Стоук - Ливърпул 10.09.11 17:00
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стоук - Ливърпул 10.09.11 17:00
Значи Хендерсън може да се плюе за тва, че не е вкарал, обаче Суарез не може? Не казвам, че ще обиждам наш играч или нещо подобно, ама суарез що не е мишка, отрепка и дървар като изтърва немалко положения 1на1?
-
чакай,чакай....нали уж имахме широчина в отбора,краля бил купил правилните играчи? след продажбата на мейрелеш,някой тука каза,че сме имали общо 9 халфа и нямало от какво да се притесняваме...ами аз нещо не ги виждам тия халфове,за вас не знам.а сияйния кинг цяло лято си бърка в носа и купува средняци,вместо да тръшне парата за дясно крило и класен нападател! кой е виновен,че още след 4-тия кръг стана ясно,че няма широчина в състава и нямаме човек,който да влезе и да реши мач???
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- liverpool96
- Контакти:
'Щото Суарес е човека, който ни прави играта атрактивна и приятна за гледане. Ти к'во харесваш тогава? Онези изсипани топки към Керъл, който няма дори един гол с глава, а видиш ли бил по-добър от Тери във въздуха ...
-
ciao написа:Значи Хендерсън може да се плюе за тва, че не е вкарал, обаче Суарез не може? Не казвам, че ще обиждам наш играч или нещо подобно, ама суарез що не е мишка, отрепка и дървар като изтърва немалко положения 1на1?
щото суарес ни е единствения читав играч,който може да реши даден мач!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
- liverpool96
- Контакти:
john barnes написа:ciao написа:Значи Хендерсън може да се плюе за тва, че не е вкарал, обаче Суарез не може? Не казвам, че ще обиждам наш играч или нещо подобно, ама суарез що не е мишка, отрепка и дървар като изтърва немалко положения 1на1?
Не бе, той е шибан латинос. Той изтърва и КРАЙ, вече е изпратен в изгнание, няма място в отбора. Пфуу, аман от разбирачи ...
liverpool96 написа:Опаа, JalkiSte дойде на нашето мнение. +1 и на двамата. Малко по малко започвате да си сваляте очилата. Аз като Ви казах, че на Краля селекцията му не струва, ме оплювахте, критикувахте и нападахте. Както каза пича, най-накрая ни лъсна голият задник.
Айде стига с т'ва натякване "Видяхте ли, аз съм прав, вие нищо не разбирате", може ли? Ти да не мислиш, че ако бяхме взели Агуеро (което бе напълно невъзможно предвид вече споменати факти) щяхме да имаме 38 победи? Аз виждам подобрение в играта на Ливърпул спрямо миналия сезон, а вие ако не можете да направите разлика между мача ни със Стоук тогава и сега, сте напълно слепи. Ще има и такива мачове, то е ясно. И не - не съм привърженик на селекцията ни, нито съм сляпо зад който и да било треньор. Обаче това вашето не се трае. След всеки мач, различен от победа, се излиза и се плюе наред. Имам чувството, че някои хора само това чакате и даже няма да се зарадвате, ако Керъл стане голмайстор на ВЛ и станем шампиони. Аман вече. Генерални изводи след 4 мача не знам как правите, ама то си е за вас. Аз лично съм готов да се обзаложа, че ще бием любимото ви Сити на Анфийлд.
-
- Контакти:
LFC1892 написа:liverpool96 написа:Опаа, JalkiSte дойде на нашето мнение. +1 и на двамата. Малко по малко започвате да си сваляте очилата. Аз като Ви казах, че на Краля селекцията му не струва, ме оплювахте, критикувахте и нападахте. Както каза пича, най-накрая ни лъсна голият задник.
Айде стига с т'ва натякване "Видяхте ли, аз съм прав, вие нищо не разбирате", може ли? Ти да не мислиш, че ако бяхме взели Агуеро (което бе напълно невъзможно предвид вече споменати факти) щяхме да имаме 38 победи? Аз виждам подобрение в играта на Ливърпул спрямо миналия сезон, а вие ако не можете да направите разлика между мача ни със Стоук тогава и сега, сте напълно слепи. Ще има и такива мачове, то е ясно. И не - не съм привърженик на селекцията ни, нито съм сляпо зад който и да било треньор. Обаче това вашето не се трае. След всеки мач, различен от победа, се излиза и се плюе наред. Имам чувството, че някои хора само това чакате и даже няма да се зарадвате, ако Керъл стане голмайстор на ВЛ и станем шампиони. Аман вече. Генерални изводи след 4 мача не знам как правите, ама то си е за вас. Аз лично съм готов да се обзаложа, че ще бием любимото ви Сити на Анфийлд.
Чакай бе, как след резултати, различни от победа се плюе по отбора. Джонито след мача с Болтън вика, че Адам бил некадърник и трябва да седи на пейката...а това беше най-силният мач на Адам до момента като играч на Ливърпул.
-
и видя ли го твоя адам срещу бойците от сток? прав ли бях,че тоя не става за голям отбор?
- liverpool96
- Контакти:
LFC1892 написа:liverpool96 написа:Опаа, JalkiSte дойде на нашето мнение. +1 и на двамата. Малко по малко започвате да си сваляте очилата. Аз като Ви казах, че на Краля селекцията му не струва, ме оплювахте, критикувахте и нападахте. Както каза пича, най-накрая ни лъсна голият задник.
То си е така. Ама на тебе щом ти харесва стила с кюскане на високи топки към Керъл, твой си проблем. Както казах, и този сезон ще разчитаме на Джерард да ни носи на гърба си. Къде съм казал, че ще имаме 38 победи? Просто хората не спират да бележат и т'ва е. Джеко да не би да иска свръх-огромна заплата? И каква е благоприятната разлика? Че паднахме с един гол по-малко този път? Това ли е твоята "хубава" разлика? Ееее, как можах да не видя това, тц тц

liverpool96 написа:john barnes написа:ciao написа:Значи Хендерсън може да се плюе за тва, че не е вкарал, обаче Суарез не може? Не казвам, че ще обиждам наш играч или нещо подобно, ама суарез що не е мишка, отрепка и дървар като изтърва немалко положения 1на1?
Не бе, той е шибан латинос. Той изтърва и КРАЙ, вече е изпратен в изгнание, няма място в отбора. Пфуу, аман от разбирачи ...
Кога съм казвал, че Суарез е шибан латинос? Питам що аджеба той НЕ бива изпращан в изгнание при положение, че прави странни пропуски за играч от неговата класа, а Хендерсън бива заклеймяван като дърво, мишка, храст и тн. Вижда се двойния аршин, с който биват съдени играчите. Суарез пропуска - той ни прави играта хубава, няма късмет. Хендерсън пропуска - дърво, мишка, нищо общо с футболист, за А група не става. Нека се отнасяме с играчите на любимия отбор по един и същ начин! Искам да уточня, че не съдя никой играч в този мой пост ...