2011 23:44

да пожелаеш играч от ЕВРОИДИОТИТЕ...би трябвало да е шегичка!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 авг 2011 23:58

john barnes написа:да пожелаеш играч от ЕВРОИДИОТИТЕ...би трябвало да е шегичка!

не засягай тази тема тук,защото има много фенове на Левски ,които са фенове и на Ливърпул ок
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 05 авг 2011 00:03

Да, шегичка беше :lol: Иначе нека наистина не засягаме тази тема, аз съм фен на ЦСКА, но и от тях никой не искам в Ливърпул, споко ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 05 авг 2011 00:11

JalkiSte написа:Да, шегичка беше :lol: Иначе нека наистина не засягаме тази тема, аз съм фен на ЦСКА, но и от тях никой не искам в Ливърпул, споко ;)

Аз искам, Спас Делев за дясно крило :lol:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 05 авг 2011 00:12

RedMagic написа:
JalkiSte написа:Да, шегичка беше :lol: Иначе нека наистина не засягаме тази тема, аз съм фен на ЦСКА, но и от тях никой не искам в Ливърпул, споко ;)

Аз искам, Спас Делев за дясно крило :lol:

И аз, но може би след още 2-3 години :) Първо да мине през някой друг европейски отбор от Холандия или Германия и да се обиграе :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 05 авг 2011 09:44

С риск да си навлека негативи ;) - две Лукчета няма ли да ни дойдат в повече ?!? :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”