Фулъм - Ливърпул 12.02.2014 | 22:00 | 2-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Фулъм - Ливърпул 12.02.2014 | 22:00

Мнениеот 9lives » 13 фев 2014 01:03

Gil-galad написа:Пак не можах да гледам мача, но го следих минута по минута онлайн....голяма мъка....покъртителен автогол на Туре....и невероятна асистенция на Шкъртел...Суарез да почне да вкарва, че има рекорд да гони, стига е подавал.....инае важна победа и 3 точки и чиста дузпа накрая :)

Истината е, че когато и Стъридж е на терена Суарез не може да изригне с голове, макар че му липсва и късмет колко греди удари последните мачове не е истина.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

john barnes

Re: Фулъм - Ливърпул 12.02.2014 | 22:00

Мнениеот john barnes » 13 фев 2014 01:06

играем мач за мач и гледаме напред...пък каквото сабя покаже.ако се измъкнем сухи от тежката програма през март,може да мечтаем за нещо повече.засега си борим 4-тото място.тоя всеобщ идол-дебелогъзия пенсиониран негър,вън веднага от отбора!!! по-добре да беше оставил илори и да го налага там.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Фулъм - Ливърпул 12.02.2014 | 22:00 | 2-3 FT

Мнениеот wolf » 13 фев 2014 01:38

Някой да провери кога за последно сме имали 2ма футболисти заковали 20+ гола в Англия защото Стъридж с големи стъпки върви натам.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 13 фев 2014 07:14

Не можах да гледам второто полувреме и като видях крайния на телефона откачих от кеф.Както казах преди мача-не ме интересува какво и как-важното е,че 3те точки са факт.Дано това е повратен момент в гостуванията ни,че пролетта са все с/у такива отбори.Не бяхме обръщали мач от гостуването на А.Вила мин сезон,а имаме нужда от такива мачове за да са по-уверени играчите и по-непримирими,а това ще е така за напред,стига да запазваме тази близка дистанция с първите 3.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 13 фев 2014 08:14

Честита победа на всички фенове!
Хареса ми играта на нашите момчета през първото полувреме, второто не го гледах. Имаше ли дузпа в края на мача?

Време е да гледаме с оптимизъм към следващия ни мач с Арсенал!

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

iznenada

Мнениеот iznenada » 13 фев 2014 09:20

Няма как да не се отбележат грешките на централните защитници ,но сега не е момента ,да критикуваме . Нека,тези които вярваме в тоя отбор и в тоя треньор ,да се радваме на победата ,извоювана с голям характер и да чакаме ,след 10 дни мача със Суонзи на Анфийлд !
Нека диемаджии и манафите ,да започнат успокоителните ,защото виждам едно минорно настроение ,след нашите победи. Като знам ,колко ни мразят тия хора ,силно се притеснявам за тях. Препоръчвам хапченца за нерви,тъй като Ливърпул ,тепърва ,ще печели отново и отново.Незнам дали ,ще им издържат нервите на тия манафи. Те вече ,много добре виждат накъде духа вятъра . Много добре виждат ,как се отдалечават от нас . Сега те са ни в краката .Сега ние гледаме отвисоко и ги тъпчим. Нещата се завъртяха.Всичко се връща на тоя свят. Сега те ще са извън тая ШЛ .Всичките мъки ,през които мина Ливърпул ,сега ще ги минат и те .
Радвам се ,изключително много за бъдещите страдания на тоя съдийски отбор. Махна се дъртия измамник и манипулатор и съдиите спряха да им помагат.И логично сега са на срамното 7мо място ,което бяхме и ние при Далглиш .Аз виждам много прилики между Далглиш и Мойс.
И сега ,след ,като го няма вече измамника ,съдиите ,като че ли спряха и нас да режат .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 фев 2014 09:27

Браво ;) Чиста дузпа, поне тоя път всичко беше като хората :mrgreen: , за Пуул в края и супер идиотщина на Ритер. Прецака ми точния резултат тоя :lol: Някой от вашите вика, че сте нямали качества за титла ... Що :? Мойте хора да не би да имат с инкасираните 15-16 гола в дербитата? А Челси, дето разчитат на един Азар да ги спасява всеки мач и играта им е базирана на 2-3 дефанзивни халфа и ръгане на топката в чуждото поле? Или Сити дето без Агуеро и Яя ще са от 6-то място надолу? Вие си бийте пък ще видиме накрая кой докъде ще го докара ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

john barnes

Мнениеот john barnes » 13 фев 2014 09:36

iznenada написа:Няма как да не се отбележат грешките на централните защитници ,но сега не е момента ,да критикуваме . Нека,тези които вярваме в тоя отбор и в тоя треньор ,да се радваме на победата ,извоювана с голям характер и да чакаме ,след 10 дни мача със Суонзи на Анфийлд !
Нека диемаджии и манафите ,да започнат успокоителните ,защото виждам едно минорно настроение ,след нашите победи. Като знам ,колко ни мразят тия хора ,силно се притеснявам за тях. Препоръчвам хапченца за нерви,тъй като Ливърпул ,тепърва ,ще печели отново и отново.Незнам дали ,ще им издържат нервите на тия манафи. Те вече ,много добре виждат накъде духа вятъра . Много добре виждат ,как се отдалечават от нас . Сега те са ни в краката .Сега ние гледаме отвисоко и ги тъпчим. Нещата се завъртяха.Всичко се връща на тоя свят. Сега те ще са извън тая ШЛ .Всичките мъки ,през които мина Ливърпул ,сега ще ги минат и те .
Радвам се ,изключително много за бъдещите страдания на тоя съдийски отбор. Махна се дъртия измамник и манипулатор и съдиите спряха да им помагат.И логично сега са на срамното 7мо място ,което бяхме и ние при Далглиш .Аз виждам много прилики между Далглиш и Мойс.
И сега ,след ,като го няма вече измамника ,съдиите ,като че ли спряха и нас да режат .

абсолютно,аз и преди казвах,че нещата се въртят...наистина,като се махна дъртия скот и спряха да ги държат съдиите.та те са си същия отбор от миналата година+хуан мата,а тогава станаха шампиони...да не забравяме,че и оня дейвид гил не е вече във ФА и нямат лоби там.гледаме напред и чакаме мача със суонзи,който трябва да вземем.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 13 фев 2014 09:44

3 от 4 загуби като гост са срещу: Арсенал, Сити и Челси! Отбора играе много добре и мястото в топ4 е все по-реално.
Шампоината е ясен:
Сити, Челси, Пулл, Арсенал
Казах :)

iznenada

Мнениеот iznenada » 13 фев 2014 09:51

boabbb написа:Браво ;) Чиста дузпа, поне тоя път всичко беше като хората :mrgreen: , за Пуул в края и супер идиотщина на Ритер. Прецака ми точния резултат тоя :lol: Някой от вашите вика, че сте нямали качества за титла ... Що :? Мойте хора да не би да имат с инкасираните 15-16 гола в дербитата? А Челси, дето разчитат на един Азар да ги спасява всеки мач и играта им е базирана на 2-3 дефанзивни халфа и ръгане на топката в чуждото поле? Или Сити дето без Агуеро и Яя ще са от 6-то място надолу? Вие си бийте пък ще видиме накрая кой докъде ще го докара ;)

Е не само някои от нашите неверници,не вярват в титлата а и ти Боянчо. До ония ден ,забрави кви неща говореше .
Между другото ,гледах челси на циганина ,срещу УБ и УБ ги изтърваха. Значи ,аз по принцип ,никога не съм харесвал ,стила на челси през годините. Те винаги са играли един постен футбол ,блед ,но пък печелят. Циганина винаги иска в състава си да има известен брой опитни играчи .Той е много страхлив треньор. Той с тия наши млади играчи ,нямаше да постигне нищо .Той освен опит ,залага и практикува един силов футбол. Има борба за всяка топка .Има агресия.В момента има и един Азар.И това е . Не е малко ,разбира се .Но ние играем по красиво от тях ,по креативно и съответно много по резултатно .Имаме близо 20 гола повече от тях . Контузи ли му се Азар,той ще свърши курса.Помни ми думата.
Сега ,нека да разгледаме шансовете ни за титла.Аз до сега правих сметки за топ 4 .За сигурен топ 4 Боянчо ,ни остават по мои сметки още 7 победи. Вземе ли 7 победи ,от оставащите 12 мача ,ние ще се класираме в топ 4. Но за титла ,ще ни трябват повече победи. Може би 10 .Това са 30 точки .И ще ни станат 83т. И пак не е сигурно. Така ,че ,нека си играеме ,както казваш,мач за мач и накрая ,ще видим кой къде е .
Но определно имаме шансове. Пак ще повторя аргументите ми .Помним миналия втори полусезон ,колко силен ни беше ,нали Боянчо ? И както виждаме и този започна така . Освен това ,тепърва ,започват ,серизоните мачове в евротурните на конкурентите ни за тая евентуална титла. Тепърва ,ще започне умората при вас и може би евентуални контузии на основни играчи. Ще губите точки и дано ние се възползаме .
Не ми се мисли ,колко точки ,щеше да имаме ,ако не бяха тия детински индивидуални грешки до сега .Щяхме да сме първи в момента .
И ако имахме един халф ,на мястото на тоя некадърник Хендерсън и добри бекове ,всичко щеше да е ок. Бековете в момента не са ни проблем отзад ,но в офанзивен план ,не помагат достатъчно .Като цяло съм доволен от тях. Виждаме вчера един преобразен Сисоко,много стабилен .Играе вече с настроение и видимо е спокоен .Не трябва да се пипа до края на сезона.Но Сако е много важно да се върне .
Пак ще я смятаме Боянчо ,ся нека се насладя на добрата победа вчера хахаа кееееф :)
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”