LFC1892 написа:realist написа:На първо място Наглия трябва да бъде заменен. С когото и да било, просто по-зле не може да бъде.
Много бързо забравяте. А при Ходжсън по-добре ли беше?
Може да викнем Гонзо за наставник и Сашко Томов за президент

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
LFC1892 написа:realist написа:На първо място Наглия трябва да бъде заменен. С когото и да било, просто по-зле не може да бъде.
Много бързо забравяте. А при Ходжсън по-добре ли беше?
suareshampion написа:http://www.novsport.com/news174685_1.html#comments
Всеки ден ако трябва ще публикувам смешните изказвания на този човек. Как може да каже ,че е доволен от играта на Керъл ??? За какво говорим ? Това е лудост !
suareshampion написа:Tоя човек ся пък напада играчите си .Ми нали ти ги доведе бе нещастник,нали ти ги тренираш всеки ден ,нали ти им казваш как да играят .Майка ти ни еба тоя нагъл мъж и не пада по гръб ейй..не признава вината си,наистина е голям наглец.
dsadsadasdasdasd написа:Само искам да ви задам един въпрос. Добре Кени не става да се маха ами какво ще кажете тогава за Стивън Джерард? Той по-добре ли се справя играе ужасяващо, вчера не направи един качествен пас това означава ли, че вече и на него му е време да се маха и да бъде уволнен. Тука отново пишете Даунинг, Хендерсън и Керъл та Даунинг игра на практика един мач в който всеки се беше отказал Хендерсън беше единствения в отбора който поне бягаше, а Керъл беше човека, който създаде всичките добри положения. Та нали вие искахте преди месеци да играят МАКСИ и БЕЛАМИ е играха видяхме го Макси какво може сега и него ли ще вземете да псувате. Само да ви кажа аз не подкрепям играчите на отбора, защото според мен са играли добре в даден мач, а ги подкрепям, защото знам, че имат качества, които ако им се даде шанс може да демонстрират, същото се отнася и за тренерите. Подкрепях както Бенитес така и Ходжсън така и всеки един човек свързан с Ливърпул, не защото играе съвършено, а защото вярвам в него и щом носи емблемата на отбора все някой ден ще покаже това което може на МАКС. И погледнето го от друга страна представете си, че всички свързани с табелката Ливърпул са нещо като ваши синове. Ако един ден сина ви направи грешка това означава ли, че ще се отречете от него? Просто ми домъчня да се стига до теми Рафа или Кени (и то не за друго, а да можело да няма СПАМ във всяка една тема) тука явно има хора които по цял ден няма какво да правят и търсят да се заядат с някой или да псуват ами псувайте си във вас колкото исате БЕ това е форум и ако съм на админите един няма да пише тук. Не може да наричате хора на много по-високо ниво от вас и хора много по заможни, а и възрастни от вас това си е за чист БАН
dsadsadasdasdasd написа:Хлапак отивай си цокай млекцето и не питай кой ми е помагал да го пиша обади ми се Кени и ми каза смири всички смешници, които пишат глупости и аз изпълнявам доволен ли си ?
liverpool96 написа:dsadsadasdasdasd написа:Хлапак отивай си цокай млекцето и не питай кой ми е помагал да го пиша обади ми се Кени и ми каза смири всички смешници, които пишат глупости и аз изпълнявам доволен ли си ?
Бойко бе, ти ли си?
dsadsadasdasdasd написа:liverpool96 написа:dsadsadasdasdasd написа:Хлапак отивай си цокай млекцето и не питай кой ми е помагал да го пиша обади ми се Кени и ми каза смири всички смешници, които пишат глупости и аз изпълнявам доволен ли си ?
Бойко бе, ти ли си?
Не Плевналиев съм а Бойко ми казва кво да пиша![]()
![]()
![]()
:p
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта