Liverpool_EC написа:Джерард изобщо не е за там,погледнете го какви пасове хвърли второто полувреме,да го връща Роджърс зад нападателите и да нарежда зад него Лукаси,Алъни,Хендовци да тичат там, да се борят на воля,да покриват пространства на корем,'квото искат да правят..
Не е така .Не е въпроса халфовете само "да тичат,да се борят на воля ,да покриват пространства и квото искат да праят" . Въпроса е ,халфовете да се опитат да градят ,да могат да разиграват трайно ,да могат да се справят с една преса на притивника .Видя ,вчера Астън Вила как ни пресираха и колко агресивни бяха ,нали ? И ако нашите халфове ,имаха качествата ,които споменах ..тогава много бързо щеше да им охладят страстите с едно разцъкване помежду си .Но те нямат тия качества .За мен точно там е проблема .Аз това казах и в предното коментарче.
Стига тук само сте повтаряли ,тоя нямал физика ,ония нямал физика .Стига с тая физика . Аз дадох пример неслучайно с Давид Силва . Не е въпроса толкова във физиката ,колкото във креативноста .Дай ми ти ,на мене ,един Силва ,дай ми един Йозил,Мата или Касорла или Уилшър ако щеш и нека да видим ,дали противниците ,ще си позволяват да правят подобни преси на Анфийлд ??
Халфове нямаме .Но не физически здрави халфове ,за каквито ми ревете от 3 години ,Диамета миамета а Креативни халфове !!! Хитри ,технични и резултатни ,които да отказват противниците от техните дръзки намерения !!! Това е проблема на Ливърпул ,за мен ,кой каквото иска да ми говори. И бекове нямаме . Вратар ,до ония ден си мислих ,че имаме ,ама май и вратар нямаме .Безобразен . На първия гол ,ок ония по бърз от Туре ,дръпна го ,но Миноле защо не я пресече ? Ми много ясно ,че точно в тая зона ,ще я даде Агбонлахор ? И след това Джерард ,защо до последно не пазеше Ваймън ? Нека да стои пред него ,да видим ,дали ще я вкара ? Но не стоеше .
Втория гол няма какво да го коментирам . Миноле и дебелия са за затвора .Как ще я пуснете да мине тая топка бе паляци ? Как няма да я прецените бе ?Как няма да се разберете бе ? Смях.
Джони ,прав си ,само бих те допълнил и с ,факта ,че не играем и в евротурнири.
Има още две седмици да реагира ,с поне два адекватни трансфера .И не само да ги вземе ами и да ги налага веднага а не да продължава да ми пуска Джордан Хендерсън да ми гради играта на Ливърпул . Ужаст.
Не го ли направи ,ще пием пак една студена водичка през май и мъките продължават ,че още по големи ще станат ,като си тръгне най добрия.