Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот styopa » 30 юли 2011 13:52

Кейхил е на 32 години и играе на съвсем различен пост от Керъл.Изобщо нямат база за сравнение.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 30 юли 2011 13:55

Ясно ми е, че няма никакъв шанс да замени успешно Торес, и че няма как да усетим липсата на испанеца. Обаче Керъл не е Торес, и Торес не е Керъл. Те са два напълно различни играча. Керъл e таран, който е здрав физически, играе страхотно с глава и има хубав удар, а Торес е играч тип Суарес - техничен, бърз, повратлив и така нататък... Но за разлика от преди, сега имаме един играч като Торес - Суарес, и един нов играч за нас, такъв като Крауч, само че доста по-добър - Керъл. Аз ви казвам, Керъл ще запуше устите на всички хейтъри, които го обиждат, само да минат няколко кръга от сезона...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 30 юли 2011 14:02

Слухове за още един халф :) Става въпрос за изгряващата звезда на Уигън - Джеймс Макарти

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 юли 2011 14:21

RedMagic написа:Ясно ми е, че няма никакъв шанс да замени успешно Торес, и че няма как да усетим липсата на испанеца.

Торес като цяло последните два сезона са му ужасни.Последния сезон имаше 4 5 сносни мача при нас.Според мен при него контузиите вече започнаха да му се отразяват.
Предимството на Торес е продажби на фланелки.Което естествено не е малко.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 юли 2011 14:28

Виж сега RedMagik това ,че някой футболист е по нисък от 1.90 не значи ,че не е добър с глава,важното е да има добър отскок и добро пласиране пред гола а този Кейхил ги има тия качества. Въпроса обаче е друг ,искам да те питам това ,че Керъл я спира на два метра и трудно я овладява и не може да надбяга един защитник на теб харесва ли ти и не означава ли ,че е дърво ? Да не говорим ,че няма и един финт . А това че постоянно топката се изсипва от защитниците към него харесвали ти ? А колко гола има с тая прословута глава за нашия отбор ? Аз също искам да не ме разбираш погрешно ,ние всички ще си подкрепяме Керъл защото така или иначе вече е при нас ,но според мен трябва серозно да подобри играта си и ако след това ни опровергае ще съм много радостен !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 30 юли 2011 14:43

suareshampion написа:Виж сега RedMagik това ,че някой футболист е по нисък от 1.90 не значи ,че не е добър с глава,важното е да има добър отскок и добро пласиране пред гола а този Кейхил ги има тия качества. Въпроса обаче е друг ,искам да те питам това ,че Керъл я спира на два метра и трудно я овладява и не може да надбяга един защитник на теб харесва ли ти и не означава ли ,че е дърво ? Да не говорим ,че няма и един финт . А това че постоянно топката се изсипва от защитниците към него харесвали ти ? А колко гола има с тая прословута глава за нашия отбор ? Аз също искам да не ме разбираш погрешно ,ние всички ще си подкрепяме Керъл защото така или иначе вече е при нас ,но според мен трябва серозно да подобри играта си и ако след това ни опровергае ще съм много радостен !

+1000
Cahill is known for his adept heading ability, remarkable leap despite being average height and scoring the majority of his goals with his head.
Да разбирам ли, че Керъл е по-добрият играч с глава, защото е по-висок, въпреки че КПД-то му е по-ниско? :lol: И след като говорим кой играе по-добре с глава, какво значение имат постът и възрастта? Пак казвам, искам Керъл да играе добре и да ми запуши устата, но трябва да направи чудеса, за да си изплати 35-те милиона.И няма да е лошо да започне, като се научи да си спира топката.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Spielberg
Контакти:

Мнениеот Spielberg » 30 юли 2011 14:58

Спокойно, Керъл е добър голмайстор, според мен ще вкара около 25 гола тази сезон. Ще се обиграе с отбора, ще се успокои след голямата шумотевица покрай гръмкия трансфер и ще покаже какво може. Самият отбор има нужда от време, да се селектират нужните футболисти, да се направи отбор играещ като едно цяло, с определен облик и стил на игра- това не става от раз. Предполагам Кени Далглиш има ясна представа как иска да изглежда за в бъдеще отборът и ще направи всичко възможно да привлече точните футболисти за всеки пост, подходящи за търсеният за в бъдеще стил на игра. Да му пожелаем успех и да гледаме малко по-оптимистично- все пак това е негова задача, за която той ще отговаря в бъдеще.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 30 юли 2011 15:01

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 30 юли 2011 15:13

Вижте сега, не ме разбирайте погрешно. Аз много се кефя на Кейхил, но Керъл като скочи и става едва ли не 2 метра, а Кейхил макс 1.90. Каквото и да си говорим височината има огромно значение, когато става въпрос за надскачане и т.н. Тим Кейхил трудно може да надскочи Видич или Гари Кейхил примерно, което за Керъл ще бъде лесна работа... Иначе Кейхил е завършен футболист, на 32, добър е, но е стар вече, Керъл на 32 години ще има 20 пъти по-големи успехи от Кейхил, най-малкото защото играе в по-голям клуб... Пък и персоналните успехи на нащо момче ще бъдат доста по-сериозни.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 юли 2011 15:23

JalkiSte написа:Да разбирам ли, че Керъл е по-добрият играч с глава, защото е по-висок, въпреки че КПД-то му е по-ниско?

В коя статистика Керъл има по-слабо КПД?

В простотията да плюете всичко що е свързано в отбора(и то на базата,че паднал отбора в някакви контроли),взехте чак глупости да приказвате.Джерард свършил с футбола,Краля бил със застарели разбирания,Керъл бил дърво,Адам и Хендо били посредствени....

Върни се в “Ливърпул”