TEDIMAR99 написа:
![]()
![]()
10 пъти го предпочитам нашето момче пред нулевия Сисоко!!!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
TEDIMAR99 написа:
![]()
![]()
Alonso_Massa написа:TEDIMAR99 написа:
![]()
![]()
Avrameca написа:Сега не трябва да летим в облаците , ТОП4 си остава главната цел.
Alonso_Massa написа:Avrameca написа:Сега не трябва да летим в облаците , ТОП4 си остава главната цел.
Подкрепям!!! След един хубав мач пак за титла почанаха да говорят някои, а ако паднем от Челси или Сити пак ще поставят топ4 под въпрос. Ама какво да се прави? Такива са.На двата различни полюса са през седмица.
TEDIMAR99 написа:Alonso_Massa написа:TEDIMAR99 написа:
![]()
![]()
Голям гол вкара,а и направи супер мач!![]()
HoUs4oOL написа:Alonso_Massa написа:Avrameca написа:Сега не трябва да летим в облаците , ТОП4 си остава главната цел.
Подкрепям!!! След един хубав мач пак за титла почанаха да говорят някои, а ако паднем от Челси или Сити пак ще поставят топ4 под въпрос. Ама какво да се прави? Такива са.На двата различни полюса са през седмица.
За титла може да мечтаем след като видим къде ще сме януари месец и какви трансфери ще се направят.
ralka_levskarka написа:Някой може ли да каже миналата година по това време на кое място бяхме и с колко точки. Отбора има прекрасен прогрес. И да, нека реалната цел е ТОП4, а за друго- ще се види. И равен срещу Сити на Етихад ще е успех.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
KingKenny написа:ralka_levskarka написа:Някой може ли да каже миналата година по това време на кое място бяхме и с колко точки. Отбора има прекрасен прогрес. И да, нека реалната цел е ТОП4, а за друго- ще се види. И равен срещу Сити на Етихад ще е успех.
Много правилно. Точката на Етихад ще е успех !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта