Фулъм - Ливърпул 12.02.2014 | 22:00 | 2-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Фулъм - Ливърпул 12.02.2014 | 22:00 | 2-3 FT

Мнениеот boabbb » 13 фев 2014 09:59

Ами, какво да ти кажа ... на нас ни предстоят още 2 мача в евротурнирите :lol: , така че няма да се измориме. Контузиите са вече на лице, вчера например лично за мен най-много липсваше Рамзи и с нетърпение очаквам да се оправи. От неговата контузия насам формата ни е все надолу :roll: За титла трябват около 85 точки, може би, така че ще е стабилно до края, вече много се сгъстихме в челото :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 13 фев 2014 09:59

Каквото и да си говорим вчера показахме шампионски дух. Мача си вървеше кротичко към 2:2. Не ми хареса липсата на желание и хъс през първото полувреме. Кошмарни грешки на Туре и Миньоле. Те двамата през последния месец са на средно ниво. Тези грешки трябва да бъдат изчистени задължително. Изключителна драма и заслужена победа. Много важна в борбата за предно класиране.
Моля да не се изхвърляте за титла. Реалната цел е ТОП 4. За повече когато му дойде времето. Средата на април ще си говорим дали 19-та се превръща в наша цел през този сезон. До тогава всичко е възможно. Имаме млад и добър отбор, с две-три нови попълнения ще сме кандидат номер 1 през другата година. ;)

П.С. Ах тези дузпи на Джерард... :mrgreen:
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 13 фев 2014 10:16

boabbb написа:
Pupper_ написа:3 от 4 загуби като гост са срещу: Арсенал, Сити и Челси! Отбора играе много добре и мястото в топ4 е все по-реално.
Шампоината е ясен:
Сити, Челси, Пулл, Арсенал
Казах :)

Ще ви изпреварим и то с разлика над три точки! (четири, ако Арсен съвсем не съсипе отбора!) Погледни представянето на Арсенал в последните десет сезона и ми кажи кога Венгер е успявал да държи отбора в кондиция повече от 4-5 месеца!

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 13 фев 2014 11:17

Супер победа! Много съм радостен, че видях този дух в отбора! Четох в доста от предишните постове призиви да не се "главозамайваме"' да не "мечтаем" :mrgreen: . Що бе? Дето викат мангалите, които продават гевреци лятото по плажовете "не ми се правете, че не ви се яде" :mrgreen: . На мен все повече ми се доближава момента, в който ще си отворим специална тема за поздравления! Искам титлата! Имам вяра, че отборът може да вземе домакински победи от Тотнъм, Сити и Челси. Рубикон ще са гостуванията на МЮ и Саутхемптън, но ако не ги загубим очаквам последното гостуване в Нюкасъл да ни направят шпалир. То е лесно да ги смятаме точките тук във форума, няма да е лесно да ги вземем, но в никакъв случай невъзможно.
Само да се опазим от контузии шансовете ни за титла са напълно реални.
Hala Madrid

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 13 фев 2014 11:59

Честита победа!
Изображение
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 фев 2014 13:55

gogovcite написа:Супер победа! Много съм радостен, че видях този дух в отбора! Четох в доста от предишните постове призиви да не се "главозамайваме"' да не "мечтаем" :mrgreen: . Що бе? Дето викат мангалите, които продават гевреци лятото по плажовете "не ми се правете, че не ви се яде" :mrgreen: . На мен все повече ми се доближава момента, в който ще си отворим специална тема за поздравления! Искам титлата! Имам вяра, че отборът може да вземе домакински победи от Тотнъм, Сити и Челси. Рубикон ще са гостуванията на МЮ и Саутхемптън, но ако не ги загубим очаквам последното гостуване в Нюкасъл да ни направят шпалир. То е лесно да ги смятаме точките тук във форума, няма да е лесно да ги вземем, но в никакъв случай невъзможно.

Предния път бяхме на 7 точки от Юнайтед и говорехме само за титла, сега сме на 4 от Челси и ни е страх да обелим дума. Не знам как става тоя номер, дано тоя път 85-6 точки да са достатъчни за титла

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 13 фев 2014 14:17

wolf написа:
gogovcite написа:Супер победа! Много съм радостен, че видях този дух в отбора! Четох в доста от предишните постове призиви да не се "главозамайваме"' да не "мечтаем" :mrgreen: . Що бе? Дето викат мангалите, които продават гевреци лятото по плажовете "не ми се правете, че не ви се яде" :mrgreen: . На мен все повече ми се доближава момента, в който ще си отворим специална тема за поздравления! Искам титлата! Имам вяра, че отборът може да вземе домакински победи от Тотнъм, Сити и Челси. Рубикон ще са гостуванията на МЮ и Саутхемптън, но ако не ги загубим очаквам последното гостуване в Нюкасъл да ни направят шпалир. То е лесно да ги смятаме точките тук във форума, няма да е лесно да ги вземем, но в никакъв случай невъзможно.

Предния път бяхме на 7 точки от Юнайтед и говорехме само за титла, сега сме на 4 от Челси и ни е страх да обелим дума. Не знам как става тоя номер, дано тоя път 85-6 точки да са достатъчни за титла

86 точки би означавало да спечелим 11 от оставащите 12 мача до края. Аз не го вярвам това. Ако някой от първите 4 в класирането успее да вземе 10 победи от оставащите 12 мача ще е шампион. Да не забравяме, че имаме да наваксваме 4 точки на Чесли (а вярвам и на Сити). Шампионът тази година ще е в дипазона 82-83 точки максимум според мен. Дано ние сме отборът спечелил 83 точки (т.е 10 победи в оставащите мачове до края или 9 победи 2-3 равенства).
Hala Madrid

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 13 фев 2014 14:25

gogovcite написа:
wolf написа:

86 точки би означавало да спечелим 11 от оставащите 12 мача до края. Аз не го вярвам това. Ако някой от първите 4 в класирането успее да вземе 10 победи от оставащите 12 мача ще е шампион. Да не забравяме, че имаме да наваксваме 4 точки на Чесли (а вярвам и на Сити). Шампионът тази година ще е в дипазона 82-83 точки максимум според мен. Дано ние сме отборът спечелил 83 точки (т.е 10 победи в оставащите мачове до края или 9 победи 2-3 равенства).

Винаги сме били царете на много силното завършване на годината, ако спрем да се дъним с малките отбори като гости съм убеден, че дори 11 от 12 е напълно постижимо. Само трябва да си повярват. Правили сме такова нещо вече. Точките на Сити и Челси ще ги наваксаме в преките двубои, на Анфийлд шансовете им клонят към нула.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 фев 2014 14:34

Момчета, усещам как слагате тигана още преди да сте хванали рибата :? Снощната победа си беше чист късмет и плод на индивидуална грешка на защитника ( Ритер ). Мача иначе си отиваше към стабилен хикс. Не трябва да позволявате на по-гърчавите отбори да изнасят играта в предни позиции и Брендо най-после да разреши на централните защитници да чистят топката при опасност ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 13 фев 2014 14:41

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Върни се в “Ливърпул”