slash1912 написа:realist написа:slash1912 написа:realist написа:Това са пълни глупостиНякой може ли да ми обърне тия похарчени пари в играчи, че нещо не се сещам
Излиза, че за периода сме пръснали около 260-270 млн. евро за играчи
При положение, че Торес го взехме за 30 и счупихме всички клубни рекорди. И кои играчи взехме за тези пари?
Човека ти отговори вместо мен с факти, което ти просто няма с какво да оборишАбсолютно вреден си за този форум и като цяло си антифен-при победи ръсиш критики,а при друг резултат гониш треньор и футболисти.
Да се върнем на "изсипаните с чувал пари"Клоп тия пари си ги заработи с добрите игри,класирането първо в ШЛ,а после на финал,както и с продажбата на футболисти,вдигнали цената си и предизвикали интерес именно заради играта си под негово ръководство.
Кажи сега кога ще напуснеш форума завинаги?
![]()
Явно и ти си станал комик, може би е заразно. Клоп си заработил парите с 2 четвърти места и финал в ШЛ, а Рафа не ги е заработил със спечелена ШЛ още в първия сезон, Суперкупа във втория, финал за ШЛ в третия, редовно участие в ШЛ и превръщането на отбора в истинско страшилище в Европа
![]()
Не ме разбирайте погрешно, не протестирам, че дават пари на Клоп, даже ако може още повече да дават, ама да ми го изкарвате, че гради отбор без пари, е смешно и несериозно. Гради отбор, ама с много, много пари. Най-скъпият вратар в света, най-скъпият защитник в света, куп класни и скъпи халфове (друг е въпроса, че не ги използва), нападатели, които макар да вдигнаха цената си, не взети без пари. Никой не знае какво би постигнал Рафа, ако имаше на разположение такъв трансферен комфорт. Знаем какво постигна без него.
Относно продадените футболисти, как точно Клоп вдигна цените на футболисти като Бентеке, Сако и т.н., на които не даде никакъв шанс? Просто изходящите трансфери от отбори в Англия са нереално високи и ние се възползвахме от това.
Рафата аз го уважавам и никога не съм му подценявал или неглижирал успехите.Само че с тоя отбор,който наистина мачкаше в Европа във ВЛ бяхме пълно капо.Хиксове вкъщи с някакви опашкари,загуби навън от същите.Студенината му и тоталната липса на харизма беше на път да изгони Джерард (който уважава повече Мауриньо отколкото Бенитез).По същата причина се махнаха Кийн и Алонсо,а трансферните му провали (Нгог,Акуилани,Риера,Бабел и още много незнайни воини)+скандала с ФА го провалиха напълно в първенството.
Не беше ли точно ти единия от тия,които най-много ревахте,когато Клоп не купуваше играчи?Не е ли малко нагло точно ти да го обвиняваш,че харчи много? И не ,не харчи,особено в сравнение с другите конкуренти (без Тотнъм,които така или иначе няма да спечелят никога нищо).
Най-големият кусур на Бенитез бе, че точно 100 мача не повтори състав. То не бяха въртележки, не беше чудо. Все си записваше нещо, все си мислеше, че тактиката е по-важна от изпълнителите. Поклон за ШЛ, но толкова.