Дискусия: Челси - Ливърпул 0:1 (FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Дискусия: Челси - Ливърпул 06.02.2011

Мнениеот Liverpool forever_95 » 06 фев 2011 21:55

Уау, ето нещо от преди минути

Полузащитникът на английския национален отбор Стивън Джерард няма да играе в сряда в приятелския мач с Дания поради травма.

Капитанът на Ливърпул има проблеми в областта на адукторите, заяви днес мениджърът на мърсисайдците Кени Далглиш.

Джерард е получил контузия при днешната победа на неговия отбор над Челси в Лондон с 1:0 по-рано в неделя.

Припомняме, че националният отбор на Англия е съперник на България в квалификациите за Евро 2012.

ЕВАЛА Стиви. Остана и ни помогна да спечелим 3 точки въпреки контузията. Перфектен капитан си имаме. Всеки един отбор мечтае да има такъв като него.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 06 фев 2011 22:29

Liverpool forever_95 написа:ЕВАЛА Стиви. Остана и ни помогна да спечелим 3 точки въпреки контузията. Перфектен капитан си имаме. Всеки един отбор мечтае да има такъв като него.

Стиви е велик! Не случайно нашият мениджър и нашият капитан се смятат за двамата най-добри футболисти обличали червената фланелка, в цялата история на клуба. Това, което ги обединява е техният характер, манталитет на победители, несломим дух, отдаденост на отбора, себеотрицание в името на общите цели на отбора и разбира се изключителния им талант!
Дано ни радват още дълги, дълги години... и чакаме догодина Стиви да вдигне титлата на Англия, а целият отбор да носи Крал Кени на ръце... аз вече си го представям този момент... :roll:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 06 фев 2011 22:31

Стиви не е контузен...Това са игрички на мениджърите да си пазят играчите.То и Джон Тери беше аут за 3 седмици,а се върна след 1...100 % съм сигурен,че не е контузен...

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 06 фев 2011 22:34

Dzheff написа:
Liverpool forever_95 написа:ЕВАЛА Стиви. Остана и ни помогна да спечелим 3 точки въпреки контузията. Перфектен капитан си имаме. Всеки един отбор мечтае да има такъв като него.

Стиви е велик! Не случайно нашият мениджър и нашият капитан се смятат за двамата най-добри футболисти обличали червената фланелка, в цялата история на клуба. Това, което ги обединява е техният характер, манталитет на победители, несломим дух, отдаденост на отбора, себеотрицание в името на общите цели на отбора и разбира се изключителния им талант!
Дано ни радват още дълги, дълги години... и чакаме догодина Стиви да вдигне титлата на Англия, а целият отбор да носи Крал Кени на ръце... аз вече си го представям този момент... :roll:

Е, нека не бързаме. Да видим как ще се развие сезона до края и какво ще направим в ЛЕ. Много ми се иска да вземем догодина титлата, но нека все пак да не прибързваме. Да видим и каква селекция ще направим лятото. ;)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 06 фев 2011 22:35

и така да е, нормално е да искат да го пазят. особено след идиотската постъпка на Капело, когато въпреки че имаше уговорка Стиви да играе не повече от 60 мин., тъпия италианец го остави цял мач докато накрая не се контузи :evil:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 06 фев 2011 22:36

Frankie Lampard написа:Стиви не е контузен...Това са игрички на мениджърите да си пазят играчите.То и Джон Тери беше аут за 3 седмици,а се върна след 1...100 % съм сигурен,че не е контузен...

Да, сега като се замисля, май наистина си прав. И на мен ми хрумна, че може да са трикове на Далглиш. Дано да е така и Джерард да играе срещу Уигън.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 06 фев 2011 22:38

Liverpool forever_95 трудно ми е да съм търпелив. Фен съм на отбора от 13 години, а не съм видял титла. Чаках Кени да се върне 8 години и накрая го дочаках. Играта от този момент се промени. Духа на победители се върна. Просто усещам, че голямото чакане свърши... ;)

Потребителски аватар
cska_liverpool
Контакти:

Мнениеот cska_liverpool » 06 фев 2011 22:39

ЧЕСТИТА ПОБЕДА МЪРСИСАЙДЦИ,МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВ ОТ ПОБЕДАТА ОБАЧЕ ЩЕ СИ ЛЯГАМ ЧЕ БИРИЧКАТА МИ ВЛЕЗНА МНОГО И УТRЕ ЩЕ ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ЛЕКА ВЕЧЕР ОТ МЕН И ОТНОВО ЧЕСТИТА ПОБЕДА ЛИВЪРПУЛЦИ YNWA!!! LIVERPOOOOOOOOOOOOL!!!!!!
RED OR DEAD

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 06 фев 2011 22:42

Dzheff написа:Liverpool forever_95 трудно ми е да съм търпелив. Фен съм на отбора от 13 години, а не съм видял титла. Чаках Кени да се върне 8 години и накрая го дочаках. Играта от този момент се промени. Духа на победители се върна. Просто усещам, че голямото чакане свърши... ;)

Дано да си прав. Аз също не по-малко от теб искам това да стане. Но нека да не си правим сметки за другия сезон, че да не излязат криви. И аз преди съм си правел такива сметки, но все излизаха криви и се отказах. Нека все пак да видим каква селекция ще направим и тогава да говорим за каквото и да било. Аз си мисля, че лятото не вземем ли един централен бранител и ляв бек, ще ни е много трудно да станем шампиони.

П.С. Мачът с Уигън е на 12 февруари, събота, от 17:00 часа и май няма да се предава пряко. :evil:

Потребителски аватар
plamen_15_93
Контакти:

Мнениеот plamen_15_93 » 06 фев 2011 22:57

Изображение

Да го продадеш 50 млн,да видиш тази физиономия безценно :) :)

Върни се в “Ливърпул”