Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот gogovcite » 30 май 2014 09:03

boabbb написа:Ламбърт ... Не лош ход, според мен :roll: Точно за такъв играч ви говорех, че трябва да си вземете. Тоя е за тегави мачове с ботушари, като Челси, например :lol: Едно центриране и чао 8-) Грант Холт е същата летва, тоя е малко по-техничен, така че е по-добре :lol: :lol: Лошо за сега е, че не различавам " target players " , за които говореше треньора, т.е. сериозните ви цели за лятото :roll: Лалана - един ... Други ?

Ето ти още един - Морено. Ще е супер сделка ако стане за 16млн + Сусо. Тъкмо и Сусо ще понатрупа опит в по-стойностен отбор и ще се види дали има качества да му се даде шанс при нас.
Иначе Ламбърт е ясно защо се взима, но на мен ми се иска да вземем някой, който е реална конкуренция в атака, независимо дали ще е тип "таран" или крило. Представям си сега при контузия на Стъридж, в мач срещу Байерн в ШЛ, с наличните състезатели трябва да играем с Ламбърт на върха на атаката и Суарез по крилото, примерно. Щото нали не очакваме някаква поливалентност от Ламбърт? Затова ми се иска някой по-надежден, но ако БР е решил така, сигурно си прави сметка за подобни ситуации. Не съм забравил Борини ;) . Да, иска ми се да го забравя и съм сигурен, че ще стане ако не е вече играч на Ливърпул.
Hala Madrid

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 30 май 2014 09:09

Дано вземем Ламбърт за мен ще е супер удар за 2 сезона като 3 или 4-ти избор и може да влезне и да обърне някой мач !!!
Sevilla looking for additional £2m in cash for Moreno instead of Suso on loan. (Times)

Rickie Lambert on brink of move to Liverpool.Fee £4m plus add-ons.He is expected on Merseyside for a medical on Saturday. [Independent]
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 май 2014 10:25

Liverpool are closing in on the £4m signing of Rickie Lambert and have also moved for Xherdan Shaqiri and Emre Can. (Chris Bascombe - Telegraph)

От Телеграф казват, че са направени оферти и за Кан и Шакири.

Liverpool to beat Chelsea to Markovic

Liverpool are set to beat Chelsea to the signing of Benfica wideman Lazar Markovic.
Source: Daily Star

[offtopic]Изображение

Изображение[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 30 май 2014 10:36

Пак звездни трансфери с Ламбърт и Джан ШЛ и шампионата ни са в кърпа вързани

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 30 май 2014 10:46

Някои хора просто не осъзнават, че Ламбърт се взима за план Б.Титуляри ще играят Суарес и Стъридж.Борини също ще се използва за ротация.Аз лично съм доволен, дано продадем и Аспас, та да влезе някоя свежа парица.
Щом Телеграф пишат за Шакири значи има нещо вярно.Те не са като Дейлитата и Мирър, че да си запълват статиите, поне това е моето мнение.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 30 май 2014 10:56

daduradam написа:Някои хора просто не осъзнават, че Ламбърт се взима за план Б.Титуляри ще играят Суарес и Стъридж.Борини също ще се използва за ротация.Аз лично съм доволен, дано продадем и Аспас, та да влезе някоя свежа парица.
Щом Телеграф пишат за Шакири значи има нещо вярно.Те не са като Дейлитата и Мирър, че да си запълват статиите, поне това е моето мнение.

Къв план Б 4 млн за това дърво,7.6млн за Аспас,6.8 за Алберто,8млн за Илори 3млн за Асаиди,които общо имат 150 мин игра за нас.Пари на вятъра.Иначе се циганим за 1 2 млн за Вилиан примерно

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 май 2014 11:16

ruga4 написа:Пак звездни трансфери с Ламбърт и Джан ШЛ и шампионата ни са в кърпа вързани

Ругач ,ми той шампионата и без тях ни беше вързан а с тях ще сме шампиони. Напускай ,казах тук без празни и излишни работи ! Ходи да сереш при сектантите в официалното сайтче и ребъфчо.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 30 май 2014 11:23

Много мъдър трансфер отстрана на Роджърс ще е привличането на Ламбърт. Просто ако на Суарез или на Стъридж не им тръгне ще се появява той.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 30 май 2014 11:45

Gil-galad написа:
Liverpool are closing in on the £4m signing of Rickie Lambert and have also moved for Xherdan Shaqiri and Emre Can. (Chris Bascombe - Telegraph)

От Телеграф казват, че са направени оферти и за Кан и Шакири.

Liverpool to beat Chelsea to Markovic

Liverpool are set to beat Chelsea to the signing of Benfica wideman Lazar Markovic.
Source: Daily Star

[offtopic]Изображение

Изображение[/offtopic]

Е т'ва е вече приказка. Ако стане за Джан, Шакири, Маркович, Морено, Ламбърт и един класен централен защитник, ставаме машини. А ако може и преди световното да ги направим, да са спокойни и футболистите, ще е супер. Май искам много, ама нали само си лаладжийстваме и без това :mrgreen: .
Hala Madrid

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 30 май 2014 12:34

Rickie Lambert will have a medical tomorrow ahead of his move from Southampton to Liverpool.
The two clubs have agreed a fee for the England striker, thought to be around £4million.
The deal has been done quickly ahead of England's trip to Miami as they prepare for the World Cup finals.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”