Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Болтън Уондърърс - Ливърпул, 21.01.2012, 19:30 ч.

Мнениеот suareshampion » 22 яну 2012 13:13

wolf написа:Като ги защитава, защо ги защитава??? Като ги критикува, защо ги критикува?? Абе вие угода нямате ли бе? Дъртия трафопост да сте видели, или кой да е друг треньор да си признае и 1 своя грешка??

Не си ме разбрал.Просто очаквах ,че един път поне ще поеме вината върху себе си ,но ..
Иначе разбира се ,че трябва да има винаги градивна критика към играчите си .А той от първия ден не спира да ги хвали ,без значение дали са играли силно или слабо.И чак сега вече ,когато изтърва влака им се нахвърли отгоре.Не се прави така.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 22 яну 2012 14:21

Нещата в Ливърпул са тотално объркани на всяко едно ниво .
Първо Даглиш не става вече нито за треньор, нито за селекционер, той човека си мисли, че сме в началото на 90те и с този футбол ще има успех .
Тотално сбъркани трансфери, отбора играе без никаква фантазия, едно надъхване, едно тичане, едно кюскане и каквото стане, а така просто вече не става .
Отбора се превърна в един средняк и освен публиката нищо друго вече не му е велико !

Според мен трябва да има генерални промени, смяна на треньора, купуването на поне 2-3 играчи на топ ниво(но без играчи от острова)и от новия сезон една здрава битка и възвръщане на позициите на топ отбор в Англия и Европа .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 22 яну 2012 15:58

Точно в тази последователност трябва да бъдат промените и според мен. На първо място Наглия трябва да бъде заменен. С когото и да било, просто по-зле не може да бъде. След това новия треньор трябва да си направи селекцията, като първо изхвърли плявата. А тя по мои сметки е точно 12 броя. Ясно е, че наведнъж няма да стане, но поне на три пъти отбора трябва да бъде подменен. В тази връзка вече си мисля, че по-добре Наглия да не купува никого, защото пак ще ни набута с някой неудачник и положението ще се влоши. Ако и сега Хенри не изхвърли Наглия, започвам да мисля, че не желае да бъдем водещ отбор. Може би по икономически причини, не знам. Във всеки случай вече като чуя американец и Ливърпул в едно изречение се обривам.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 22 яну 2012 16:00

На някого прави ли му впечатление колко дръпна Тотнъм, откакто изгониха боклука с очилата? Тоя е гонен от 3 отбора и то позорно изхвърлен, поради некадърност, а янките го взимат да прави селекция. Оставям настрана факта, че КД е слаб тренер, но явно е и слаб характер щом остави тоя смешник да му прави селекция. В цялата си кариера тоя има един трансферен удар - Гарет Бейл, но ако се съпоставят успехите към неуспехите, то резултатът е 1/100.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 22 яну 2012 16:26

realist написа: След това новия треньор трябва да си направи селекцията, като първо изхвърли плявата. А тя по мои сметки е точно 12 броя.

а като сетя как си мислехме и радвахме, че тя "плявата" е вече изхвърлена, а то се оказа, че имало и по-плява...

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 яну 2012 17:34

realist написа:Точно в тази последователност трябва да бъдат промените и според мен. На първо място Наглия трябва да бъде заменен. С когото и да било, просто по-зле не може да бъде. След това новия треньор трябва да си направи селекцията, като първо изхвърли плявата. А тя по мои сметки е точно 12 броя. Ясно е, че наведнъж няма да стане, но поне на три пъти отбора трябва да бъде подменен. В тази връзка вече си мисля, че по-добре Наглия да не купува никого, защото пак ще ни набута с някой неудачник и положението ще се влоши. Ако и сега Хенри не изхвърли Наглия, започвам да мисля, че не желае да бъдем водещ отбор. Може би по икономически причини, не знам. Във всеки случай вече като чуя американец и Ливърпул в едно изречение се обривам.

Много точно мнение. То вече му нямам вяра дори и на Хенри. Ако уволни клоуна, да не ни набута с някой друг капут...не дава пари за заплати...по всичко личи, че явно скоро няма да сме водещ отбор. Май пак не случихме на собственик.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 22 яну 2012 17:42

Liverpool forever_95 написа:Много точно мнение. То вече му нямам вяра дори и на Хенри. Ако уволни клоуна, да не ни набута с някой друг капут...не дава пари за заплати...по всичко личи, че явно скоро няма да сме водещ отбор. Май пак не случихме на собственик.

той човека си имаше съвсем друг план, ама се подведе по такива фенове, каквито има и в този форум...
[offtopic]П.П. кво ли се чудя - то в Ботев същата работа[/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 яну 2012 17:45

venomcho написа:
Liverpool forever_95 написа:Много точно мнение. То вече му нямам вяра дори и на Хенри. Ако уволни клоуна, да не ни набута с някой друг капут...не дава пари за заплати...по всичко личи, че явно скоро няма да сме водещ отбор. Май пак не случихме на собственик.

той човека си имаше съвсем друг план, ама се подведе по такива фенове, каквито има и в този форум...
[offtopic]П.П. кво ли се чудя - то в Ботев същата работа[/offtopic]

Късно е вече да го уволнява...който и да дойде, с тея лешпери не може да ни оправи. Да го оставят клоуна до края на сезона да се мъчи с некадърниците, които накупи, да издуха 'арно супичката и в края на сезона да тегли чертата и да му бие шута.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 яну 2012 18:27

А така,давайте наред -Комоли,Хенри,шофьора на автобуса,че ни закара на стадиона на Болтън,давааааай...........
Викате с когото и да е,по-зле не може да бъде,а?
:roll:

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 22 яну 2012 18:49

realist написа:На първо място Наглия трябва да бъде заменен. С когото и да било, просто по-зле не може да бъде.

Много бързо забравяте. А при Ходжсън по-добре ли беше?

Върни се в “Ливърпул”