Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 11 юли 2014 17:59

9lives написа:
Barcelona have agreed a fee with Liverpool for Luis Suarez, which Sky Sports News understands is £64.3million.

Не е истина това ;) 75милиона паунда е сумата :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 юли 2014 17:59

Илиянски, сега разбра ли защо Су няма да се превърне в легенда!? ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 юли 2014 18:00

9lives написа:
Barcelona have agreed a fee with Liverpool for Luis Suarez, which Sky Sports News understands is £64.3million.

Това едва ли учудва някой.
Реално сме го дали с поне 10 милиона паунда по-евтино.

Гил,наистина пишеха 75 милиона паунда,но сега и те го промениха.

http://www1.skysports.com/football/news ... uis-suarez
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 11 юли 2014 18:00

Попаднах на едно доста интересно мнение за Суарес, мисля, че е достойно да приключим с темата за него по подобен начин:

Суарес е един от най-добрите футболисти, които съм имал честта да гледам, към който имам почти нулево уважение. През цялото време на практика е гледал на Ливърпул като на тим, който може да изиграе ролята на трамплин към любимата му Испания. И това е неприемливо за човек, израснал с Джон Барнс, Питър Пиърдсли и Кенет Даглиш като играещ мениджър. Не ни заслужава по никакъв начин.

Миналото лято мечтата му беше Реал Мадрид, като видя, че няма да стане се молеше за трансфер в Арсенал, защото нали трябвало да играе в ШЛ, сега пък мечтата му била да играе в Барселона... Мнението по-горе според мен ясно изразява цялата кариера на Суарес в Ливърпул като цяло. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 11 юли 2014 18:03

9lives написа:

Точно това щях да постна дано не са разбрали правилно, защото това ще е подарък и мангасарите от Барса пак ще са смъкнали цената с много ....... Но за мен циганите не са успяли да я смъкнат !!!

Иначе KOPScousers не се знае дали сме бъкани с пари, защото с трансферите на Маркович и Ориги ще изхарчим около 70 милиона паунда което са парите получени от Суарес ако за 70-75 милиона паунда, а не както казват Скай Спорт 64.3 милиона паунда..... И след това ще видим колко пари ще дадът собствениците за трансфери, защото ако те след това дадът само 50 милиона паунда няма да имаме пари за звезден трансфер, а ще имаме пари колкото да купим Ловрен, Морено и един нападател за около 20 милиона и то след като продадем още 1-2 ненужни ;) Ще видим какво ще стане, но за мен останалите трансфери ще бъдат Ориги, Маркович, Ловрен, Морено, Балотели/Бони/или някоя изненада, евтин вратар и накрая като бонус(казвам бонус, защото не знам дали ще има подобен трансфер) десен бек или разиграващ халф.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 11 юли 2014 18:17

KOPScousers написа:Миналото лято мечтата му беше Реал Мадрид, като видя, че няма да стане се молеше за трансфер в Арсенал, защото нали трябвало да играе в ШЛ, сега пък мечтата му била да играе в Барселона... Мнението по-горе според мен ясно изразява цялата кариера на Суарес в Ливърпул като цяло. :)

Мечтата не му е да играе за Барселона, а по скоро беше казал че такава е мечтата на семейството му, защото жена му е от град близко до Барселона, а и майка й живее там. До сега не съм видял да казва, че мечтата му е да играе за този клуб, а казваше че е мечта за него да играе в Испания. Ако Реал Мадрид се бяха впуснали в борбата за подписа му съм сигурен на 100% че щеше да предпочете тях за сметка на Барселона. Понеже станаха тези скандали Реал явно дръпнаха ръчната, а Барселона се възползваха от това плюс че семейството му мътеше главата да подпише в Барселона при тези обстоятелства :)

john barnes

Мнениеот john barnes » 11 юли 2014 18:19

аз ви казах-марко ройс е човека за нас.колкото до суарес-това е поредния мангал,който се изплю по реномето на клуба,а вие му се кланяте и благодарите.ама какво ли да очаквам от един зъбат латинос?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 юли 2014 18:23

JimBeam написа:
KOPScousers написа:Миналото лято мечтата му беше Реал Мадрид, като видя, че няма да стане се молеше за трансфер в Арсенал, защото нали трябвало да играе в ШЛ, сега пък мечтата му била да играе в Барселона... Мнението по-горе според мен ясно изразява цялата кариера на Суарес в Ливърпул като цяло. :)

Мечтата не му е да играе за Барселона, а по скоро беше казал че такава е мечтата на семейството му, защото жена му е от град близко до Барселона, а и майка й живее там. До сега не съм видял да казва, че мечтата му е да играе за този клуб, а казваше че е мечта за него да играе в Испания. Ако Реал Мадрид се бяха впуснали в борбата за подписа му съм сигурен на 100% че щеше да предпочете тях за сметка на Барселона. Понеже станаха тези скандали Реал явно дръпнаха ръчната, а Барселона се възползваха от това плюс че семейството му мътеше главата да подпише в Барселона при тези обстоятелства :)

Един път и ти да си прав ;) Но за другото не си ! Ако беше следил трансфера щеше да знаеш , че принципни е бил договорен още миналият ноември по думите на Оскар Табарес. Просто Ливърпул се опитаха да го спрат след прекрасният сезон който направи. Има и друго - малцина футболисти са прокопсали когато слушали жена си щом става въпрос за трансфери и отбори ;) Ще видим как ще се намести Суарез между Меси и Неймар ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 11 юли 2014 18:31

И защо трябва да вярваме на човек като Оскар Табарес, който казва че Суарес е ухапал нарочно играча на Италия, защото се бил разстроил от пропадането на някаква сделка? Това е просто несериозно и не знам защо се връзваш на тази пенсия, който си търси оправдания наляво и надясно за отпадането на Уругвай. Бил му казал, че се били разбрали още ноември месец това са пълни глупости и дори да е вярно то Суарес няма никакво право да го споделя това още повече с треньора на Уругвай, който е далеч от тези неща.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 юли 2014 18:50

Reus furious at Barcelona's Suarez move

Borussia Dortmund forward Marco Reus is furious that Barcelona have moved for Luis Suarez. The striker was confident of a move to Camp Nou which looks unlikely now the Uruguay international is set to sign.
Source: Daily Express

Това е човека за мен

Върни се в “Ливърпул”