Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот suareshampion » 21 ное 2013 14:36

LIMASSOL написа:По принцип прав си, ама виж другите отбори около нас и кажи колко юноши имат те. Навремето когато имаше ограничения за чужденците беше много по-лесно някой местен младок да се наложи. Сега ако имаш пари и школа не ти трябва. Дори и Барса вече все повече купуват чуждо, отколкото да налагат свои. Дано промените все пак са за добро де, което е важното в случая.
През последните години излязоха няколко човека, освен тия където ги казваш, Шелви например едва ли е чак толкова по-слаб от Хендо, Том Инс, Джак Робинсън вече е титуляр за младежите на Англия, пък дори и един Качаниклич(сега е във Фулам) преди контузиите играеше на добро ниво.

Нека не гледаме в чуждите паници а в своите.Аз искам поне 1-2 таланти да излизат на година ,които са готови за мъжете.
Шелви е по добър от Хендерсън за мен ,но той е повече юноша на Чарлтън,нали от там го взехме .
Том Инс играе в чемпиъншип ,както и Робинсън . Робинсън няма да играе голям футбол ,помни ми думите .Няма значение ,че играе при младежите.
Качаниклич няма нищо общо с Макпърланд и Борел .Даже мисля,че точно те ,като дойдоха и го освободиха .
Лимасолче ,като се замислиш ,кой може да ги уволни тия двамата ,освен по нареждане на Роджърс ? Няма кой друг. Явно Брендън не е доволен от работата им ,ти как мислиш ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 ное 2013 19:59

Rumours amount to Borrell and McParland negotiating with Man City, whilst under contract with Liverpool, which is termed a gross misconduct. Unconfirmed reason, however.

Непотвърден слух, че двамата са водили преговори със Сити докато все още имат договори с нас и затова се е стигнало дотук.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 23 ное 2013 15:42

U18 с четвърта поредна победа и 7-ми мач без загуба, този път над Уулвс 2-0 (Каньос,О'Ханлън)
Във вторник играем дерби с Евертън.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 23 ное 2013 20:00

LIMASSOL написа:U18 с четвърта поредна победа и 7-ми мач без загуба, този път над Уулвс 2-0 (Каньос,О'Ханлън)
Във вторник играем дерби с Евертън.

Тоя Кричли ще излезе добър ход на Брендън . Каньос ги почна . А О'Ханлън ми направи много добро впечатление предния мач с добрите си извеждащи пасове а сега и гол е вкарал . Браво.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 26 ное 2013 10:46

Още когато представяха Кричли, казаха че е един от само 13-те треньори в Англия с най-високата категория диплома за ДЮШ, нещо такова беше, доста се засилиха и слуховете че именно той ще бъде назначен за директор на академията.
Утре U21 ще играят контрола с ПСВ като гости.
Днес от 14ч в сайта ще излъчват мини дербито с Евертън при 18-годишните.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 ное 2013 11:34

LIMASSOL написа:Още когато представяха Кричли, казаха че е един от само 13-те треньори в Англия с най-високата категория диплома за ДЮШ, нещо такова беше, доста се засилиха и слуховете че именно той ще бъде назначен за директор на академията.
Утре U21 ще играят контрола с ПСВ като гости.
Днес от 14ч в сайта ще излъчват мини дербито с Евертън при 18-годишните.

Еми виж ся ,Кричли вече за 2 месеца навлезе горе долу в нещата .Запозна се със школата ,отбора му започна да печели мач след мач ,явно си разбира от работата .И ако има и добри управленски умения ,нека го направят директор . Малко ме притеснява само крехката му възраст за директор.
Мини дербито ще го гледаме с голям интерес . :) Нека малките да бият и си го върнат и за батковците. Но ще им е доста трудно ,доколкото знам май Евъртън са първи.
Очаквам Каньос ,Синклеър и Уилсън да включат на 6та скорост :) .

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 26 ное 2013 13:28

LFCU18s team to face Everton today: Firth, Randall, Maguire, Cleary, Brewitt, Chirivella, Wilson, Phillips, Sinclair, Ojo, Kent

Каньос е резерва.Евертън са в челото, но и ние навлизаме във форма, всичките ни загуби са от началото на сезона когато играеше съвсем друг състав.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=O0Df3q5wIMA[/youtube]

Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 ное 2013 14:54

Първото полувреме слабо .По добри са . 2-0 ни водят ,нашите слабички отзад. Тоя Оджо как я обърка на първия гол ,после и десния бек не се намеси добре ,както и вратаря ,тъй като топката беше почти в него.
Дано се стегнат второто ,да вади Оджо и да влиза Каньос .

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 26 ное 2013 15:17

60-та мин 3-0, преди малко изгониха един от Евертън за брутален фаул с/у Чиривела.
Отзад сме много слабички, а и вратаря с тия локумени пръсти....

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 ное 2013 18:59

LIMASSOL написа:60-та мин 3-0, преди малко изгониха един от Евертън за брутален фаул с/у Чиривела.
Отзад сме много слабички, а и вратаря с тия локумени пръсти....

Да бе тоя му влезе много лошо и на всичкото отгоре и скача на бой ,след това ,тоя малък вариант на манафа рой кийн. :) Между другото ,тоя Миралас и той ми напомни за кийн ,с опита си за убийство срещу Луис . Скоулс,Невил,Палистър,Брус бяха същите убийци. И като цяло манафите винаги са били груб и агресивен отбор ,както и Евъртън . Евъртън и малките днес и големите ония ден играха изключително грубо . Влизат много опасно с риск да обезкостят някой. Сток са същите.Такива отбори още през първото полувреме трябва да се успокояват с един дежурен червен картон. Но няма кой да им го даде.

Върни се в “Ливърпул”