LIMASSOL написа:По принцип прав си, ама виж другите отбори около нас и кажи колко юноши имат те. Навремето когато имаше ограничения за чужденците беше много по-лесно някой местен младок да се наложи. Сега ако имаш пари и школа не ти трябва. Дори и Барса вече все повече купуват чуждо, отколкото да налагат свои. Дано промените все пак са за добро де, което е важното в случая.
През последните години излязоха няколко човека, освен тия където ги казваш, Шелви например едва ли е чак толкова по-слаб от Хендо, Том Инс, Джак Робинсън вече е титуляр за младежите на Англия, пък дори и един Качаниклич(сега е във Фулам) преди контузиите играеше на добро ниво.
Нека не гледаме в чуждите паници а в своите.Аз искам поне 1-2 таланти да излизат на година ,които са готови за мъжете.
Шелви е по добър от Хендерсън за мен ,но той е повече юноша на Чарлтън,нали от там го взехме .
Том Инс играе в чемпиъншип ,както и Робинсън . Робинсън няма да играе голям футбол ,помни ми думите .Няма значение ,че играе при младежите.
Качаниклич няма нищо общо с Макпърланд и Борел .Даже мисля,че точно те ,като дойдоха и го освободиха .
Лимасолче ,като се замислиш ,кой може да ги уволни тия двамата ,освен по нареждане на Роджърс ? Няма кой друг. Явно Брендън не е доволен от работата им ,ти как мислиш ?