Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: За лоялността, любовта и обещанията...
Не е нито първия, нито последния който си тръгва от Анфийлд - и по-добри футболисти сме прежалили. Иначе за мен трансфера е перфектен - 50 милиона за играч, който половин сезон е контузен, а в половината от мачовете които играе нищо не прави. Само сега като не играе срещу Челси не знам срещу кой отбор ще вкарва 

MaCuMo написа:Теб те питам за Н-ти път, какви трофеи ще печели с вас?
Няма смисъл да влизаме в предаването на бате Енчо.Няма смисъл да си говорим какво ще стане.Едва ли някой тук е с качествата на баба Ванга.
styopa написа:Добре,каква е логиката лятото да остава?Каква е логиката в началото на януари да обяснява колко е отдаден на клуба,а няколко дни преди края на трансферния прозорец да иска да се маха?Честно казано аз за себе си нямам отговор.Аз и в предните теми си казах мнението.Не ме е яд че се е махнал.Яд ме е начина и времето по който го направи.
+1 За начина по който го направи ме боли. За лъжите. Ако се беше махнал лятото нямаше да има лошо отношение към себе си! Но той си избра пътя на Оуен. Да му е честит!!

Ама не можете ли да разберете, че и за двата клуба този трансфер е по-добър.
На Челси им трябва нападател с права за ШЛ - някой може ли да се сети някой от тази класа с подобни права?
Суарес пък има права за ЛЕ ама струва пари ... откъде да вземе пари Ливърпул за него и за обновяване на състава и това прословуто "британизиране" дето се очертава .... естествено - от някой,който струва много.
Явно на Далглиш не му е много до Торес ... следователно .... всички имат далавера.
Торес също - защото освен парите - може и да вземе трофей докато е в активна възраст ...
И не знам защо феновете на Ливърпул трабва да мразят Торес ... той беше един от най-преданите и ако не беше Далглиш предполагам,че щеше да остане ... Не им пожелавам да намразват и Далглиш .... но и това време ще дойде ...
На Челси им трябва нападател с права за ШЛ - някой може ли да се сети някой от тази класа с подобни права?
Суарес пък има права за ЛЕ ама струва пари ... откъде да вземе пари Ливърпул за него и за обновяване на състава и това прословуто "британизиране" дето се очертава .... естествено - от някой,който струва много.
Явно на Далглиш не му е много до Торес ... следователно .... всички имат далавера.
Торес също - защото освен парите - може и да вземе трофей докато е в активна възраст ...
И не знам защо феновете на Ливърпул трабва да мразят Торес ... той беше един от най-преданите и ако не беше Далглиш предполагам,че щеше да остане ... Не им пожелавам да намразват и Далглиш .... но и това време ще дойде ...
MaCuMo написа: Но той си избра пътя на Оуен. Да му е честит!!
А нали знаеш до сега нито един предател не е направил нещо съществено в кариерата си.

Губещия в цялата ситуация си е самия футболист.От бъдещата легенда се превърна в добрия играч от отбора на Лапард,Тери и Дрогба.
alcho написа:Суарес пък има права за ЛЕ ама струва пари ... откъде да вземе пари Ливърпул за него и за обновяване на състава
Глупости.Суарез е привлечен преди Торес да подаде молба за трансфер.

Последна промяна от styopa на 01 фев 2011 17:02, променено общо 1 път.
- JackPackage
- Контакти:
styopa написа:MaCuMo написа: Но той си избра пътя на Оуен. Да му е честит!!
А нали знаеш до сега нито един предател не е направил нещо съществено в кариерата си.![]()
Губещия в цялата ситуация си е самия футболист.От бъдещата легенда се превърна в добрия играч от отбора на Лапард,Тери и Дрогба.alcho написа:Суарес пък има права за ЛЕ ама струва пари ... откъде да вземе пари Ливърпул за него и за обновяване на състава
Глупости.Суарез е привлечен преди Торес да подаде молба за трансфер.
Торес казва днес че Челси и Пуул са обсъждали трансфера му 2 седмици, финализирането на трансфера на Суарез е след това (някъде съвпадна с искането за трансфер на Фернандо)...
Дали Пуул не са смятали още преди седмица-две ?!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- Mighty Reds
- Контакти:
Точно по темата, противоречив, но пък лоялен футболист, за който все още ме е яд :
He Tweeted the following on @RyanBabel on Monday night:
"There is no other club then Liverpool with the anthem " YNWA " !!! #Beautiful
"But hey I'm gonna dedicate a few tweets to some lfc fans.
"Wanna thank ALL of you fans but the ones in particular who believed in me and supported me all those years.
"Its definitely a shame it didn't worked out for me and the club, but that's how it is sometimes.
"I was blessed to work with one of the greatest football players and I learned a lot
"I learn to love the lfc way, the city, the people and I made lots of friends in Liverpool
"I wanna wish Liverpool all the luck and I hope they will end in top 4 where they belong
"And thanks for still following me on here .. #YNWA"
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
Bill Shankly
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]
alcho написа:Ама не можете ли да разберете, че и за двата клуба този трансфер е по-добър.
Ама идея си нямаш от нищо в Ливърпул нали!!!

JackPackage написа:Торес казва днес че Челси и Пуул са обсъждали трансфера му 2 седмици, финализирането на трансфера на Суарез е след това (някъде съвпадна с искането за трансфер на Фернандо)...
Дали Пуул не са смятали още преди седмица-две ?!
А знаеш ли със Суарез откога преговаряме??? Нямат нищо общо двата трансфера, ако имаха нямаше да вземем Каръл на пожар!!!

Много ми е смешен този плач по Фернандо Торес
На мен Ливърпул са ми много симпатични, от английските отбори винаги съм подкрепял само тях. Обаче това оплакване вече минава всякакви граници. Първо, кой е Фернандо Торес? Един страхотен футболист от Испания, който дойде в Ливърпул с надеждата, че отборът ще печели трофеи. Е, добре, след като предишното ръководство се омаза до ушите в политиката си и напрактика провали отбора, какво трябва да направи Торес? Да седи до пенсия на Анфийлд? Всеки един от вас, които тук редите сълзи и сополи, варите кокали за "митичния Анфийлд", "великия Коп" и т.н, бихте направили същото, ако бяхте на неговото място. В момента Челси е по-добър отбор - с повече звезди, с повече шансове за трофеи, с по-големи заплати. И най-важното, това е отбор, който има стратегия, има визия за бъдещето. Торес е един страхотен футболист, но отборът на сърцето му е Атлетико Мадрид, нито Ливърпул, нито Челси.

Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание