Мнениеот suareshampion » 10 юни 2014 21:10
Aз имах кофти усещане за тоя трансфер през цялото време .Но все още нищо не е решено . Последния слух от днес ,е че Севиля се опитват да надуват цената на малкия ,първо се били разбрали за 16 и нещо милиона а сега искали 18 милиона и Брендън се бил вбесил . Чакали до последно да отпадне някой от националния отбор и Морено да замине за Бразилия ,за да му се качи евентуално цената . Четвъртък е последния срок . Аз разбира се ,не вярвам на нищо и ще се надявам Морено да е играч на Ливърпул за новия сезон и години наред .
Наистина има интерес към Сусо от Порто ,лично треньора на Порто Лопетеги го е казал,който му беше треньор в националния младежки отбор на Испания.
Но ,там ситуацията е деликатна .Сега видях ,че Сусо има договор с Ливърпул до 2015 г. Като се замисля,това означава ,че ние под наем ,няма как да го дадем ,ако не подновим договора му . Защото ,като свърши наема след една година ,той ще стане играч на Порто без пари. Няма логика от един такъв наем . Смисъл ,набутваме се . Но ако се поднови договора му с Ливърпул и се даде под наем ,това вече е друг въпрос. Другия вариант е още сега да се продаде и да му се вземат някакви пари на момчето.
Ще видим ,какво ще стане ..но аз мисля,че в крайна сметка Сусо ще бъде продаден на Порто .
Съдя ,най вече от желанието на Сусо ,да му се гарантира титулярно място. Днес ,прочетох интервю на Сусо ,в което той казва ,че ще иска от Брендън титулярно място . Шелви също искаше такова и Брендън го продаде на Суонзи .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.