Lubaka1892 написа:daniel875 написа:Ако Шкъртел и Хендерсън бъдат продадени, ще съм много доволен. Първият днес направи три дузпи, които за щастие не бяха видени от съдиите. Това му е всеки мач. Добре, че понякога се разминава с наказания.
За следващия сезон "Ливърпул" се нуждае от изключително класен бранител, необходим е един полузащитник от нивото на Алонсо, както и бек на мястото на Фланагън. Последният има качества, но трябва да се конкурира с по - добър от него съотборник, за да се развие.
Толкова. Титлата е почти в наши ръце.
Щеше да е хубаво "Челси" да загуби точки в Суонзи, но...
Съдията от днес няма да е благосклонен при решаващ мач с лондончани. Има го обаче този момент, че "сините" дължат услуга на "червените" от Мърсисайд.
Щях да позная прогнозата, но за щастие не стана. Не вярвах след слабото представяне миналия кръг, че ще изиграем толкова силно първо полувреме.
Най - големият ни недостатък е НЕПОСТОЯНСТВОТО. Все още не умеем да играем деветдесет минути на перфектно ниво.
Хареса ми спокойствието в играта на "Сити", въпреки че губеха с 0:2, въпреки липсата на Туре. Извадихме късмет.
Няма да е лошо да стигнем след време класата на богаташите от Манчестър, в смисъл да играем така шампионски отново, както подобава на "Ливърпул". Губим с два гола и обръщаме мачове, побеждаваме в последните минути с обрат.
Един трофей винаги дава самочувствие.
Теб само дузпи ти се привиждат! Не всяко единоборство в наказателното е дузпа! К'во искаш шпалири ли да им прави на нападателите?
Двете дузпи накрая бяха съвсем, ама съвсем чисти. При първата хванал двамата нападатели за фланелките, а при втората - хандбално изпълнение. Да го махат веднага!
Ако искаме да спечелим най - престижната купа догодина, трябва да се преосмисли бъдещето на Шкъртел. Не може така, този човек ще ни провали. Съдиите ще виждат това, което е, и ще страдаме.
Хипия или Хупия беше класа в сравнение с Шкъртел.
Победата ми радва, но и не съвсем. Трябваше след втория гол да наложим пълно превъзходство над противника, а ние позволихме да ни изравни. Не знам кой направи тази глупост, но е голяма глупост.