Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
martini_bg
Контакти:

Re: За лоялността, любовта и обещанията...

Мнениеот martini_bg » 01 фев 2011 17:17

MaCuMo написа: Но той си избра пътя на Оуен. Да му е честит!!

А нали знаеш до сега нито един предател не е направил нещо съществено в кариерата си. ;)
Губещия в цялата ситуация си е самия футболист.От бъдещата легенда се превърна в добрия играч от отбора на Лапард,Тери и Дрогба.

Мога да изброя доста "предатели", постигнали много повече от съществено в кариерите си.И няколко останали в прахта заради лоялност към даден клуб.
Доста навътре го приемате напускането на Торес , все пак той решава бъдещето си сам.
Последна промяна от martini_bg на 01 фев 2011 17:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 01 фев 2011 17:18

Г-н Красимиров, елементарния сте Вие, защото не проявявате уважение към клуб като Челси...
Съжалявам за мъката Ви, но коментари като този, не би трябвало да ''красят'' спортната ни журналистика. УВАЖЕНИЕ !!!

ПС: Питайте деца в някое начално училище кои са Ливърпул, моля Ви. И разберете защо Торес напуска...

ПС: Дано прочетете това.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 01 фев 2011 17:18

dodo7271 написа:И най-важното, това е отбор, който има стратегия, има визия за бъдещето.

Ето ти един цитат, кажи ми къде е стратегията и визията за бъдещето:
"Английският Челси е регистрирал финансови загуби в размер на 70,9 милиона паунда за изминалия сезон, свидетелстват счетоводните отчети, публикувани вчера.

Тези резултати се отнасят до края на юни 2010-а година, а загубите са отчетени въпреки спечелените шампионска титла на Англия и Купа на Англия."

Както вече казах, идва правилото за финансов феърплай, а звездите им са на по 30+ години!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 фев 2011 17:19

JackPackage написа:Торес казва днес че Челси и Пуул са обсъждали трансфера му 2 седмици, финализирането на трансфера на Суарез е след това (някъде съвпадна с искането за трансфер на Фернандо)...
Дали Пуул не са смятали още преди седмица-две ?!

Едва ли е така.Анди Керъл нямаше да бъде взет тогава в последния момент на тази цена.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 фев 2011 17:21

dodo7271 написа:Много ми е смешен този плач по Фернандо Торес :) :) :) На мен Ливърпул са ми много симпатични, от английските отбори винаги съм подкрепял само тях. Обаче това оплакване вече минава всякакви граници. Първо, кой е Фернандо Торес? Един страхотен футболист от Испания, който дойде в Ливърпул с надеждата, че отборът ще печели трофеи. Е, добре, след като предишното ръководство се омаза до ушите в политиката си и напрактика провали отбора, какво трябва да направи Торес? Да седи до пенсия на Анфийлд? Всеки един от вас, които тук редите сълзи и сополи, варите кокали за "митичния Анфийлд", "великия Коп" и т.н, бихте направили същото, ако бяхте на неговото място. В момента Челси е по-добър отбор - с повече звезди, с повече шансове за трофеи, с по-големи заплати. И най-важното, това е отбор, който има стратегия, има визия за бъдещето. Торес е един страхотен футболист, но отборът на сърцето му е Атлетико Мадрид, нито Ливърпул, нито Челси.

+1
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 01 фев 2011 17:31

MaCuMo написа:
dodo7271 написа:И най-важното, това е отбор, който има стратегия, има визия за бъдещето.

Ето ти един цитат, кажи ми къде е стратегията и визията за бъдещето:
"Английският Челси е регистрирал финансови загуби в размер на 70,9 милиона паунда за изминалия сезон, свидетелстват счетоводните отчети, публикувани вчера.

Тези резултати се отнасят до края на юни 2010-а година, а загубите са отчетени въпреки спечелените шампионска титла на Англия и Купа на Англия."

Както вече казах, идва правилото за финансов феърплай, а звездите им са на по 30+ години!!!

СТратегията беше измислена от Роман Абрамович още през 2003-а година, когато купи Челси. Тогава какво направи той? Купи маса звезди, наля 500 милиона паунда. Сега само променя състава с по един или двама класни играчи, единият от тях е Торес. Защото няма нужда от други в този момент. Аз пък да те питам какво направи Ливърпул през последните 20 години, за да стане супер клуб, който да привлича и задържа най-големите световни звезди? Абсолютно нищо.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 01 фев 2011 17:45

dodo7271 написа:СТратегията беше измислена от Роман Абрамович още през 2003-а година, когато купи Челси. Тогава какво направи той? Купи маса звезди, наля 500 милиона паунда. Сега само променя състава с по един или двама класни играчи, единият от тях е Торес. Защото няма нужда от други в този момент. Аз пък да те питам какво направи Ливърпул през последните 20 години, за да стане супер клуб, който да привлича и задържа най-големите световни звезди? Абсолютно нищо.

Първо сигурно парите са и повече, само последната година станаха 100М. Ливърпул няма тези мафиотски пари и може да не купува най-големите звезди, но Ливърпул има класата, тази която не се купува с пари, тази която кара милиони да пеят "You'll never walk alone". Може да има спад, но дори и при този спад, и с 10 пъти по-малко пари спечелихме това, което вие се опитвате да си купите - ШЛ.
Но аз съм спокоен - много скоро всичко ще си дойде на мястото!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 01 фев 2011 17:55

MaCuMo написа:
dodo7271 написа:СТратегията беше измислена от Роман Абрамович още през 2003-а година, когато купи Челси. Тогава какво направи той? Купи маса звезди, наля 500 милиона паунда. Сега само променя състава с по един или двама класни играчи, единият от тях е Торес. Защото няма нужда от други в този момент. Аз пък да те питам какво направи Ливърпул през последните 20 години, за да стане супер клуб, който да привлича и задържа най-големите световни звезди? Абсолютно нищо.

Първо сигурно парите са и повече, само последната година станаха 100М. Ливърпул няма тези мафиотски пари и може да не купува най-големите звезди, но Ливърпул има класата, тази която не се купува с пари, тази която кара милиони да пеят "You'll never walk alone". Може да има спад, но дори и при този спад, и с 10 пъти по-малко пари спечелихме това, което вие се опитвате да си купите - ШЛ.
Но аз съм спокоен - много скоро всичко ще си дойде на мястото!!!

Говориш за спад? Ама този спад продължава вече 22 години. Значи не е спад, а истинска катастрофа. Катастрофа, защото наистина Ливърпул е най-великият английски отбор. През това време какво направиха Челси, особено Манчестър Юнайтед, Арсенал, а сега и Манчестър сити? Ей в това е проблема, че Ливърпул много се отдалечи от водещите отбори. А дали Торес ще остане, или ще си ходи, това са дреболии. Да, класата не се купува с пари, тя се купува с много пари. А това за мафиотските пари е по-скоро оправдание. Понеже ние завиждаме на Челси за парите и затова ги наричаме мафиотски. Остави тая работа.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 01 фев 2011 18:09

Мафиотски,немафиотски...къде сме ние в момента и къде сте вие ;) сигурен съм,че ако тези мафиотски пари бяха във вашия клуб,никой фен на Ливърпул нямаше да има нищо напротив.Да не говорим,че Абрамович искаше първо да купи Ливърпул,ама не му го дадоха и тогава купи Челси ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 01 фев 2011 18:15

На целия ни спад има 1 отговор Хикс и Жилет ето това са хората. И ако Ливърпул имаха собственик като Абрамович може ли да си представиш дали щяха да имат конкуренция англия щеше да е по зле и от Испания в момента. Все пак се надявам Пул да се върнат там където са били. Знаете ли че всички ги е било страх да се изправят срещу тях е стах ги е и сега но просто нашия страх е по голям и за момента само трябва да се спасим от съдбата на Лиидс спасим ли се от това. Всичко си идва на мястото и тогава всички английски отбори няма смисъл да играят не че нещо против но тогава Английската Виша Лига ще бъде на последно място по интерес а в евро турнирите всички ще треперят. Ндявам се това да е скоро знам че един ден ще се случи впрс е кога. А Торес тогава ще разбере какво е изгубил още в Неделя ще разбере какво губи. Феновете на всеки 1 отбор са наполовина от нашия 1 фен. YNWA

Върни се в “Ливърпул”