Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
john barnes написа:Dzheff написа:john barnes написа:извод-загубихме поредните 2 точки като домакини...все повече се отдалечаваме от топ 4.ако вие се радвате на равния,аз не....данчо и стю трагични,ние със 9 човека е цяло чудо,че не паднахме.ама нали сияйиния си знаел....
сгънахме отбора победил МЮ като гост с 1-6. останалите резултати на Сити от началото на сезона предполагам също ги знаеш... Е какво, да плачем ли след този мач
ами затуй сме на туй дередже...щом скачате и се радвате на равен като домакин срещу световно неизвестния ман.сити....това означава само едно-нямате манталитет на победители и шампиони,също като играчите които играят в момента в отбора!
suareshampion написа:точно така ! кви са тия смешници сити бе момчета ? ние сме ЛИВЪРПУЛ бе ей ,трябва да мачкаме всичко и всички ! никога преди тая година не бях влизал във форуми и никога не съм си представял ,че феновете на този ВЕЛИК отбор разсъждават и мислят по този примирен и посредствен начин ! май само ние двамата имаме шампионско мислене и манталитет и нямаме търпението ,което имат всички тук ..и за това сме такива максималисти и критични към неуспехите ! може би защото май само ние двамата сме виждали отбора шампион ,как мислиш ? четете повече история момчета ,на този отбор преди ако някой му вземеше точка се считаше за геройство ! за мен равен срещу манчестър сити у дома е неуспех ,който за пореден път ,въпреки налятите милиони ни отдалечава от така мечтаната от 21 години титла ! да не говорим ,че рискуваме да останем и извън топ 4 ..с оглед голямата конкуренция и да претърпим поредния голям срам !
suareshampion написа:точно така ! кви са тия смешници сити бе момчета ? ние сме ЛИВЪРПУЛ бе ей ,трябва да мачкаме всичко и всички ! никога преди тая година не бях влизал във форуми и никога не съм си представял ,че феновете на този ВЕЛИК отбор разсъждават и мислят по този примирен и посредствен начин ! май само ние двамата имаме шампионско мислене и манталитет и нямаме търпението ,което имат всички тук ..и за това сме такива максималисти и критични към неуспехите ! може би защото май само ние двамата сме виждали отбора шампион ,как мислиш ? четете повече история момчета ,на този отбор преди ако някой му вземеше точка се считаше за геройство ! за мен равен срещу манчестър сити у дома е неуспех ,който за пореден път ,въпреки налятите милиони ни отдалечава от така мечтаната от 21 години титла ! да не говорим ,че рискуваме да останем и извън топ 4 ..с оглед голямата конкуренция и да претърпим поредния голям срам !
suareshampion написа:john barnes написа:Dzheff написа:сгънахме отбора победил МЮ като гост с 1-6. останалите резултати на Сити от началото на сезона предполагам също ги знаеш... Е какво, да плачем ли след този мач
ами затуй сме на туй дередже...щом скачате и се радвате на равен като домакин срещу световно неизвестния ман.сити....това означава само едно-нямате манталитет на победители и шампиони,също като играчите които играят в момента в отбора!
точно така ! кви са тия смешници сити бе момчета ? ние сме ЛИВЪРПУЛ бе ей ,трябва да мачкаме всичко и всички ! никога преди тая година не бях влизал във форуми и никога не съм си представял ,че феновете на този ВЕЛИК отбор разсъждават и мислят по този примирен и посредствен начин ! май само ние двамата имаме шампионско мислене и манталитет и нямаме търпението ,което имат всички тук ..и за това сме такива максималисти и критични към неуспехите ! може би защото май само ние двамата сме виждали отбора шампион ,как мислиш ? четете повече история момчета ,на този отбор преди ако някой му вземеше точка се считаше за геройство ! за мен равен срещу манчестър сити у дома е неуспех ,който за пореден път ,въпреки налятите милиони ни отдалечава от така мечтаната от 21 години титла ! да не говорим ,че рискуваме да останем и извън топ 4 ..с оглед голямата конкуренция и да претърпим поредния голям срам !
Liverpool forever_95 написа:fearbless написа:Няма как да не те интересува,защото го правим срещу лидера,а нито Тотнъм,нито Юнайтед са го правили. Ливърпул играе добър футбол,създава положения проблема е,че вкарва малка част от тях. По зле щеше да е,ако нямахме никакви положения т.е. не създавахме такива,а ние създаваме доста просто липсва в момента човека който да реализира положенията,но знам,че Далглиш ще го намери. Преди защитата ни беше много по-зле,но сега се справя доста по-добре и това е напредък. Адам и Лукас също се справят добре в центъра на терена. КОгато се възстанови Джерард ще стане още по-интересно. Но да псувате мениджъра,който е една от най-големите легенди на клуба е направо е лудост не знам как да го опиша просто..
Да, хубаво е да играем красив футбол, ама нека и да печелим точки...това нещо обаче не става. Щом се кефиш на случващото се в Ливърпул, кефи се...предпочитам по затворена и грозна игра и победа с 1:0, отколкото зрелищна игра и Х-сове. Изобщо не ми пука, че играем добре, след като губим постоянно точки. Това не означава пък, че искам да играем зле, но не ми пука дали сме им създали 20 положения и сме владеели топката 80% от времето, след като стигаме до равен само. Така беше и срещу Юнайтед, срещу Норич, срещу Суонзи и всички казват, просто е въпрос на време...е добре де, то мина 1/3 от сезона, достатъчно време мина, а ние изгубихме прекалено много точки. Трябва ни изявен гол-майстор. Похарчихме 120 милиона зимата и лятото, и сме горе-долу на дереджето от миналата година, а и сме много ялови отпред. И защо сме ялови, след като имахме на разположение 120 милиона ?!? Ами питай Далглиш защо така профука парите. После ми го Боготвори...с тези пари можехме да имаме къде къде по-добри играчи.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Hakercheto написа:Поне хубавата новина е че тъй като Керъл игра само 10 мин вчера,утре вероятно ще играе пълен мач,което е голям бонус за нас
Потребители, разглеждащи този форум: wolf и 10 госта