Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот styopa » 31 юли 2011 13:24

Между другото Роби Кийн е трансфер на Рик Пери.Тогава Бенитез искаше Форлан.Трансфера на Кийн в общи линии струваше поста на Пери(което хич не е голяма загуба).

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 31 юли 2011 13:41

Между другото има слухове за взимане на Форлан под наем за идния сезон. Прекалено хубаво, за да е истина ...

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 юли 2011 13:55

suareshampion написа:
john barnes написа:
tedicha123 написа:Слухове че сме предложили 8 млн. за Скот Дан :)
Еи Барнс нали се сещаш че твойта любима трътлеста испанска свиня ги докара тия ел пожаровци сръбския роналдо похарчи над 300 млн. за трансфери и се оплакваше че няма пари ТЪПАК аре недеи пиши глупости !

абе глупак,я пак си помисли гръбнака на отбора във момента какъв е? 1.рейна 2.глен 3.агер 4.шкъртел 5.лукас 6.каут...половината отбор от кого е привлечен? масчерано,алонсо и торес=100 млн.паунда във клубната каса...мисли,преди да дрънкаш небивалици,тъпунгер!

я ми кажи с тоя гръбнак на кое място завършваме всяка година ? 6-7 място отива ли на отбор като Ливърпул ? а тия 100 млн какво ни топлят нас феновете ,че влязли в касата ??? не беше ли по добре да си ги задържим добрите футболисти и да вземем титлата ??? станахме за срам джони ,само това ще ти кажа ..такъв велик отбор 21г без титла !!!

бенитес ли е виновен,че сме 21 години без титла? я пак си помисли,щото аз помня Ливърпул шампион,ама ти май не...рафата за 6 г. само шампион не стана,иначе взе всички възможни купи с нас.и за тия 21 години за пръв път бяхме много близо до титлата-сезон2009.не че не е правил грешки,не че накрая не се изчерпа вече...ама да го плюете ей така безразборно,си е смешно отвсякъде!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 31 юли 2011 14:02

john barnes написа:бенитес ли е виновен,че сме 21 години без титла? я пак си помисли,щото аз помня Ливърпул шампион,ама ти май не...рафата за 6 г. само шампион не стана,иначе взе всички възможни купи с нас.и за тия 21 години за пръв път бяхме много близо до титлата-сезон2009.не че не е правил грешки,не че накрая не се изчерпа вече...ама да го плюете ей така безразборно,си е смешно отвсякъде!

+1.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 юли 2011 14:06

Да но Бенитес е виновен за това, че не намери достойни резерви на титулярите и когато Джерард и ТОрес бяха контузени отбора страдаше и затова завършихме на 4 точки от Манчо...

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 31 юли 2011 14:10

Liverpool forever_95 написа:Да но Бенитес е виновен за това, че не намери достойни резерви на титулярите и когато Джерард и ТОрес бяха контузени отбора страдаше и затова завършихме на 4 точки от Манчо...

Като знаеш повече от Бенитес защо не го замести? Аман от многознайковци. Като не знаете по-добре не говорете. Трябва да му бъдете благодарни, че точно той ни издигна като голяма европейска сила и с тези попълнения, които направи Краля ще си останем посредствени. Наистина Рафа си имаше своите недостатъци, но след като ни спечели почти всички купи (без тази на ВЛ) едно "Благодаря" може и да е достатъчно. Ама то нали като на Вас не Ви харесва, не трябва да е така. Тц тц такъв е българския манталитет. Да си пие ракия, яде салатката, да слуша най-долнопробната чалга и да тръшка по масата ...

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 31 юли 2011 14:31

liverpool96 написа:
Като знаеш повече от Бенитес защо не го замести? Аман от многознайковци. Като не знаете по-добре не говорете. Трябва да му бъдете благодарни, че точно той ни издигна като голяма европейска сила и с тези попълнения, които направи Краля ще си останем посредствени. Наистина Рафа си имаше своите недостатъци, но след като ни спечели почти всички купи (без тази на ВЛ) едно "Благодаря" може и да е достатъчно. Ама то нали като на Вас не Ви харесва, не трябва да е така. Тц тц такъв е българския манталитет. Да си пие ракия, яде салатката, да слуша най-долнопробната чалга и да тръшка по масата ...

А ти като разбираш повече от Далглиш, защо не направиш ти селекцията? Ай стига сте се дърлили. И аз не харесвам много новите, ама стига сте ги съдили и казвали къде ще завършим и колко посредствени ще сме, преди да сме изиграли и 1 мач с титулярен състав. Щом с онези играчи без новите Кралят спечели толкова точки, сега вярвам с играчите, които той искаше, ще се борим за първите 3 места. Да не кажа и за титлата. Ако той е сгрешил и се провали, мисля че ще е първият, който ще поиска да си ходи.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 юли 2011 14:57

И аз я помня последната джони ,точно тогава станах фен ;) бенитес не е виновен за 21 г ама си е виновен за неговите 6 ,признавам го единствено за кеша ,но и там допусна грешки в началото на мача.Ок бяхме фактор в европа не отричам ,но защо не спечели титлата в англия и междуконтиненталната ? Другите купи не ме топлят,мога цял ден да ти говоря за негови трансферни и най вече за тактически грешки ,които допускаше в мачовете.А чувал ли си за отношението му към играчите ?Единствения ни креативен играч Бенаюн заради него избяга а и не само той ,вкарва три гола в единия мач в другия пак резерва го пуска е кво е тва ? Станал бил втори ,еми ок ама целта в крайна сметка е да стане първи нали така ? И като стана втори и видя ,че малко не достига защо не си задържа добрите играчи и следващата година да стане първи ами почна да ги продава един по един ? Ей за това дъртия го уважавам щото като види, че един играч е добър прави всичко възможно да го задържи в отбора и да му удължи договора а бенитес кво прай взима ги мишки( примерно Алонсо и Масчерано) прави ги футболисти и после ги продава и купува на тяхно място Поулсеновци ..е как да стане ? Едно време съдийското отборче никой не ги броеше за живи а ся кво стана.. обратното нас не ни броят.Тогава сигурно помниш ,че мачкахме всичко наред и най важното имахме стил ,целия свят говореше за стила на Ливърпул,бързо ,динамично темпо с много подавания ,бих го сравнил със сегашната Барса.Не ми хвали тренори които за 6 години начело не могат да ни направят шампиони в англия ,защото в крайна сметка това е голямата цел пред отбора след толкова години суша.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 юли 2011 15:11

Алонсо си тръгна само и единствено заради отношението на Бенитез и решението му да търси друг човек на неговия пост. Той поне като мъж изигра сезона на живота си и станахме 2ри. Имаше предостатъчно средства за да сглоби отбор, но той не - продължи да води евтини некадърници.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 юли 2011 15:16

liverpool96 написа:
Liverpool forever_95 написа:Да но Бенитес е виновен за това, че не намери достойни резерви на титулярите и когато Джерард и ТОрес бяха контузени отбора страдаше и затова завършихме на 4 точки от Манчо...

Хахахаа, не съм знаел и да не говоря. Якоо. А ти що не ми обясниш как така мачкахме всичко наред, имахме аванс от 4-5 точки на върха по Нова Година, треснахме Манчо на Олда, и накрая не станахме шампиони? Защото когато Джерард и онзи испански продажник бяха контузени, отбора страдаше.
И недей говори колко ще сме посредствени, преди да са минали поне 5-6 официални мача. След 5-тия, 6-тия кръг ще видим накъде сме, макар че и т'ва е малко. Поне 10 кръга трябва да минат. Паднахме две контроли със смесица между втория и третия отбор и вече КРАЙ! Боклуци сме и за нищо не ставаме.

Върни се в “Ливърпул”