Фулъм - Ливърпул 12.02.2014 | 22:00 | 2-3 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Фулъм - Ливърпул 12.02.2014 | 22:00 | 2-3 FT
Ами, какво да ти кажа ... на нас ни предстоят още 2 мача в евротурнирите
, така че няма да се измориме. Контузиите са вече на лице, вчера например лично за мен най-много липсваше Рамзи и с нетърпение очаквам да се оправи. От неговата контузия насам формата ни е все надолу
За титла трябват около 85 точки, може би, така че ще е стабилно до края, вече много се сгъстихме в челото 
Леевски, оле
Каквото и да си говорим вчера показахме шампионски дух. Мача си вървеше кротичко към 2:2. Не ми хареса липсата на желание и хъс през първото полувреме. Кошмарни грешки на Туре и Миньоле. Те двамата през последния месец са на средно ниво. Тези грешки трябва да бъдат изчистени задължително. Изключителна драма и заслужена победа. Много важна в борбата за предно класиране.
Моля да не се изхвърляте за титла. Реалната цел е ТОП 4. За повече когато му дойде времето. Средата на април ще си говорим дали 19-та се превръща в наша цел през този сезон. До тогава всичко е възможно. Имаме млад и добър отбор, с две-три нови попълнения ще сме кандидат номер 1 през другата година.
П.С. Ах тези дузпи на Джерард...
Моля да не се изхвърляте за титла. Реалната цел е ТОП 4. За повече когато му дойде времето. Средата на април ще си говорим дали 19-та се превръща в наша цел през този сезон. До тогава всичко е възможно. Имаме млад и добър отбор, с две-три нови попълнения ще сме кандидат номер 1 през другата година.
П.С. Ах тези дузпи на Джерард...
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
boabbb написа:Pupper_ написа:3 от 4 загуби като гост са срещу: Арсенал, Сити и Челси! Отбора играе много добре и мястото в топ4 е все по-реално.
Шампоината е ясен:
Сити, Челси, Пулл, Арсенал
Казах
Ще ви изпреварим и то с разлика над три точки! (четири, ако Арсен съвсем не съсипе отбора!) Погледни представянето на Арсенал в последните десет сезона и ми кажи кога Венгер е успявал да държи отбора в кондиция повече от 4-5 месеца!
Супер победа! Много съм радостен, че видях този дух в отбора! Четох в доста от предишните постове призиви да не се "главозамайваме"' да не "мечтаем"
. Що бе? Дето викат мангалите, които продават гевреци лятото по плажовете "не ми се правете, че не ви се яде"
. На мен все повече ми се доближава момента, в който ще си отворим специална тема за поздравления! Искам титлата! Имам вяра, че отборът може да вземе домакински победи от Тотнъм, Сити и Челси. Рубикон ще са гостуванията на МЮ и Саутхемптън, но ако не ги загубим очаквам последното гостуване в Нюкасъл да ни направят шпалир. То е лесно да ги смятаме точките тук във форума, няма да е лесно да ги вземем, но в никакъв случай невъзможно.
Само да се опазим от контузии шансовете ни за титла са напълно реални.
Hala Madrid
- TEDIMAR99
- Контакти:
Честита победа!

[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]
gogovcite написа:Супер победа! Много съм радостен, че видях този дух в отбора! Четох в доста от предишните постове призиви да не се "главозамайваме"' да не "мечтаем". Що бе? Дето викат мангалите, които продават гевреци лятото по плажовете "не ми се правете, че не ви се яде"
. На мен все повече ми се доближава момента, в който ще си отворим специална тема за поздравления! Искам титлата! Имам вяра, че отборът може да вземе домакински победи от Тотнъм, Сити и Челси. Рубикон ще са гостуванията на МЮ и Саутхемптън, но ако не ги загубим очаквам последното гостуване в Нюкасъл да ни направят шпалир. То е лесно да ги смятаме точките тук във форума, няма да е лесно да ги вземем, но в никакъв случай невъзможно.
Предния път бяхме на 7 точки от Юнайтед и говорехме само за титла, сега сме на 4 от Челси и ни е страх да обелим дума. Не знам как става тоя номер, дано тоя път 85-6 точки да са достатъчни за титла
wolf написа:gogovcite написа:Супер победа! Много съм радостен, че видях този дух в отбора! Четох в доста от предишните постове призиви да не се "главозамайваме"' да не "мечтаем". Що бе? Дето викат мангалите, които продават гевреци лятото по плажовете "не ми се правете, че не ви се яде"
Предния път бяхме на 7 точки от Юнайтед и говорехме само за титла, сега сме на 4 от Челси и ни е страх да обелим дума. Не знам как става тоя номер, дано тоя път 85-6 точки да са достатъчни за титла
86 точки би означавало да спечелим 11 от оставащите 12 мача до края. Аз не го вярвам това. Ако някой от първите 4 в класирането успее да вземе 10 победи от оставащите 12 мача ще е шампион. Да не забравяме, че имаме да наваксваме 4 точки на Чесли (а вярвам и на Сити). Шампионът тази година ще е в дипазона 82-83 точки максимум според мен. Дано ние сме отборът спечелил 83 точки (т.е 10 победи в оставащите мачове до края или 9 победи 2-3 равенства).
Hala Madrid
gogovcite написа:wolf написа:gogovcite написа:Супер победа! Много съм радостен, че видях този дух в отбора! Четох в доста от предишните постове призиви да не се "главозамайваме"' да не "мечтаем". Що бе? Дето викат мангалите, които продават гевреци лятото по плажовете "не ми се правете, че не ви се яде"
86 точки би означавало да спечелим 11 от оставащите 12 мача до края. Аз не го вярвам това. Ако някой от първите 4 в класирането успее да вземе 10 победи от оставащите 12 мача ще е шампион. Да не забравяме, че имаме да наваксваме 4 точки на Чесли (а вярвам и на Сити). Шампионът тази година ще е в дипазона 82-83 точки максимум според мен. Дано ние сме отборът спечелил 83 точки (т.е 10 победи в оставащите мачове до края или 9 победи 2-3 равенства).
Винаги сме били царете на много силното завършване на годината, ако спрем да се дъним с малките отбори като гости съм убеден, че дори 11 от 12 е напълно постижимо. Само трябва да си повярват. Правили сме такова нещо вече. Точките на Сити и Челси ще ги наваксаме в преките двубои, на Анфийлд шансовете им клонят към нула.
Момчета, усещам как слагате тигана още преди да сте хванали рибата
Снощната победа си беше чист късмет и плод на индивидуална грешка на защитника ( Ритер ). Мача иначе си отиваше към стабилен хикс. Не трябва да позволявате на по-гърчавите отбори да изнасят играта в предни позиции и Брендо най-после да разреши на централните защитници да чистят топката при опасност 
Леевски, оле

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp