Ливърпул - Астън Вила 18.01.2014 | 19:30 | 2-2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iznenada

Re: Ливърпул - Астън Вила 18.01.2014 | 19:30

Мнениеот iznenada » 19 яну 2014 10:57

Liverpool_EC написа:Джерард изобщо не е за там,погледнете го какви пасове хвърли второто полувреме,да го връща Роджърс зад нападателите и да нарежда зад него Лукаси,Алъни,Хендовци да тичат там, да се борят на воля,да покриват пространства на корем,'квото искат да правят..

Не е така .Не е въпроса халфовете само "да тичат,да се борят на воля ,да покриват пространства и квото искат да праят" . Въпроса е ,халфовете да се опитат да градят ,да могат да разиграват трайно ,да могат да се справят с една преса на притивника .Видя ,вчера Астън Вила как ни пресираха и колко агресивни бяха ,нали ? И ако нашите халфове ,имаха качествата ,които споменах ..тогава много бързо щеше да им охладят страстите с едно разцъкване помежду си .Но те нямат тия качества .За мен точно там е проблема .Аз това казах и в предното коментарче.
Стига тук само сте повтаряли ,тоя нямал физика ,ония нямал физика .Стига с тая физика . Аз дадох пример неслучайно с Давид Силва . Не е въпроса толкова във физиката ,колкото във креативноста .Дай ми ти ,на мене ,един Силва ,дай ми един Йозил,Мата или Касорла или Уилшър ако щеш и нека да видим ,дали противниците ,ще си позволяват да правят подобни преси на Анфийлд ??
Халфове нямаме .Но не физически здрави халфове ,за каквито ми ревете от 3 години ,Диамета миамета а Креативни халфове !!! Хитри ,технични и резултатни ,които да отказват противниците от техните дръзки намерения !!! Това е проблема на Ливърпул ,за мен ,кой каквото иска да ми говори. И бекове нямаме . Вратар ,до ония ден си мислих ,че имаме ,ама май и вратар нямаме .Безобразен . На първия гол ,ок ония по бърз от Туре ,дръпна го ,но Миноле защо не я пресече ? Ми много ясно ,че точно в тая зона ,ще я даде Агбонлахор ? И след това Джерард ,защо до последно не пазеше Ваймън ? Нека да стои пред него ,да видим ,дали ще я вкара ? Но не стоеше .
Втория гол няма какво да го коментирам . Миноле и дебелия са за затвора .Как ще я пуснете да мине тая топка бе паляци ? Как няма да я прецените бе ?Как няма да се разберете бе ? Смях.
Джони ,прав си ,само бих те допълнил и с ,факта ,че не играем и в евротурнири.
Има още две седмици да реагира ,с поне два адекватни трансфера .И не само да ги вземе ами и да ги налага веднага а не да продължава да ми пуска Джордан Хендерсън да ми гради играта на Ливърпул . Ужаст.
Не го ли направи ,ще пием пак една студена водичка през май и мъките продължават ,че още по големи ще станат ,като си тръгне най добрия.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 19 яну 2014 12:26

iznenada написа:
Liverpool_EC написа:Джерард изобщо не е за там,погледнете го какви пасове хвърли второто полувреме,да го връща Роджърс зад нападателите и да нарежда зад него Лукаси,Алъни,Хендовци да тичат там, да се борят на воля,да покриват пространства на корем,'квото искат да правят..

Не е така .Не е въпроса халфовете само "да тичат,да се борят на воля ,да покриват пространства и квото искат да праят" . Въпроса е ,халфовете да се опитат да градят ,да могат да разиграват трайно ,да могат да се справят с една преса на притивника .Видя ,вчера Астън Вила как ни пресираха и колко агресивни бяха ,нали ? И ако нашите халфове ,имаха качествата ,които споменах ..тогава много бързо щеше да им охладят страстите с едно разцъкване помежду си .Но те нямат тия качества .За мен точно там е проблема .Аз това казах и в предното коментарче.
Стига тук само сте повтаряли ,тоя нямал физика ,ония нямал физика .Стига с тая физика . Аз дадох пример неслучайно с Давид Силва . Не е въпроса толкова във физиката ,колкото във креативноста .Дай ми ти ,на мене ,един Силва ,дай ми един Йозил,Мата или Касорла или Уилшър ако щеш и нека да видим ,дали противниците ,ще си позволяват да правят подобни преси на Анфийлд ??
Халфове нямаме .Но не физически здрави халфове ,за каквито ми ревете от 3 години ,Диамета миамета а Креативни халфове !!! Хитри ,технични и резултатни ,които да отказват противниците от техните дръзки намерения !!! Това е проблема на Ливърпул ,за мен ,кой каквото иска да ми говори. И бекове нямаме . Вратар ,до ония ден си мислих ,че имаме ,ама май и вратар нямаме .Безобразен . На първия гол ,ок ония по бърз от Туре ,дръпна го ,но Миноле защо не я пресече ? Ми много ясно ,че точно в тая зона ,ще я даде Агбонлахор ? И след това Джерард ,защо до последно не пазеше Ваймън ? Нека да стои пред него ,да видим ,дали ще я вкара ? Но не стоеше .
Втория гол няма какво да го коментирам . Миноле и дебелия са за затвора .Как ще я пуснете да мине тая топка бе паляци ? Как няма да я прецените бе ?Как няма да се разберете бе ? Смях.
Джони ,прав си ,само бих те допълнил и с ,факта ,че не играем и в евротурнири.
Има още две седмици да реагира ,с поне два адекватни трансфера .И не само да ги вземе ами и да ги налага веднага а не да продължава да ми пуска Джордан Хендерсън да ми гради играта на Ливърпул . Ужаст.
Не го ли направи ,ще пием пак една студена водичка през май и мъките продължават ,че още по големи ще станат ,като си тръгне най добрия.

Подкрепям напълно. Ако ще са два трансфера нека да са вътрешен халф със споменатите качества и ляв бек. Ако остана парички може и Салах или друго крило. Но не класическо крило като Адам Джонсън, а някой по-разнообразен. Сисоко и Моузес да им прекратяват в този случй наемите. И още нещо, не разбирам смисъла от пращане под наем в Испания(Сусо, Илори). Нали идеята е да свикнат с английския футбол, според мен много по-разумно е да се пратя в английски отбори, иначе Илори като се върне пак ли ще го чакаме да се аклиматизира?

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 19 яну 2014 12:30

Пичове халфа си го имаме, но в момента е безобразно слаб - Коутиньо. Креативен, комбинативен, техничен все неща, които предполагат да играе в центъра, но къде играе от началото на сезона ? На крилото...
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 19 яну 2014 12:49

Да, за да намерят позиция на Хендо безмозъчния на терена.... :roll:
Последна промяна от messi7 на 19 яну 2014 13:34, променено общо 1 път.
Изображение

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 19 яну 2014 12:57

Иначе за мача-добре,че поне взехме и точка,защото с играта си заслужавахме загуба,и то с разлика.Брендо не знам дали най-накрая ще се престраши да вземе дефанзивен халф,защото ми писна да вземаме само офанзивни футболисти,които или не ползваме,или даваме под наем/Айсади,Борини,Аспас,Алберто-30 млн. паунда ни струват общо тея четиримата/.Не може да излезеш 4-2-4 и да се надиграваш с тим като Вила,който играе на контра.Всъщнност единствения отбор,който може да си го позволи е Сити,но в средата те имат Туре и Фернандиньо,които са феномени и могат да играят перфектно на всяка една позиция в центъра на терена,но затова и общата им цена гони 80 млн. паунда 8-) .Джерард дефанзивен може да си го помислят само двама олигофрение на тоя свят-Ходжсън,тренерчето и силно се надявам,че БР няма да е третия.Стиви нито има търпението,нито акуратността в подаването/вчера пасовете му са били с 75% точност,което е най-зле от всичките ни халфове от началото на сезона/,нито е достатъчно отговорен в защита.
Толкова плюене по Хендо,а той вчера бе най-смисления ни халф,с поредна асистенция/има повече и от всеобщия любимец Коутиньо,който последните 3-4 мача е в много слаба форма,вчера не отне и една топка,а до 40-та минута имаше 2-3 точни паса за цяло полувреме/,свърши много работа в дефанзивен план и накрая трябваше да покрива зоната на оня пътник Сисоко,който е ебати лимитирания футболист.За втория гол никой не знаеше къде беше,според мен и той самия не беше наясно.Флано е с 2-3 класи над него,а Енрике взе да ми се вижда като Роберто Карлош вече :lol:.
Ако и сега след контузията на Лукас не вземем дефанзивен халф,значи нещо не е наред,а Лукас в моментната си форма дори не е сред топ 6 на позицията си в Премиършип.Нищо фатално не е станало,но Брендо получи втори урок след загубата от Саутхемптън на Анфийлд.Премиършип не е място за експерименти/ФА Къп,Купа на Лигата ок,но не и висшата лига/,сега трябва да излезем и да бием Евъртън,защото този мач е с цената на 6 точки.Надявам се да не видя в игра обаче хора като Сисоко,Джонсън,Туре и Коу,който е в много слаба форма.Надявам се на нещо подобно
Миньоле/в началото на сезона ни спечели доста точки,но в момента е в следколедно настроение и прави големи подаръци/-Кели-Шкъртел-Сако-Смит/изобщо всеки,но не и тва недоразумение от Валенсия/-Алън-Хендо-Джерард-Стърлинг-Суарес-Стъридж

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 19 яну 2014 14:42

KingKenny написа:Пичове халфа си го имаме, но в момента е безобразно слаб - Коутиньо. Креативен, комбинативен, техничен все неща, които предполагат да играе в центъра, но къде играе от началото на сезона ? На крилото...

Така е,но не може да вкарва,а и явно е на приливи и отливи.
Трябва ни класен халф преди края на трансферния прозорец!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 19 яну 2014 15:23

messi7 написа:Да, за да намерят позиция на Хендо безмозъчния на терена.... :roll:

моузес беше взет за тази цел-да играе на крилото и коутиньо да отиде в центъра.но уви,и той е пейка и не му се дава никакъв шанс,а почна добре.лебеда си знае,но не направи ли наистина поне два трансфера-халф и крило е пътник лятото,заедно със суарес.салах и кабай са две постижими цели и класни играчи.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 19 яну 2014 15:35

KingKenny написа:Пичове халфа си го имаме, но в момента е безобразно слаб - Коутиньо. Креативен, комбинативен, техничен все неща, които предполагат да играе в центъра, но къде играе от началото на сезона ? На крилото...

Пичага нищо лично съгласен съм с всяка твоя дума която каза ама замисляш ли се другото трябва ли отбор като Ливърпул да разчита само на един такъв халф да не сме Суонси, Вила, УБА и т.н според мен трябва да разчитаме на повече такива играчи който да са бързи, технични, креативни и т.н. Защото тогава ще видиш как и формата на Коутинъо няма да пада, защото ще знае, че има кой да го измести и може да не помирисва терен. Примерно погледни отборите на Арсенал, Челси, Сити, Тотнъм дори и Юнайтед нищо, че тяхните опций не са световна класа, но и те имат доста опций, а ние какво имаме един Коутинъо + Алберто(който му трябва време) и Стърлинг който тепърва се налага и е много много млад, а трябва да имаме титуляри поне 2ма като Коутинъо и по-добри титуляри + някой подобен резерва според мен и отделно да си имаме пак Алберто и Стърлинг .... Както и централни халфове имаме 4-ма точно, а играем схема с 3-ма титуляра и няма кой да ги смени да почиват при контузий направо се чудиш кой да играе ... На Ливърпул им трябват попълнение във всяка една зона без централните защитници там имаме достатъчно и ако няма контузий и свикнат един с друг без много ротаций всичко ще е наред ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 19 яну 2014 15:58

Не е така .Не е въпроса халфовете само "да тичат,да се борят на воля ,да покриват пространства и квото искат да праят"

Примера ми беше риторичен,говорех за позицията на Джерард,освен това халфовете освен в атака играят и в защита.Ти постоянно говориш само за фаза атака и понеже си луд фен на играчи тип Кутиньо(защото всичките ти изброени халфове са такъв тип-разиграващи),ако и вчера не разбра че само с техничарчета не става-не знам кога ще разбереш...Ако си гледал мача Арсенал-Евертън по рано през сезона,там играха изброените Йозил,Касорла,Уилшър и бяха напълно обезличени на Емирейтс,чак не знаеха 'кво да правят.Ама Мартинез излезе подготвен и наясно знаещ как да им противодейства и после играчите му с една страхотна тактическа дисциплина му приложиха идеите на терена.Нищо общо с нашия мач на Емирейтс.Ако Роджърс продължава с неговите експерименти,наистина скоро ще почна дълбоко да съжалявам,че не взехме Мартинез вместо него...
Кутиньо вчера беше супер зле наистина,чак се чудя как има хора които не знаят защо бил сменен той-ами точно щото един от тия 4ма непомагащи в защитната фаза трябваше да отстъпи място на Лукас и при положение,че падаме с 1:2 няма да извади Суарез или Стъридж,единствените които могат да вкарват,значи останаха Кутиньо и Стърлинг,а при трагичната игра на първия цяло полувреме не знам 'кво се учудвате.Даже следващия мач няма да е зле да остане пейка и да влезе второто полувреме,понадъхан щото много му падна формата на момчето .
И как не уцелихме един играч с тия наеми да свърши някаква работа,Шахин,Моузес и тоз куц,куц кон Сисоко-ето ги още 10 мил заминали на вятъра.Надявам се с връщането на Енрике и Фланагън тоз манго да не го видя повече и в групата за мача.Енрике не съм му голям фен,ама и в защита е по адекватен и в атака постоянно се включва и играе смело 1:1 и мнг помага на крилото с постоянните си набези,вярно че е неефективен в завършващата фаза и супер мнг я мачка на моменти,а и страда от няква странна болест да я гърдира за щяло и нещяло,ама в сравнение със тоз Сисоко си е направо бек-мечта :lol: Разликата при нас и отборите над нас е,че те си взимат готови играчи (Фернандиньо му трябваха 7-8 кръга да влезе в час и вече е машина) а ние,чакаме 20 годишни момчета,като Кутиньо,Алън,Хендерсън,Алберто,Илори да си развият потенциала,ама това отнема към 3,4 г.И има куп обстоятелства дали въобще,ще успеят...
салах и кабай са две постижими цели и класни играчи.

Да ама и за тях трябва някой да извади исканите пари-Хенри се опари един път и сви байраците...тва американците са еб@хти чип-шит нацията...стане ли въпрос "за няколко долара повече" :lol: и край-всичко приключва!!!

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 19 яну 2014 16:07

Liverpool_EC написа:
Не е така .Не е въпроса халфовете само "да тичат,да се борят на воля ,да покриват пространства и квото искат да праят"

Примера ми беше риторичен,говорех за позицията на Джерард,освен това халфовете освен в атака играят и в защита.Ти постоянно говориш само за фаза атака и понеже си луд фен на играчи тип Кутиньо(защото всичките ти изброени халфове са такъв тип-разиграващи),ако и вчера не разбра че само с техничарчета не става-не знам кога ще разбереш...Ако си гледал мача Арсенал-Евертън по рано през сезона,там играха изброените Йозил,Касорла,Уилшър и бяха напълно обезличени на Емирейтс,чак не знаеха 'кво да правят.Ама Мартинез излезе подготвен и наясно знаещ как да им противодейства и после играчите му с една страхотна тактическа дисциплина му приложиха идеите на терена.Нищо общо с нашия мач на Емирейтс.Ако Роджърс продължава с неговите експерименти,наистина скоро ще почна дълбоко да съжалявам,че не взехме Мартинез вместо него...
Кутиньо вчера беше супер зле наистина,чак се чудя как има хора които не знаят защо бил сменен той-ами точно щото един от тия 4ма непомагащи в защитната фаза трябваше да отстъпи място на Лукас и при положение,че падаме с 1:2 няма да извади Суарез или Стъридж,единствените които могат да вкарват,значи останаха Кутиньо и Стърлинг,а при трагичната игра на първия цяло полувреме не знам 'кво се учудвате.Даже следващия мач няма да е зле да остане пейка и да влезе второто полувреме,понадъхан щото много му падна формата на момчето .
И как не уцелихме един играч с тия наеми да свърши някаква работа,Шахин,Моузес и тоз куц,куц кон Сисоко-ето ги още 10 мил заминали на вятъра.Надявам се с връщането на Енрике и Фланагън тоз манго да не го видя повече и в групата за мача.Енрике не съм му голям фен,ама и в защита е по адекватен и в атака постоянно се включва и играе смело 1:1 и мнг помага на крилото с постоянните си набези,вярно че е неефективен в завършващата фаза и супер мнг я мачка на моменти,а и страда от няква странна болест да я гърдира за щяло и нещяло,ама в сравнение със тоз Сисоко си е направо бек-мечта :lol: Разликата при нас и отборите над нас е,че те си взимат готови играчи (Фернандиньо му трябваха 7-8 кръга да влезе в час и вече е машина) а ние,чакаме 20 годишни момчета,като Кутиньо,Алън,Хендерсън,Алберто,Илори да си развият потенциала,ама това отнема към 3,4 г.И има куп обстоятелства дали въобще,ще успеят...
салах и кабай са две постижими цели и класни играчи.

Да ама и за тях трябва някой да извади исканите пари-Хенри се опари един път и сви байраците...тва американците са еб@хти чип-шит нацията...стане ли въпрос "за няколко долара повече" :lol: и край-всичко приключва!!!

Много,много добре казано 8-)
Страхотно мнение

Върни се в “Ливърпул”