Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Мнениеот liverpool96 » 22 яну 2012 20:36

dsadsadasdasdasd написа:А не знам не е от нас обърни се може и да разбереш :mrgreen: :mrgreen: Айде стига си Спамил Темата а ?

не бе, интересно ми е кой е тоя магьосник, който ти е наливал с фунията? :roll:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 23 яну 2012 00:35

Значи, прочетох само последните 4-5 страници от темата и останах с впечатление, че LFC1892, dsadsadasdasdasd, KingKenny и wolf са останали много доволни от играта на отбора, постигнатия резултат в мача, треньора, цялостното представяне, селекцията и т.н.
Браво!!! Хвала!!! Поклон!!! Щом вас този СРАМЕН Ливърпул не ви смущава! Да продължаваме в същия дух, нали? Поне докато не стигнем дъното на Чемпиъншип...

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 яну 2012 01:18

аз отдавна съм го казал ,много фенове на ливърпул са мазохисти ,колкото повече им губи отбора по хубаво им става
Последна промяна от suareshampion на 23 яну 2012 01:24, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 яну 2012 01:20

LFC1892 написа:

Сега:
suareshampion написа:Tоя човек ся пък напада играчите си .Ми нали ти ги доведе бе нещастник,нали ти ги тренираш всеки ден ,нали ти им казваш как да играят .Майка ти ни еба тоя нагъл мъж и не пада по гръб ейй..не признава вината си,наистина е голям наглец.

И без оправдания "ама аз нямах това предвид"... Ясно е, че каквото и да каже Далглиш ще бъде плют. Явно най-добре да си мълчи, защото е виновен каквото и да каже, ей така по default...

Абе ей глупаво момче ..айде да не ми говориш ти за футбол ? Това го казах защото съм отвратен от тоя наглец как пък един път не пое вината върху себе си .Тук си говоря само с хора ,които разбират от футбол ,за това гледай да ми заобикаляш коментарите .Това че сме над 30 години не ни пречи да ви теглим по една майна .Айде да се усещате малко ,като не ви изнасят нашите мнения ги подминавайте ,както ние подминаваме вашите ,поне аз де.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 23 яну 2012 04:39

suareshampion написа:
LFC1892 написа:

Сега:
suareshampion написа:Tоя човек ся пък напада играчите си .Ми нали ти ги доведе бе нещастник,нали ти ги тренираш всеки ден ,нали ти им казваш как да играят .Майка ти ни еба тоя нагъл мъж и не пада по гръб ейй..не признава вината си,наистина е голям наглец.

И без оправдания "ама аз нямах това предвид"... Ясно е, че каквото и да каже Далглиш ще бъде плют. Явно най-добре да си мълчи, защото е виновен каквото и да каже, ей така по default...

Абе ей глупаво момче ..айде да не ми говориш ти за футбол ? Това го казах защото съм отвратен от тоя наглец как пък един път не пое вината върху себе си .Тук си говоря само с хора ,които разбират от футбол ,за това гледай да ми заобикаляш коментарите .Това че сме над 30 години не ни пречи да ви теглим по една майна .Айде да се усещате малко ,като не ви изнасят нашите мнения ги подминавайте ,както ние подминаваме вашите ,поне аз де.

Хахахахахах, аз к'во съм ти говорил за футбол е, "умно" момче. Просто казвам, че си мениш мнението като някои хлапета във форума, но не защото ти се мени мирогледа, а защото така ти оттърва. А това със заобикалянето няма как да стане. Освен ако не предлагаш да се правят по 2 теми за мач, по 2 теми за селекция и т.н. Все пак това е форум. Ай, тренер... :lol:

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 23 яну 2012 05:06

an4o_321 написа:Значи, прочетох само последните 4-5 страници от темата и останах с впечатление, че LFC1892, dsadsadasdasdasd, KingKenny и wolf са останали много доволни от играта на отбора, постигнатия резултат в мача, треньора, цялостното представяне, селекцията и т.н.
Браво!!! Хвала!!! Поклон!!! Щом вас този СРАМЕН Ливърпул не ви смущава! Да продължаваме в същия дух, нали? Поне докато не стигнем дъното на Чемпиъншип...

Приятелю, ако ми извадиш къде съм писал, че съм доволен от играта на отбора, от постигнатия резултат и прочее, ще те черпя нещо. Никой от нас не е доволен от този мач, както и от предния. Треньорът прави грешки - ФАКТ! Аз разбирам тези, които са недоволни от треньора, но да наричаш една от най-големите легенди на отбора "ТЪПО", "клоун", "боклук" и т.н. аз не го разбирам и няма да го разбера никога. Смешно е и противопоставянето между Рафа и Далглиш, не знам откъде тръгна. Дразни ме едно нещо. Винаги се обвиняват едни и същи хора, макар и да не са те виновните. Рейна прави грешка след грешка, осира сумати важни мачове и нищо срещу него. Макси не може да си спре 5 пъти топката като хората, мисли по сто часа преди да бие и нищо. Енрике и Джонсън ги правят на луди цял мач и нищо. Накрая какво излезе според някои специалисти тук? Керъл виновен. Нищо, че той имаше най-много хабер защо е излязъл на терена в тоя мач. Даунинг също бил виновен и то за първия гол, нищо че беше на скамейката. Адам и той супер слаб. Да, ок, слаб е в момента. А в началото на сезона преди да се контузи Лукас? Защо тогава никой не говореше против него? Може би, защото беше един от най-постоянните ни играч, заедно с Лукас и защитата. Но навлезе в по-слаба форма и айде вън. Хендерсън пък показва завиден прогрес и съм готов да се обзаложа с който иска, че ще стане ключов играч в бъдеще, и че ще му е необходимо много по-малко време от това, което беше дадено на Лукас.
За мен проблемът този мач беше, че нашите играха много бездушно и не мога да си обясня защо, но не мисля, че треньорът им е казал да излезнат и цял мач да чистят към Керъл. С подобен състав сме надигравали Челси, а и бихме Сити, а сега Болтън ни сгънаха все едно играем срещу Барса. Но има и такива мачове, а аз лично не си спомням много такива, в които да сме надигравани по подобен начин. Може би само гостуванията на Тотнъм и Сити. В много от мачовете ни липсваше нещо малко. Къде късмет, къде класа... Мисля си, че ни трябват 1-2 полузащитника и нещата ще се оправят. Но за това, че не се взимат играчи, не може да се обвинява само Далглиш. А ако той е казал, че иска Еден Азар и Кристиян Ериксен, а няма кой да му ги закупи, какво по-точно предлагате да направи? Ето, опитва се човека да намери евтини варианти, насочи се към Гранеро, Йелавич, но пак недоволства. Ами никой не е съвсем наясно какво се случва и каква е ситуацията, но важното е да плюем, нали? Е, добре, който иска да си плюе, ако така се чувства по-щастлив. :roll:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 23 яну 2012 05:21

suareshampion написа:аз отдавна съм го казал ,много фенове на ливърпул са мазохисти ,колкото повече им губи отбора по хубаво им става

Не бе човек,не ни става по-хубаво,просто не ни пречи да си подкрепяме отбора :!: Елементарно е,ама фенове устроени като теб,никога няма да го разберат и ще ни се чудят,защото съм сигурен,че март 2010 си ревал да махат Бенитез,октомври2010 си искал да се маха Ходжсън ей и сега ревеш с/у Далглиш.И дори утре да сменят Кени и да докарат мечтаните ви треньори да не мислите,че окт.2012 ще водим с 9т и ще сме основен кандидат за титлата,по-скоро след неизбежните няколко равни пак ще си започнете с репертоара!!! Проблема на Ливърпул си датира още преди Улие и през последните 10ина г. просто си се задълбочи и смяната на треньори всяка година е последното,ама ПОСЛЕДНОТО нещо което ще го реши.А вие едвали ще чакате 2,3 г даже и човека да е по-кадърен от Далглиш.Защото следващия треньор няма да спечели ШЛ в първия си сезон,че да му гласувате 3,4г доверие,най-много ще може да спечели ФА или Карлинг,ама вие и на тях се цупите вече ;)

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 23 яну 2012 09:12

С този мач, Ливърпул затвърди създалото се впечатление в мен от представянето им през този сезон и част от предния - любимият ми отбор се изявява като "модератор" в Premier League.
Бием "силните" отбори и им пречим да станат шампиони, и спасяваме "слабите" отбори и им помагаме да излязат от зоната на изпадащите. Естествено разделението "силни", "слаби" отбори е много субективно и зависи от временната форма на дадения отбор, но аз говоря за другите отбори спрямо класирането на Ливърпул в момента на мача помежду им.

Просто последните няколко сезона, Фулъм, Стоук Сити и Уувърхямптън са много по-страшни и "опасни" за Ливърпул, отколкото Ман Юнатед, Арсена и Челси.
Това е едно от нещата, което различава Ливърпул от останалите отбори и поредното доказателство, че този отбор е невероятен!
До поддържаш Ливърпул и да си по някаъв начин част от този отбор е просто МАГИЯ!!!

COME ON MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 яну 2012 10:51

LFC1892 написа:
suareshampion написа:
LFC1892 написа:

Хахахахахах, аз к'во съм ти говорил за футбол е, "умно" момче. Просто казвам, че си мениш мнението като някои хлапета във форума, но не защото ти се мени мирогледа, а защото така ти оттърва. А това със заобикалянето няма как да стане. Освен ако не предлагаш да се правят по 2 теми за мач, по 2 теми за селекция и т.н. Все пак това е форум. Ай, тренер... :lol:

трагичен коментар ..много искам да се видим очи в очи да та вида дали ще ми говориш така

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 23 яну 2012 11:05

Слаб мач, слаб Ливърпул. Никакво желание за игра, няма пресиране, няма движение по терена. Стартовите 11 бяха добре подбрани, но никой от тях, не се постара, да си заработи парите. Кени има вина, за липсата на мотивация в състава. На този безборбен състав, следва да откроим цялсезонплютите Хендерсън и Керъл. Белами - човекът пример. Направо да го правят втори капитан. Трагичен Маски, слаби Джерард и Адам. Изпуснахме много важни три точки. Дано и Челси продължат да ни "радват" и успеем да наваксаме.
[offtopic]Тука много плюнки от потребители на форума! Какво ви става? Като напсуваш някой, по-лесно ли се преглъща загубата? Ливърпул е клуба на всички ни, обиди и нападки са ненужни.[/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”