Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Mighty Reds » 02 авг 2011 14:38

Доколкото съм чел, Мата има клауза за освобождаване 30 млн евро, а подхвърлените в пространството слухове визириха около 17 млн паунда, което в никакъв случай не е равно на исканите от "прилепите" кинти.
Арсенал също стигнаха около 20-на млн пандурки, но и т'ва май е далеч от клаузата.
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 02 авг 2011 15:30

Mighty Reds написа:Доколкото съм чел, Мата има клауза за освобождаване 30 млн евро, а подхвърлените в пространството слухове визириха около 17 млн паунда, което в никакъв случай не е равно на исканите от "прилепите" кинти.
Арсенал също стигнаха около 20-на млн пандурки, но и т'ва май е далеч от клаузата.

Мата имаше такава клауза миналото лято,но си преподписа договора около есента-зимата на миналата година с далеч по-висока клауза(колко точно нямам спомен).
Което естествено не пречи Валенсия да тръгнат да продават на по-ниска цена.Все пак си имат финансови проблеми.
Като цяло според мен Мата на този етап изобщо не ни трябва.Има други места където са доста по-належащи.

Gil-galad написа:Слухове, че Ливърпул са близо за постигане на сделка за Хосе Енрике на стойност 6 милиона паунда :)

Според Бен Смит(Таймс) това не е вярно.

john barnes

Мнениеот john barnes » 02 авг 2011 16:44

wolf написа:Какъв ти е проблема на теб? В момента не можем да привлечем играчи от най-висок калибър и това е ясно. Явно ще се залага на британски играчи за в бъдеще, плюс техничари от Европа/Южна Америка. Вземи свикни най-накрая с тая мисъл и стига плю всеки който дръзне да ти каже обратното.

проблема ми е,че 21 години все едни и същи грешки гледам на трансферния пазар...вие обаче упорито си мислите,че щом Кени е начело и всичко ще тръгне по мед и масло...не се заблуждавайте,за момента единствено можем да се борим с арсенал за 4-тото място,и то при положение,че дадат фабрегас и насри и не им купят заместници...за сити,мангала и челси не говоря,те си имат готови и балансирани отбори.то трябва да си сляп или заблуден,че да не го видиш това! целта ни е топ 4,ако не се класираме,кво правим със тия скъпи британци? ако Кени реши да замине,кво правим? монетата има и друга страна,недейте го забравя...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 02 авг 2011 17:37

john barnes написа:
wolf написа:Какъв ти е проблема на теб? В момента не можем да привлечем играчи от най-висок калибър и това е ясно. Явно ще се залага на британски играчи за в бъдеще, плюс техничари от Европа/Южна Америка. Вземи свикни най-накрая с тая мисъл и стига плю всеки който дръзне да ти каже обратното.

проблема ми е,че 21 години все едни и същи грешки гледам на трансферния пазар...вие обаче упорито си мислите,че щом Кени е начело и всичко ще тръгне по мед и масло...не се заблуждавайте,за момента единствено можем да се борим с арсенал за 4-тото място,и то при положение,че дадат фабрегас и насри и не им купят заместници...за сити,мангала и челси не говоря,те си имат готови и балансирани отбори.то трябва да си сляп или заблуден,че да не го видиш това! целта ни е топ 4,ако не се класираме,кво правим със тия скъпи британци? ако Кени реши да замине,кво правим? монетата има и друга страна,недейте го забравя...

Този път донякъде го подкрепям ;) Но дори и с тези покупки които направихме, наистина не можем да се борим за титлата. За мен всичко над трето-четвърто място ще е грандиозен успех, макар че Суарес е на друго мнение ;)

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 02 авг 2011 17:54

Виаш Боаш казва, че сме претенденти за титлата. САФ също смята, че ще сме им основен конкурент. Всичките ни играчи вярват това. Но ние, разбираш ли, се молим да станем четвърти.... :roll:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 02 авг 2011 18:14

LFC1892 написа:Виаш Боаш казва, че сме претенденти за титлата. САФ също смята, че ще сме им основен конкурент. Всичките ни играчи вярват това. Но ние, разбираш ли, се молим да станем четвърти.... :roll:

Братле, нещата не са чак толкова розови, колкото изглеждат. Трудно ще е с тези играчи в защита. Доста пробойни има в защитата ни, Керъл го чакаме да се разиграе, Даунинг може би най-бързо от всички ще свикне с отбора, но за останалите ще им трябва малко повече време да направят нужния синхрон и сработване. А и Хенри казва: Целта ни е Топ 4 :)

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 02 авг 2011 18:26

Liverpool forever_95 написа:
LFC1892 написа:Виаш Боаш казва, че сме претенденти за титлата. САФ също смята, че ще сме им основен конкурент. Всичките ни играчи вярват това. Но ние, разбираш ли, се молим да станем четвърти.... :roll:

Братле, нещата не са чак толкова розови, колкото изглеждат. Трудно ще е с тези играчи в защита. Доста пробойни има в защитата ни, Керъл го чакаме да се разиграе, Даунинг може би най-бързо от всички ще свикне с отбора, но за останалите ще им трябва малко повече време да направят нужния синхрон и сработване. А и Хенри казва: Целта ни е Топ 4 :)

Хенри го казва за заблуда на противниците. :) Ами то според мен беше идейно да се сработят новите в контролите, ама тея контроли ги използвахе да се уверим, че плявата си е плява. Но дано КК знае какво прави. Факт е, че под негово ръководство спечелихме толкова точки с играчи, които бяха наресени от Ходжсън и Рафа. Сега той си прави селекцията, взе едни от първите си избори, така че следва да постигне повече, отколкото през предния сезон. Не ми се търси да видя колко точки сме взели под ръководстово на КК и за колко мача, т.е. колко точки средно на мач, но ако подобрим дори с малко този коеф. смятам, че е напълно възможно да се борим за титлата.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 02 авг 2011 18:29

От твоята клавиатура в Божиите уши брат ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 авг 2011 18:33

Тия всички балансирани отборчета ги бихме през полусезона хем бяхме с повечето резерви кво ми ги хвалите..а сега ако оправим защитата и добавим още един свеж офанзивен футболист , според мен ще изглеждаме по добре и от тогава .В мачовете срещу тях явно Далглиш знае как да мотивира отбора ,но срещу по малките отбори издишаме особено като гости ,ако и това се промени ,мисля че ни чакат добри дни..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 02 авг 2011 18:42

Liverpool forever_95 написа:От твоята клавиатура в Божиите уши брат ;)

Ами да бъдем оптимисти. Какво друго ни остава? :)

Върни се в “Ливърпул”