kileto написа:Колега не ме разбра,ядосвам се на онова сухото американче.БР какво ,човека пазари колкото са му възможностите, тия скруч чакат само как да им паднат някакви немъчени за тях парички и са доволни.Феновете ,Те бедните да го ду..т.Аз не се съмнявам, че пак ще направим звезда за 50/70 млн.И другия въпрос който ме вълнува,нали се сещаш през зимата ли кога беше(не си спомням вече)за около седмица се говореше как ще правят ремонт на стадиона,нещо да си чул през последните 2 месеца мисля ,че не.Но те как ще извадят пари те само могат да хвърлят прах в очите на феновете.Свикнали са да си вземат печалбата и да не вложат нищо.Не искат да използват инерцията от миналия сезон ето това ме дразни,не толкова какви са футболистите.Нали знаеш от къде се вмирисва рибата.Alonso_Massa написа:Ама вие не разбрахте ли, че пълно надграждане ще има до година ако пак се класираме в ШЛ и минем групите? Играчите искат да се уверят, че ще затвърдим доброто представяне преди да започнат да идват в отбора. Ето ви го пресния пример със Санчез. Аз съм сигурен, че ако това ни беше втори силен сезон щеше да избере нас. За сега нещата са що годе добре според мен. Имаме три трансфера - Ламбърт (третия нападател, който е по-тежък от какъвто имаме нужда срещу по-затворени отбори), Джан (млад играч с потенциал взет на мястото на изчерпания Лукас) и Лалана (взет за повече опции в предни позиции). Сега очакваме Маркович (играч, който ще добави още една опция в атака и да не забравяме, че е млад и перспективен), Ловрен (партньор на Сако, от който имаме крещяща нужда) и Морено (този така нужен ляв бек, пост, който така и не беше оправен през годините, но сега имаме възможност да вземем добър, млад ляв бек и в същото време да се отървем от един ненужен играч (Апсас) - с един удар два заека). Сигурен съм че ще се вземе още един нападател за заместник на Суарез. Бони явно няма да е , което е добре. Балотели е вариант. Лукаку също. На пазара е и Хунтелаар, а Дрогба е свободен агент. Тевес също не е лош вариант. Джеко също би напуснал Сити ако му предложим добра заплата и титулярно място. Варианти има много и за сега вървим горе долу добре. Нека не забравяме, че още не са минали и 25% от прозореца.
Ясно бе колега, ама нека не забравяме защо не отидохме в някоя долна дивизия. Нека не забравяме кой даде 300 милиона на куп само и само Ливърпул да може да остане във ВЛ. Стадиона ще бъде разширен тук не трябва да се притесняваш. Вече има проекти и са изкупени частните собствености в близост до стадиона, които биха пречили за разширяването му. Нека не забравяме, че дадоха 120 милиона на Кени, а ако драснем и чертата ще видим, че вече и Брендо е консумирал подобна сума. Нека не забравяме кой задържа Суарез миналата година. Да има какво да се желае, но според мен трябва да сме изключително благодарни на собствениците за това, което свършиха.