dsadsadasdasdasd написа:А не знам не е от нас обърни се може и да разбереш![]()
Айде стига си Спамил Темата а ?
не бе, интересно ми е кой е тоя магьосник, който ти е наливал с фунията?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dsadsadasdasdasd написа:А не знам не е от нас обърни се може и да разбереш![]()
Айде стига си Спамил Темата а ?
LFC1892 написа:
Сега:suareshampion написа:Tоя човек ся пък напада играчите си .Ми нали ти ги доведе бе нещастник,нали ти ги тренираш всеки ден ,нали ти им казваш как да играят .Майка ти ни еба тоя нагъл мъж и не пада по гръб ейй..не признава вината си,наистина е голям наглец.
И без оправдания "ама аз нямах това предвид"... Ясно е, че каквото и да каже Далглиш ще бъде плют. Явно най-добре да си мълчи, защото е виновен каквото и да каже, ей така по default...
suareshampion написа:LFC1892 написа:
Сега:suareshampion написа:Tоя човек ся пък напада играчите си .Ми нали ти ги доведе бе нещастник,нали ти ги тренираш всеки ден ,нали ти им казваш как да играят .Майка ти ни еба тоя нагъл мъж и не пада по гръб ейй..не признава вината си,наистина е голям наглец.
И без оправдания "ама аз нямах това предвид"... Ясно е, че каквото и да каже Далглиш ще бъде плют. Явно най-добре да си мълчи, защото е виновен каквото и да каже, ей така по default...
Абе ей глупаво момче ..айде да не ми говориш ти за футбол ? Това го казах защото съм отвратен от тоя наглец как пък един път не пое вината върху себе си .Тук си говоря само с хора ,които разбират от футбол ,за това гледай да ми заобикаляш коментарите .Това че сме над 30 години не ни пречи да ви теглим по една майна .Айде да се усещате малко ,като не ви изнасят нашите мнения ги подминавайте ,както ние подминаваме вашите ,поне аз де.
an4o_321 написа:Значи, прочетох само последните 4-5 страници от темата и останах с впечатление, че LFC1892, dsadsadasdasdasd, KingKenny и wolf са останали много доволни от играта на отбора, постигнатия резултат в мача, треньора, цялостното представяне, селекцията и т.н.
Браво!!! Хвала!!! Поклон!!! Щом вас този СРАМЕН Ливърпул не ви смущава! Да продължаваме в същия дух, нали? Поне докато не стигнем дъното на Чемпиъншип...
suareshampion написа:аз отдавна съм го казал ,много фенове на ливърпул са мазохисти ,колкото повече им губи отбора по хубаво им става
LFC1892 написа:suareshampion написа:LFC1892 написа:
Абе ей глупаво момче ..айде да не ми говориш ти за футбол ? Това го казах защото съм отвратен от тоя наглец как пък един път не пое вината върху себе си .Тук си говоря само с хора ,които разбират от футбол ,за това гледай да ми заобикаляш коментарите .Това че сме над 30 години не ни пречи да ви теглим по една майна .Айде да се усещате малко ,като не ви изнасят нашите мнения ги подминавайте ,както ние подминаваме вашите ,поне аз де.
Хахахахахах, аз к'во съм ти говорил за футбол е, "умно" момче. Просто казвам, че си мениш мнението като някои хлапета във форума, но не защото ти се мени мирогледа, а защото така ти оттърва. А това със заобикалянето няма как да стане. Освен ако не предлагаш да се правят по 2 теми за мач, по 2 теми за селекция и т.н. Все пак това е форум. Ай, тренер...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта