we are the champions написа:Стига с тоя Ориги.. Лукаку е същите пари + ,че има опит в ВЛ !
Първо Ориги е на 99 % в Ливърпул и няма как да казваш стига
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
we are the champions написа:Стига с тоя Ориги.. Лукаку е същите пари + ,че има опит в ВЛ !
mitko9311 написа:iliev72 написа:mitko9311 написа:Честит трансфер на Барса ...... Успех му пожелавам на Луис поне излезна и каза като мъж какво му е била мечтата и защо отива там![]()
Аз ще бъда оптимист и ще чакам да обявим сделки с тези футболисти Маркович, Ориги, Морено, Ловрен, Ауриер и Балотели пък после ще видим как ще се усети липсата на СуаресЖалко, че не можем да намалим 8-9 годинки на Джерард и да поведе сегашния отбор в повечко сезони
Отново са объркали валутата75 млн паунда
Не мисля ,че Балотели ще се справи със задача дори да бъде на нивото на Стърижд - да не говорим за Суарез. Ще видим какво ще измисли комитета
Лукаку би свършил работа , но дали така мисли БР ?!
Да видях в Спортал, че я пише 75 милиона паунда и се радвам поне добри пари са взети ......
boabbb написа:88 милионаВзехте максимума, следва по-трудното - реинвестирането
За мен взимането на Балотели би било грешка, Тевез - също
Виж Бони, за мен не е никак лош играч, странни са ми негативните ви реакции. А за лигльото Балотели сте навити
Програма максимум за нападател - ЛУКАКУ
Това е играчът, който трябва да вземете, за да позапълните празнината
iliev72 написа:boabbb написа:88 милионаВзехте максимума, следва по-трудното - реинвестирането
Виж Бони, за мен не е никак лош играч, странни са ми негативните ви реакции. А за лигльото Балотели сте навити
Не позна 94млн евро Боби стига се излага 75 млн паунда е клаузата ! Гледай какво ще го правите Санчез , че гледам още от сега нещо бълнува за титли и купи
boabbb написа:iliev72 написа:boabbb написа:88 милионаВзехте максимума, следва по-трудното - реинвестирането
Не позна 94млн евро Боби стига се излага 75 млн паунда е клаузата ! Гледай какво ще го правите Санчез , че гледам още от сега нещо бълнува за титли и купи
Да, наистина са 94ОК, пак добре. Ти недей така да се ежиш, че сега не знам какви ще ги вършите, а от друга страна Санчес си е прав - с него имаме по-голям шанс
А оптимизмът е добро качество
iliev72 написа:boabbb написа:iliev72 написа:boabbb написа:88 милионаВзехте максимума, следва по-трудното - реинвестирането
Да, наистина са 94ОК, пак добре. Ти недей така да се ежиш, че сега не знам какви ще ги вършите, а от друга страна Санчес си е прав - с него имаме по-голям шанс А оптимизмът е добро качество
Така разправяхте и когато взехте немчето , но нещо не се получи миналият сезон. Успокойте го та после да няма сълзи , че няма нищо
Gil-galad написа:Има слухове, че все пак от клуба работят усилено по това да привлекат някое голямо име, като настроенията са, че дори са готови да счупят трансферния рекорд.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта