Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 31 юли 2011 11:15

Ей големи разбирачи и специалисти се навъдиха тука бе. Даунинг, Адам и Хендо били средна класа. Я се успокойте малко. Почвам отзад напред.
Хендо-млад и перспективен играч, няма как на 21 години да е суперзвезда като Джерард или Суарес например, да е от такъв ранг. Няма как да стане просто...
Адам-много добър и борбен полузащитник, влезе с Блекпул в елита и започна да играе редовно и за националния отбор на Шотландия. Вкара няколко много важни гола за Блекпул (около 12 мисля че бяха), страшно борбен е и духът на Шотландеца печели мачове. Няма как да не се подобри още при Кени Далглиш, все пак е на 25 все още.
Даунинг, да, той е на 27, но все пак той е един от най-добрите подавачи във ВЛ. Има скорост, гледал съм много мачове на Даунинг във Вила, а и като беше в Боро също съм го гледал. Той остана твърде лоялен към Боро и затова не напусна, иначе можеше още преди 2 години да е в някой топ клуб и чак след като изпаднаха Боро отиде във Вила. Е не мисля че Вила пък са малък отбор, видяхме ги под ръководството на О'нийл докъде стигнаха. А сега че провалиха един сезон, това нищо не означава.

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 юли 2011 11:19

wolf написа:Даунинг - 38 мача 7 гола 5 асистенции, Хендерсън 37 мача 3 гола 3 асистенции, Адам 35 мача 12 гола 7 асистенции. Само започвам да се чудя на тебе кеф ли ти прави на хейтваш. Ти повече ли разбираш от ръководството? Или ли си купил сезонен билет за мачовете и си сериозно засегнат, че така харчат ТВОИТЕ пари? Аман от професори, директори и специалисти в тая държава.

не ми прави кеф,ами гледам без червени очила като тебе...нагледал съм се на грешки на трансферния пазар вече 21 години...мислих,че това ръководство ще ме обори,но засега и то ме разочарова със тия покупки!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 31 юли 2011 11:59

Слухове че сме предложили 8 млн. за Скот Дан :)
Еи Барнс нали се сещаш че твойта любима трътлеста испанска свиня ги докара тия ел пожаровци сръбския роналдо похарчи над 300 млн. за трансфери и се оплакваше че няма пари ТЪПАК аре недеи пиши глупости !

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 юли 2011 12:08

Джони какви са тия смешни сравнения с головете ? Централен нападател ли купихме ,че ми говориш за голове ? Не може да съдиш за играта на един вътрешен халф дали е класен по това колко гола е вкарал ? Функциите на тези футболисти са много по различни,работата им на терена е съвсем друга ,но и ако вкарат някой друг гол това ще е бонус към играта им и няма да им се разсърдим ,разбира се ! Нашите титулярни халфове Лукас ,Спиъринг дори и Джерард колко гола имат през сезона ? Дори и по твоята глупава логика пак не си прав ,Лукас и Спиъринг нямат гол а Адам има 12 ,е кажи ми това не е ли покачването на нивото според твойта логика пак казвам ? Сигурен съм ,че Адам ще ни помогне много предвид качествата му . За голове ще съдиш единствено централните нападатели ,ако Керъл има примерно максимум 5 гола на края на сезона тогава ще недоволстваш .Даунинг не бил бърз ..е ай стига вече си говорил наизуст а погледай малко мачове ! Мата да не би да е по бърз ??? Трябва да ти кажа ,че Даунинг ще ни свърши много повече работа на КРИЛОТО от Мата,защото Мата не е типично крило а разиграващ атакуващ халф ,за такъв е перфектен ,но ние търсихме типично крило нали,така че явно не се вписва в схемата щом не сме отправили оферта за него .Аз съм съгласен Даунинг да вкара 2 гола, но да има 15-20 голови асистенции на края на сезона ,е кажи ми това няма ли да е достатъчен принос за отбора от едно крило ? Хендерсън е младо момче има време да се развие и да стане топ играч. И аз исках Азар и Агуеро ,но не стана ся кво да направиме ,ще си гледаме наличните футболисти и ще си ги подкрепяме ,стига с тоя песимизъм относно новите. Мен не ме притесняват те а проблема със излишните,проблема с Джерард ,проблема със Суарес ,че ще пропусните първите мачове и привличането на още трима футболисти на проблемните постове ,ето за това трябва да се притесняваме а не за това колко гола ще вкарат Адам и Хендерсън.
Последна промяна от suareshampion на 31 юли 2011 12:20, променено общо 5 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 31 юли 2011 12:09

Дан определено ще е добро попълнение, но не мисля, че е точния човек. Може и да е фен на отбора от дете, но съм му гледал няколко мача и при някои ситуации, когато трябва да играе един на един не знае точно какво прави. Иначе си е стабиляга, но определено горепосоченото може да се подобри.

john barnes

Мнениеот john barnes » 31 юли 2011 12:22

tedicha123 написа:Слухове че сме предложили 8 млн. за Скот Дан :)
Еи Барнс нали се сещаш че твойта любима трътлеста испанска свиня ги докара тия ел пожаровци сръбския роналдо похарчи над 300 млн. за трансфери и се оплакваше че няма пари ТЪПАК аре недеи пиши глупости !

абе глупак,я пак си помисли гръбнака на отбора във момента какъв е? 1.рейна 2.глен 3.агер 4.шкъртел 5.лукас 6.каут...половината отбор от кого е привлечен? масчерано,алонсо и торес=100 млн.паунда във клубната каса...мисли,преди да дрънкаш небивалици,тъпунгер!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 31 юли 2011 12:27

И аз това им викам, но не искат да слушат. Рафа може и да е имал издънки при привличането на някои играчи, но когато е успявал да уцели точния човек, от него е ставало звезда. А пък и финансите, с които разполагаше тогава бяха драстично по-малко от тези, с които разполага Кени. Не казвам, че разбирам повече от Краля, но си мисля, че много греши с тези играчи (мое мнение).

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 юли 2011 12:33

john barnes написа:
tedicha123 написа:Слухове че сме предложили 8 млн. за Скот Дан :)

абе глупак,я пак си помисли гръбнака на отбора във момента какъв е? 1.рейна 2.глен 3.агер 4.шкъртел 5.лукас 6.каут...половината отбор от кого е привлечен? масчерано,алонсо и торес=100 млн.паунда във клубната каса...мисли,преди да дрънкаш небивалици,тъпунгер!

я ми кажи с тоя гръбнак на кое място завършваме всяка година ? 6-7 място отива ли на отбор като Ливърпул ? а тия 100 млн какво ни топлят нас феновете ,че влязли в касата ??? не беше ли по добре да си ги задържим добрите футболисти и да вземем титлата ??? станахме за срам джони ,само това ще ти кажа ..такъв велик отбор 21г без титла !!!
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 юли 2011 12:34

Като беше мениджър от 2004 до 2010та от кого да е гръбнака бе? Бенитез имаше точно няколко сполучливи трансфера - Рейна, Луис Гарсия, Шаби, Масчерано и звездата на Атлетико Торес. Всички други бяха абсолютни дупки:
Robbie Keane 19млн
Alberto Aquilani 20млн
Scott Carson 750к
Mark Gonzalez 1.5млн
Sotirios Kyrgiakos 1.5млн
Jermaine Pennant 6.7млн
Andrea Dossena 7млн
Peter Crouch 7млн
Albert Riera 8млн
Mohammed Sissoko 5.6млн
Fernando Morientes 5.5млн
Jose Miguel Gonzalez Rey (Josemi) 2млн
както и дървото Воронин
Да ти изреждам ли още? Това са само една малка част от грешно дадени пари, всички по една или друга причина не се наложиха или бяха абсолютни дупки. 79млн паунда сгрешени трансфери само на първо четене.
http://www.liverweb.org.uk/benitez.asp
Забравих и за Лукас - 6.75млн и смъртната резерва Кавалиери за 4млн паунда. Лукас стана човек едва след идването на Кени и досега си беше абсолютна издънка.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 31 юли 2011 13:13

wolf написа:Като беше мениджър от 2004 до 2010та от кого да е гръбнака бе? Бенитез имаше точно няколко сполучливи трансфера - Рейна, Луис Гарсия, Шаби, Масчерано и звездата на Атлетико Торес. Всички други бяха абсолютни дупки:
Robbie Keane 19млн
Alberto Aquilani 20млн
Scott Carson 750к
Mark Gonzalez 1.5млн
Sotirios Kyrgiakos 1.5млн
Jermaine Pennant 6.7млн
Andrea Dossena 7млн
Peter Crouch 7млн
Albert Riera 8млн
Mohammed Sissoko 5.6млн
Fernando Morientes 5.5млн
Jose Miguel Gonzalez Rey (Josemi) 2млн
както и дървото Воронин
Да ти изреждам ли още? Това са само една малка част от грешно дадени пари, всички по една или друга причина не се наложиха или бяха абсолютни дупки. 79млн паунда сгрешени трансфери само на първо четене.
http://www.liverweb.org.uk/benitez.asp
Забравих и за Лукас - 6.75млн и смъртната резерва Кавалиери за 4млн паунда. Лукас стана човек едва след идването на Кени и досега си беше абсолютна издънка.

Олеле... Сега си спомням за тези покупки. Акуилани и Роби Кийн (не, че е слаб футболист, просто при нас си беше издънка) струват колкото Торес :mrgreen: :mrgreen: Пукнах се от смях как може да е работил толкова безразборно при някои трансфери Рафата... :mrgreen:
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”